kmarios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 μιλαμε σε δευτερολεπτα πουληθηκαν ολα μπηκα σε waitlist για ssd και keyboard και πηρα εξωτερικο σκληρο σφαγηηηηηηηηηηηηηηη χταπόδι είσαι ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 η καρτα sd ειναι καλη? και επειδη δεν ξερω πολλα απο καρτες μνημης και δεν λεει class ειναι γρηγορη ? Είναι class 6. Θα προτιμούσα την 10άρα της samsung με 20,5 λίρες http://www.amazon.co...3530974&sr=8-10 ή την αντίστοιχη της Sandisk στις 18,5 λίρες http://www.amazon.co...53530974&sr=8-9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 και waiting list full στο καπακι Που κ που ελευθερωνεται. Που να βγαλουν τον Samsung 830 τι θα γινει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ερώτηση για όποιον έχει τύχει να ψωνίσει από cosmodata: Αγόρασα την Δευτέρα έναν σκληρό, ο οποίος είναι ακόμα στην original συσκευασία (δεν έχει ανοιχτεί καν η ζελατίνα). Γνωρίζει κανείς αν η cosmodata κάνει επιστροφή χρημάτων? Έχω τον seagate στο καλάθι και δεν θέλω και 3ο σκληρό!!! Υποχρεωμενοι ειναι ειδικα αν δεν τον εχεις ανοιξει δεν το συζηταμε. Αναιτιολογητα μαλιστα, παιρνεις τα λεφτα σου πισω (14μερες τουλαχιστον, αλλοι εχουν 30). Μην μασησεις αν τυχων σου πεταξουν κανενα "οχι", θα ειναι για ψαρωμα! Αλλιως καλεις και την αστυνομια να καταγραψει την παραβαση του νομου επι τοπου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 χταπόδι είσαι ? Με διδυμα ναιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epoca Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Υποχρεωμενοι ειναι ειδικα αν δεν τον εχεις ανοιξει δεν το συζηταμε. Αναιτιολογητα μαλιστα, παιρνεις τα λεφτα σου πισω (14μερες τουλαχιστον, αλλοι εχουν 30). Μην μασησεις αν τυχων σου πεταξουν κανενα "οχι", θα ειναι για ψαρωμα! Αλλιως καλεις και την αστυνομια να καταγραψει την παραβαση του νομου επι τοπου. Thanks! Τον τσίμπησα τον σκληρό. Τσάμπα πράμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τσιμπησα ακομα εναν δισκο...Αυτη τη φορα με εβγαλε σε waiting list , αν κ πατησα το κουμπι αμεσως μολις εμφανιστηκε. Δε ξερω σε τι θεση ημουν αλλα ξερω οτι μεσα σε μισο λεπτο μου ειπε οτι ο δισκος ελευθερωθηκε κ τον τσιμπησα. Το θεμα είναι (και το εχω παρατηρησει και αλλες φορες) για ποιο λόγο αργει να εμφανισει τα κουμπια; Και τα εμφανιζει ενα ενα και οχι ολα μαζι; Σημερα αργησε λιγο να εμφανιστει το κουμπι του δισκου και εμφανισε καποια αλλα πρωτα...Την αλλη φορα ειχε εμφανιστει πιο γρηγορα κ για αυτο ειχα προλαβει κατευθειαν Λετε να εμφανιζεται γρηγοροτερα αν εχουμε μπει στη σελιδα του προιοντος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 εγώ πάντως τα τσίμπησα και τα 2, (με παράθυρο maxthon σε split view) αλλά τελικά τον άφησα τον ssd. Ο Εξωτερικός μια χαρά τιμούλα. thx silarien 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τσιμπησα ακομα εναν δισκο...Αυτη τη φορα με εβγαλε σε waiting list , αν κ πατησα το κουμπι αμεσως μολις εμφανιστηκε. Δε ξερω σε τι θεση ημουν αλλα ξερω οτι μεσα σε μισο λεπτο μου ειπε οτι ο δισκος ελευθερωθηκε κ τον τσιμπησα. Το θεμα είναι (και το εχω παρατηρησει και αλλες φορες) για ποιο λόγο αργει να εμφανισει τα κουμπια; Και τα εμφανιζει ενα ενα και οχι ολα μαζι; Σημερα αργησε λιγο να εμφανιστει το κουμπι του δισκου και εμφανισε καποια αλλα πρωτα...Την αλλη φορα ειχε εμφανιστει πιο γρηγορα κ για αυτο ειχα προλαβει κατευθειαν Λετε να εμφανιζεται γρηγοροτερα αν εχουμε μπει στη σελιδα του προιοντος; Τον seagate τον είχα βάλει εγώ για πλάκα (εσωτερικό θέλω) και τον άφησα να περάσει ο χρόνος. Πριν 2' έληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis9117 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ μια από τα ίδια ακόμη ένας δίσκος, σε αναμονή ήμουν και τώρα μόλις μου έδωσε μήνυμα να το βάλω στο καλάθι. Πως βλέπεις ποια είναι η σειρά στο waitlist δεν έχω καταλάβει, νούμερο δεν μου έβγαζε πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το θεμα ειναι οτι τον παιρνεις τον ssd οχι να βαλεις λειτουργικο αλλα για τρεχεις τα προγραμματα που θες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το θεμα ειναι οτι τον παιρνεις τον ssd οχι να βαλεις λειτουργικο αλλα για τρεχεις τα προγραμματα που θες?? δεν σε έπιασα . εγώ σταθερό δεν έχω. πηρα τον μ4 για λαπτοπ επειδή ήταν καλή τιμή πρώτα απ'ολα .αλλαείναι φασαριούλα να κάνεις φορματ και όλα τα σιναφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 δεν σε έπιασα . εγώ σταθερό δεν έχω. πηρα τον μ4 για λαπτοπ επειδή ήταν καλή τιμή πρώτα απ'ολα .αλλαείναι φασαριούλα να κάνεις φορματ και όλα τα σιναφι Λεω πως απ`οτι λενε και αλλοι εδω στο φορουμ δεν ειναι και τοσο γρηγορος αρα καλυτερα να βαλεις π.χ games και καποια προγραμματα που θες να τρεχεις απο κει παρα λειτουργικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raziels Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ μια από τα ίδια ακόμη ένας δίσκος, σε αναμονή ήμουν και τώρα μόλις μου έδωσε μήνυμα να το βάλω στο καλάθι. Πως βλέπεις ποια είναι η σειρά στο waitlist δεν έχω καταλάβει, νούμερο δεν μου έβγαζε πουθενά. εμένα μου έβγαλε ότι είμαι 500+ σε θέση στην waiting list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αυτό το ρολόι έχει αρχική τιμή 620€ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00962H4AW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=bf2012-21&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B00962H4AW&linkCode=as2 ή μας παίζουνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις