newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 η tassimo περνει μονο δικες τις καψουλες? Ναι στην Ελλαδα εχουμε την μεγαλιτερη ποικιλια. Επισεις για την πρωτη σου αγωρα περνεις 20€ free θυμάται κανείς πόσο είχε η Tassimo προχθές ; 80€
hurin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ξέρω ότι είμαι λιγάκι off-topic, αλλά έχω πρόβλημα. Πήρα τη Κυριακή ένα ρολόι από το amazon.co.uk με πωλητή τον Time For Watches UK. Ο πωλητής μου στέλνει tracking number το οποίο σήμερα μου έδειξε ότι το στέλνουν με USPS από ΑΜΕΡΙΚΗ!!! Του έστειλα mail ζητώντας εξηγήσεις, φοβάμαι ότι θα πέσει φόρος στο τελωνείο!
naturegodtm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 μου ήρθε η τάσσιμο ρε πεδια είναι φισιολογικο που είναι κάπως βρεγμέντο το δοχείο? όλα τα άλλα φένοντε καινουργια wtf
alldaynews Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 μου ήρθε η τάσσιμο ρε πεδια είναι φισιολογικο που είναι κάπως βρεγμέντο το δοχείο? όλα τα άλλα φένοντε καινουργια wtf Κι`ολας???απ`το Κορωπί την εστειλαν!!! 3
nek4d Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) θυμάται κανείς πόσο είχε η Tassimo προχθές ; Ο newtech ξερει σιγουρα, μηπως κανει την παπια για να την προλαβει μοναχος τωρα? edit: Πλακα εκανα. Βρε τον ατιμο, εχει κιολας απαντησει! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από nek4d
fonsde Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 newtech να σε ρωτησω οι δοσεις μιας καψουλας ειναι κανονικες ? ενοω το ποτηρι που βγαζουν (ειναι κανονικο φλυτσανι?) γιατι ενας ελεγε οτι ειναι πολυ μικρες. Με ενδιαφερει espresso.
apostolispk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει καποιο Link που μπορω να δω τα προιοντα που ειμαι σε λιστα αναμονης?
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 1)Η ΤΑΣΣΙΜΟ πρεπει να ερθει ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ 2)Αναλογα την καψουλα.. σε καθε καψουλα αναγραφει τα ML (μινιμουμ) που βγαζει η καθε καψουλα.. απο εκει κ περα γινετε κ μεγαλητερο (με παρατεταμενο πατημα κουμπιου) 3)Ναι την πηρα και αυτην.. να δω τι θα κανω με 3 καφετιερες :D 4)80ειχε προχτες 75 σημερα
savvas.18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ξερω οτι το post μου ειναι λιγο ακυρο αλλα θελω μια απαντηση...Την δευτερα εκανα και εγω μια παραγγελια..Τελικως την ακυρωσα αλλα ειδα οτι μου κρατησαν τα χρηματα απο την τραπεζα πειραιως..Τα χρηματα αυτα τα δεσμευουν απο την τραπεζα?Μετα απο ποσες μερες τα ξεσμεσμευουν??Πρεπει να παω στην τραπεζα,εχει διαδικασια???
fonsde Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 την πηρα, για espresso πιες καψουλες προτινεις?
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 3)Ναι την πηρα και αυτην.. να δω τι θα κανω με 3 καφετιερες :D θα ανοίξεις καφενείο Παιδια ξερω οτι το post μου ειναι λιγο ακυρο αλλα θελω μια απαντηση...Την δευτερα εκανα και εγω μια παραγγελια..Τελικως την ακυρωσα αλλα ειδα οτι μου κρατησαν τα χρηματα απο την τραπεζα πειραιως..Τα χρηματα αυτα τα δεσμευουν απο την τραπεζα?Μετα απο ποσες μερες τα ξεσμεσμευουν??Πρεπει να παω στην τραπεζα,εχει διαδικασια??? δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, θα τα αποδεσμεύσουν άμεσα
nodas_21greek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Προς Savvas.18 Παιδια ξερω οτι το post μου ειναι λιγο ακυρο αλλα θελω μια απαντηση...Την δευτερα εκανα και εγω μια παραγγελια..Τελικως την ακυρωσα αλλα ειδα οτι μου κρατησαν τα χρηματα απο την τραπεζα πειραιως..Τα χρηματα αυτα τα δεσμευουν απο την τραπεζα?Μετα απο ποσες μερες τα ξεσμεσμευουν??Πρεπει να παω στην τραπεζα,εχει διαδικασια??? Ελπίζω να είναι διαφορετική από την δική μου περίπτωση. Αλλά πριν καιρό, είχα κάνει αγορά ρολογιού από το Άμαζον Παρασκευή Βράδυ. Τα χρήματα στην κατάσταση φάνηκαν τραβηγμένα Δευτέρα, αλλά παρότι είχα υπόλοιπο δεν μπορούσα να κάνω άλλες αγορές. Μιλώντας με την τράπεζα μου είπαν ότι εκτός της χρέωσης της Δευτέρας υπήρχε μια ισόποση χρέωση την Παρασκευή, μάλλον από λάθος του συστήματος. Μην στα πολυλογώ, εν τέλει στις 30 μέρες αποδεσμεύτηκε το ποσό και ήταν ξανά διαθέσιμο. Ελπίζω να πάρει λιγότερο σε σένα.
moredread Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ερώτηση...πόση ώρα έχουμε αφου βγεί το εικονίδιο για να πατήσουμε accept apo to waiting list approve? Περιμένω τα ρημάδια τα φίλτρα Brita...αλλά δεν το βλέπω!
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 την πηρα, για espresso πιες καψουλες προτινεις? μέχρι να σου απαντήσει ο newtech κοίτα εδώ http://www.amazon.co.uk/s/?_encoding=UTF8&camp=1634&creative=19450&h=be6bdc2f7c3d529fd6c31d11dfac848f0484f575&keywords=tassimo&linkCode=ur2&tag=bf2012-21&qid=1353514225&rh=n%3A11711391%2Ck%3Atassimo&scn=11711391
Προτεινόμενες αναρτήσεις