naturegodtm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 για όσους πήραν ssd και τον θέλουν για λάπτοπ τι τρόπο προτείνουν να κάνουν clone η να περάσουν τα δεδομένα? κανα καλό προγραμμα? έχει κανα πρόγραμμα μέσα ο M4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ρε το αστείο είναι πως η σκουπα που προσπαθούσα να ακυρώσω ήρθε την επόμενη μέρα με ups Κι`αλλος απο Κορωπι χαχαχαχαχαχαα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/464290-amazon-black-friday-deals-week-2012-19-25112012/page__st__945#entry5086053 Παρολα αυτα ΑΝ τυχον σου τη χρεωσουν κανονικα ριξε ενα σημα να ξερουμε γιατι πριν 2 βδομαδες δοκιμασα τελευταια φορα και δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 όποιος ψάχνει ρολόι σήμερα θα βρει σίγουρα ' date=' έχει ρολόγια για όλα τα γούστα , ότι πρέπει για δώρο Timex Ironman Men's Digital Watch Citizen Eco-Drive Women's Quartz Watch Seksy Women's Quartz Watch Ice-Watch Men's Chronograph White Accurist Men's Quartz Watch Sekonda Women's Quartz Watch Kahuna Boy's Quartz Watch Accurist Watches Ltd Pure Precision Women's Quartz Watch Citizen Eco-Drive Men's Watch Sekonda Men's Quartz Watch Invicta Specialty Men's Quartz Watch αυτα τα πανακριβα ρολογια τοσο εχουν οντος ή εχουν φουσκωσει τις τιμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 όποιος ψάχνει ρολόι σήμερα θα βρει σίγουρα ' date=' έχει ρολόγια για όλα τα γούστα , ότι πρέπει για δώρο Timex Ironman Men's Digital Watch Citizen Eco-Drive Women's Quartz Watch Seksy Women's Quartz Watch Ice-Watch Men's Chronograph White Accurist Men's Quartz Watch Sekonda Women's Quartz Watch Kahuna Boy's Quartz Watch Accurist Watches Ltd Pure Precision Women's Quartz Watch Citizen Eco-Drive Men's Watch Sekonda Men's Quartz Watch Invicta Specialty Men's Quartz Watch αυτα τα πανακριβα ρολογια τοσο εχουν οντος ή εχουν φουσκωσει τις τιμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εκτος τα Citizen που ειναι σοβαρά ρολόγια, τα άλλα μου φαίνονται Κινεζιές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αρχηγοπουλο Λες να είναι ο ίδιος; 24 λεπτά μετά: Τα στοιχεία του χρήστη τα έχω σβήσει επίτηδες (αν και κάποιος με απλή αναζήτηση μπορεί να τα βρει). Σκοπός είναι να κρίνουμε την συμπεριφορά, όχι το πρόσωπο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Και στο παρών forum είναι ... απλά δεν έχει αποφασίσει μάλλον αν θα κρατήσει τον 830 128gb ή τον M4 , πάντως σε καλή τιμή τον δίνει ... και 26€ για ένα καφεδάκι (όπως έγραψε και το παλικάρι από πάνω) μολις πηρα και γω εναν Μ4,για να αντικαταστησει ενα WD παλιο μηχανικο sata2 στο desctop μου. η ερωτηση ειναι για να κουμπωσει στη μητρικη (μια Gigabyte 990xa-ud3),χρειαζεται κατι αλλο απο αυτο που θα μου στειλουν? bracket,καλωδιο?? Την ίδια μητρική έχουμε , μια χαρά θα κάνει ... απλά το δικό μου κουτί έχει θέση για 2,5" δίσκο και βιδώθηκε εκεί(ο υπάρχων ssd) , και χύμα να τον βάλεις δεν θα έχεις θέμα ( εκτός από αισθητικό στο εσωτερικό του κουτιού σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 http://www.amazon.co..._rd_p=344320267 Το motorola wilder αν το βγαλει γυρω στις 25 λιρες αξιζει λετε? Ψιλομουφα ειναι απο οτι διαβασα σε διαφορες κριτικες αλλα σε αυτην την τιμη δεν ξερω ισως να αξιζει. Το εχει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdask Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ντάξει, έλεος με τον SSD, από πάνω έκατσα την ώρα που άνοιγε και μου πέταξε κατευθείαν την επιλογή να μπω σε waitlist. Αν είχα καμιά ώρα ελεύθερη να περιμένω το pop up θα τον τσίμπαγα, αλλά έπρεπε να φύγω. 0/2 ο άτιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 σε τι τιμη εβαλαν τον ssd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 η χαρά της νοικοκυράς σήμερα , κάποιο φίλος έψαχνε για σκούπα χθες , σίγουρα θα βρήκε σήμερα 87€ Morphy Richards Never Loses Suction 73230 Anti-Allergy Compact Bagless Cylinder Vacuum Cleaner 105€ Hoover Hurricane HS2200 Upright Vacuum Cleaner 30€ http://www.amazon.co...8U&linkCode=as2 72€ http://www.amazon.co...BC&linkCode=as2 Δεν ήμουν σπίτι και δεν τις είδα καν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 σε τι τιμη εβαλαν τον ssd; 99,99 λίρες = ~124€ Όπως και προχθές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devlo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 παιδιά ήμουν σε waitlist για τον ssd αλλά τώρα δεν μου τον δείχνει.... το έχασα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ναι , και εγω ημουν σε wailist 500+ και μου εβγαλε επιλογη να τον παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις