Giannisrethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά μου γράφει You are on the waitlist. στον crucial. Τώρα τι πρέπει να κάνω?Απλά περιμένω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Το chromebook φαίνεται καλή περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 laptop περιμέναμε , chromebook βαλανε , παίρνει άραγε windows ; 211€ Samsung Series 5 Wi-Fi Chromebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω, θέση 500+ για τον SSD, αλλά πρόλαβα το netfaster, για 20 λίρες αξίζει; θα δουλεύει Ελλάδα; Εγω είδα αγγλικη μπριζα και ξενέρωσα... Καλημέρα παιδιά μου γράφει You are on the waitlist. στον crucial. Τώρα τι πρέπει να κάνω?Απλά περιμένω? Ναι περιμενεις και ισως σου πει καποια στιγμη βαλ'το στο καλάθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 πως θα δω σε ποιά θέση είμαι στο waitlist? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εγω είδα αγγλικη μπριζα και ξενέρωσα... Με ανταπτοράκι ίσως να δουλεύει, το έχει δοκιμάσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εγω είδα αγγλικη μπριζα και ξενέρωσα... Ναι περιμενεις και ισως σου πει καποια στιγμη βαλ'το στο καλάθι. Έχει αντάπτορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 πως θα δω σε ποιά θέση είμαι στο waitlist? έχε ανοιχτη τη σελίδα του amazon, θα σου βγάλει κάποια στιγμή pop up να τον βάλεις στο καλάθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Που βλεπεις σε ποια θεση εισαι στην waitlist; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Που βλεπεις σε ποια θεση εισαι στην waitlist; Μια φορα στο βγαζει στην αρχη. Ποτε ξανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το θέμα με το αμαζον. Ενώ ήμουν εκει μόλις άνοιξε η προσφορά και έδειξε οτι εκανα add to basket μετά στο καλάθι δεν υπήρχε τίποτα. Περίεργα πράγματα,ευχαριστώ για την βοήθεια τώρα απλά περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander437 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 το λαπτοπ παιρνει windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 το λαπτοπ παιρνει windows ? αν εχει cd-rom γιατι να μην παιρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Το λάπτοπ εχει μονο 16GB SSD? Αρα δεν παιρνει windows με τοσο λιγο χωρο. Επισης δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις σκληρο ή αν είναι soldered on. αν cd-rom γιατι να μην παιρνει Και χωρις optical drive γινεται εγκατασταση μεσω USB. Επίσης απο reviews: "practical, fast, no configs. especially good for the kids. It is not a replacement for a full function pc (mac, pc, ubuntu) as you are limited to the browser and its apps and a local storage just for basic usage." "things are easy, there is only Chrome and nothing else that she needs to install, boots at the speed of light, and she always has it ready when she needs it. She has also picked up a few games from the Chrome store and a few other extensions like a calculator." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 τοσο εβγαλε ενα αλλο παρομοιο μοντελλο την τριτη. διαμαρτύρεστε αλλα ποιος φταίει. αφου δεν χτυπάτε. αν ειχε ξεπουλησει το αμαζον θα εβγαζε το καλο το πραμα - τωρα βγαζει τα ιδια. οι φιλοι μας οι αγγλοι προσπαθουν π.χ. sold out χθες ο kingston ssd αλλα δεν φτάνει απογοητευση το αμαζον καθε περσι και καλυτερα. Φιλε μου επειδη την ηθελα και την προχθεσινη, δυστυχως δεν ειχε βγει σε τετοια τιμη (εξ ου και η αναφορα μου) αλλα σε αρκετα υψηλοτερη (και μου αρεσε και περισσοτερο..!). Εγω βλεπω μονο τις... αγγλιδες housewives να προσπαθουν (σχεδον ο,τι εχει βγει σε κουζινικο γινεται αναρπαστο)!@alfas: Η τιμη μετα το deal επαιξε απο 114-144 λιρες και ξανακατεβηκε καπου στις 125... Τον ξαναχτυπησα σημερα (αν και οντας συγκεντρωμενος εκει εχασα μεχρι και τις wailists σε chromebook και tv-monitor που μαλλον δεν με εκαιγαν και τοσο) και ψιλοφτιαχνομαι βλεποντας ενα εκκωφαντικο RAID 256GB να ερχεται...(και απο την αλλη ψιλοαγχωνομαι γιατι λενε οτι με raid χανεις το ΤRIM...!) Για την SD κι εγω με την απορια εμεινα και για να ειμαι σιγουρος ακυρωσα... Για το λαπτοπ που ρωτατε εχει ΑΤΟΜ Ν570 οποτε το φυσιολογικο ειναι να παιρνει! Εχουν κι αλλα samsung chromebooks με ARM επεξεργαστες εκει νομιζω υπαρχει προβλημα αλλα αυτο που βγηκε why not? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις