Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντροφοι τα φώτα σας παρακαλώ!!!!

Η μάνα μου θέλει καινούργια σκούπα....

Link.png Site: Electrolux Aptica MultiFloor No Loss of Suction Bagless Cylinder Vacuum Cleaner, Deep Blue

ή

Hoover Dust Manager Pets TC5235 Bagless Cylinder Vacuum Cleaner: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Y4R7MM/ref=gb1h_img_c-1_0267_A21UXY899LBXQE?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1FM64W33EF1SQ0E5192B&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267

Μήπως καμία από τις 2;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι γνωριζω, το τελωνειο στο uk ειναι standar . Αν το στειλεις ελλας αναλογα με πια μεθοδο το στηλει. ΠΧ USPS δεν εχει τελωνειο

Δημοσ.

ναι γνωριζω, το τελωνειο στο uk ειναι standar . Αν το στειλεις ελλας αναλογα με πια μεθοδο το στηλει. ΠΧ USPS δεν εχει τελωνειο

Αδερφέ προφανώς σε εμένα απαντάς. Στο αμερικάνικο αμαζον. έχεις επιλογή με τι θες να το στείλει?

Δημοσ.

Αδερφέ προφανώς σε εμένα απαντάς. Στο αμερικάνικο αμαζον. έχεις επιλογή με τι θες να το στείλει?

δεν νομιζω, απο ebay παντως μπορεις να κανεις τετοια κουμαντα. Βεβαια μπορεις να ρωτησεις με πια εταιρια το στελνουν. Απλα στην Uk ειναι οργανωμενοι. Εγω εχω παρει απο USA ebay με usps χωρις τελωνειο ακριβα αντικειμενα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω σχετικά με τον SSD V+200 που έχει, σίγουρα είναι χειρότερος από τον Μ4 αλλά σε σχέση με τον Agility 3 120 (που έχω) σε τι επίπεδα κινείται; Δηλαδή άμα τον βάλει κανένα 80-90 λίρες θα άξιζε;

Δημοσ.

Το tabletακι που θα βγάλει λογικά στις 100 λίρες πως σας φαίνεται?Μέτριο με 1,2 μονοπύρινο (εάν δεν κάνω λάθος),512 ραμ,όχι google play (βέβαια απ ότι διάβασα μπορείς να το βάλεις).Δεν ξέρω,ελπίζω να βγάλει και κανα καλύτερο Κινέζο...απόψεις?

Δημοσ.

το seagate πιστέυω να τον προλάβω σήμερα

Να ξέρεις όμως ότι δεν έχει κουμπί on/off. Θα πρέπει να τον βάζεις και να τον βγάζεις στην πρίζα συνεχώς

• Moderators
Δημοσ.

Το tabletακι που θα βγάλει λογικά στις 100 λίρες πως σας φαίνεται?Μέτριο με 1,2 μονοπύρινο (εάν δεν κάνω λάθος),512 ραμ,όχι google play (βέβαια απ ότι διάβασα μπορείς να το βάλεις).Δεν ξέρω,ελπίζω να βγάλει και κανα καλύτερο Κινέζο...απόψεις?

Θα το επαιρνα αν πηγαινε στα 70 - 80 ευρω ξερωγω. Και αυτο μονο γιατι θα ηταν απο το Αμαζον. Play βαζεις ανετα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...