Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είμαι στην λίστα για τον ssd τώρα τι πρέπει να κάνω;

Τον σταυρό σου, μπας και τον παρατήσουν οι αλλοι και σου βγει μηνυμα να τον βαλεις στο καλάθι.

• Like 3

μολις πηρα και γω εναν Μ4,για να αντικαταστησει ενα WD παλιο μηχανικο sata2 στο desctop μου.

η ερωτηση ειναι για να κουμπωσει στη μητρικη (μια Gigabyte 990xa-ud3),χρειαζεται κατι αλλο απο αυτο που θα μου στειλουν? bracket,καλωδιο??

αναλογως απο το κορωπι που στειλανε ενος παιδιου εδω μεσα ηρθε η Tassimo σε 2 μερες χαχαχαχαα.Πλακα πλακα ηρθε παρα πολυ γρηγορα αν και απο Αγγλια

μολις πηρα και γω εναν Μ4,για να αντικαταστησει ενα WD παλιο μηχανικο sata2 στο desctop μου.

η ερωτηση ειναι για να κουμπωσει στη μητρικη (μια Gigabyte 990xa-ud3),χρειαζεται κατι αλλο απο αυτο που θα μου στειλουν? bracket,καλωδιο??

Νομιζω πως οχι

Λογικά θα χρειαστείς bracket, αν δεν έχει μέσα στη συσκευασία ή αν δεν έχει θέση για 2.5 δίσκο το κουτί σου

αναλογως απο το κορωπι που στειλανε ενος παιδιου εδω μεσα ηρθε η Tassimo σε 2 μερες χαχαχαχαα.Πλακα πλακα ηρθε παρα πολυ γρηγορα αν και απο Αγγλια

Με κούριερ ή με ταχυδρομείο στέλνουν?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?120067-SSD-CRUCIAL-M4-256GB-%28%CA%CB%C5%C9%D3%D4%C7-%D3%D5%D3%CA%C5%D5%C1%D3%C9%C1%29

αρχηγοπουλο

και που να θερισει και η πεινα(θα μας πουλαει τον τενεκε το λαδι για το σπιτι μας)

http://www.avsite.gr...6GB-(�������-����������)

αρχηγοπουλο

και που να θερισει και η πεινα(θα μας πουλαει τον τενεκε το λαδι για το σπιτι μας)

αρχηγοπουλο
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...