guardianx71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πληροφοριακά για όσους θέλουν τα brita για την Tassimo εγώ έχω πάρει αυτά και είναι μια χαρά και ΠΟΛΥ φθηνότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 μου ήρθε η τάσσιμο ρε πεδια είναι φισιολογικο που είναι κάπως βρεγμέντο το δοχείο? όλα τα άλλα φένοντε καινουργια wtf το ιδιο ειχε συμβει και σε μενα. θεώρησα οτι ηταν χρησιμοποιημενη και την εστειλα πισω και πηρα αλλη - αλλα η διαδικασια ταλαιπωρια - το αμαζον πληρωσε καμμια 30αρια ευρω μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πληροφοριακά για όσους θέλουν τα brita για την Tassimo εγώ έχω πάρει αυτά και είναι μια χαρά και ΠΟΛΥ φθηνότερα οχι για την κανάτα τα θέλω για νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πληροφοριακά για όσους θέλουν τα brita για την Tassimo εγώ έχω πάρει αυτά και είναι μια χαρά και ΠΟΛΥ φθηνότερα αν διαβασεις σχολια γενικα λενε οτι ειναι μαπα και βγαινουν πολυ κοντα στην τιμη της μπριτα. μπορεις να δεις και στο μπλακ φ τωρα οτι τα μπριτα εγιναν σολντ ουτ και τα αλλα καθονται και περιμενουν στο 10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αν διαβασεις σχολια γενικα λενε οτι ειναι μαπα και βγαινουν πολυ κοντα στην τιμη της μπριτα. μπορεις να δεις και στο μπλακ φ τωρα οτι τα μπριτα εγιναν σολντ ουτ και τα αλλα καθονται και περιμενουν στο 10% Επίσης λένε ότι ή δεν τρέχει καθόλου νερό ή ότι στάζει ή ότι δεν ταιριάζει στην tassimo. Εγώ είμαι στο δεύτερο και όλα είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα δεν αμφισβητώ ότι όντως μπορεί κάποια να είχαν κατασκευαστικό σφάλμα. Εγώ απλά παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 για 10% διαφορα Επείσης λένε ότι ή δεν τρέχει καθόλου νερό ή ότι στάζει ή ότι δεν ταιριάζει στην tassimo. Εγώ είμαι στο δεύτερο και όλα είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα δεν αμφισβιτώ ότι όντως μπορεί κάποια να είχαν κατασκευαστικό σφάλμα. Εγώ απλά παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία για τοση μικρη διαφορά στην τιμή κατεμε δεν αξίζει να κανεις πειράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 όλα τα καλά τα έχει αργά , όλη μέρα μπροστά στο pc θα τη βγάλουμε Seagate 2TB USB 3.0 External Hard Drive Kingston 2.5 240GB 7mm V+200 SATA 3 SSD Samsung 32GB microSD Acer Aspire M1935 Desktop PC Philips HF3485 Wake-up Light 7 inch Touch Screen Tablet Braun Oral-B TriZone SmartSeries 5000 Pentax K-01 Philips Pico Pix PPX1230 Projector Braun Series 5 5070cc Philips TT2040 Rechargeable All-in-One Bodygroom Pro Braun Series 7 790 Samsung CLP-415N Colour Laser Printer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το πηρα τελικα το ΖΤΕ. Με free super delivery το πηρα αλλα μου το εβγαλε 103,62. Ισως επειδη εκανε την μετατροπη το αμαζον. Ημουνα εντωμεταξυ σε waiting list στο νουμερο 165!!! Δεν το περιμενα με τιποτα! Τωρα αν εκανα πατατα επειδη εχει windows και οχι android δεν ξερω. Ειμαι και ψιλοασχετος. Το 1ο smartphone ειναι που πηρα. Στα windows δεν βρισκεις τιποτα απο εφαρμογες δηλαδη? συγνώμη που βλέπεις σε ποια θέση είσαι στο waiting list? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά δεν ξέρω αν παρατηρήσατε αλλά αυτό το πακέτο που έβαλα εγώ δεν είναι αυτό που είχε σε προσφορά. Αυτό που έβαλα εγώ έχει 28 λίρες και είναι για 2 χρόνια 12 φίλτρα των 2 μηνών. Οπότε φθηνότερο από τα brita κατά 3 λίρες και 9 μήνες περισσότερη διάρκεια. Αλλά και πάλι λέω προσωπική μου άποψη .Για εμένα που δεν είμαι να ξοδεύω χρήματα , το "πείραμα" ήταν επιτυχές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Λέτε να δούμε και μεις οι καραφλοί φώς??????!!!!!!!! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002WTC37U/ref=gb1h_img_c-1_0267_A15PR67JYDQCQC?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1PFBBNPPTE3STXY7HDS1&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 moredread πρεπει να εχεις το νου σου γιατι σου δινει ΤΟ ΠΟΛΥ 3 λεπτα για να το βαλεις στο καλαθι (και μετα εχεις κανονικα τα 15 για να παραγγειλεις)... τη σειρα την βλεπεις οταν πατησεις να μπεις σε λιστα αναμονης (ειδα να γραφεται οτι σου λεει τι σειρα εχεις αν εισαι κατω απο 300, εχω μια αισθηση οτι σε μια προσφορα μου εδειξε οτι ειχα σειρα πανω απο 300 ~340κατι). Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση, εχουν αφαιρεσει πραγματα που ειχαν μπει στη σημερινη λιστα και οσο νυχτωνει τοσο προσθετουν πλεον χθεσινα πραγματα (ενω το πρωι εβαζαν προχθεσινα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 απο τις 2 oral b πια προτεινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulkeeper4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 παντως πρεπει να αλλαζουν μερικες προσφορες στη διαρκεια της ημερας... το πρωι που ειδα τα lighting deals ειχε τηε braun 745 (σε αποκλειστικοτητα οπως ανεφερε)... τωρα αντι για αυτην εχει την 790... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ειχα ρωτήσει και νωρίτερα..... Να κάνω μια ερώτηση μπας και γνωρίζει κάποιος που το έχιε δοκιμάσει. Αν αγοράσω κάτι απο το αμαζον.κομ και το κανω αποστολή σε ενα φίλο στην Αγγλία. Εκεί γνωρίζετε αν θα περάσει απο τελωνείο και χρεώουν όπως εδω οτι τους κατέβει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 moredread πρεπει να εχεις το νου σου γιατι σου δινει ΤΟ ΠΟΛΥ 3 λεπτα για να το βαλεις στο καλαθι (και μετα εχεις κανονικα τα 15 για να παραγγειλεις)... τη σειρα την βλεπεις οταν πατησεις να μπεις σε λιστα αναμονης (ειδα να γραφεται οτι σου λεει τι σειρα εχεις αν εισαι κατω απο 300, εχω μια αισθηση οτι σε μια προσφορα μου εδειξε οτι ειχα σειρα πανω απο 300 ~340κατι). Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση, εχουν αφαιρεσει πραγματα που ειχαν μπει στη σημερινη λιστα και οσο νυχτωνει τοσο προσθετουν πλεον χθεσινα πραγματα (ενω το πρωι εβαζαν προχθεσινα)! έχεις δίκιο !! ευχαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις