Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια σημείωση προς όλους,

Το ΦΠΑ που εφαρμόζει ο Αμαζόνιος είναι επι της αρχικής αξίας και στη συνεχεια αφαιρει την εκάστοτε έκπτωση. Δηλ.

Αρχική αξία (με φπά 20%) 120 λίρες ---> καθαρή αξία 100 λίρες,

Αρα : 100 λίρες x 1.23 = 123 λίρες.

εκπτωση black friday - 20 λίρες.

Ποσο πληρωμής 103 λιρες

Ελπιζω με τα ΠΜ να λυθηκαν οι αποριες σου και για να γνωριζουν και οι υπολοιποι που ασχοληθηκαν με το θεμα του bigN ο ανθρωπος μια χαρα πληρωσε τις τιμες των BF deals οπως προβλεπεται (χωρις επιβαρυνσεις φπα κλπ) απλα τον μπερδεψε λιγο η αναλυση των χρεωσεων και το καπελο που εφαγε επειδη πληρωσε με τον μετατροπεα του αμαζον και δεν εβαλε free μεταφορικα.

Στην παραπανω αναλυση επειδη δεν στο διευκρινισα αυτο που κανει το αμαζον ειναι:

Αρχικη αξια 120 λιρες (20% φπα)

Προσφορα Black Friday 100 λιρες.

Καθαρη αξια (αρχικης τιμης) 100 λιρες.

Αξια με ΦΠΑ 23% (αρχικης τιμης) = 123 λιρες

ΕΚΠΤΩΣΗ BLACK FRIDAY= -23 ΛΙΡΕΣ (αντι για 20 που κανει στους Αγγλους)

Τελικη τιμη 100 λιρες!

Αν ησουν Γερμανος θα εβλεπες "εκπτωση black friday = 19 λιρες" και παλι 100 θα πληρωνες!

παραδειγμα απο το philips living colors που τρεχει τωρα (τελικο σταδιο παραγγελιας)!

Items: £92.24

Postage & Packing: £0.00

Total: £92.24

Promotion Applied: -£32.25

ενω στη σελιδα του προϊοντος βλεπεις: "You Save: £30.00 (33% off Amazon's Price)" αφου απο τις 89.99 τους το παει 59.99

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε λογικη τιμη απο οτι θυμαμαι υπηρχε πριν κατι μηνες θεμα εδω για το ιδιο στις 89 λιρες οποτε -10 τωρα... καλη τιμουλα παντως ειναι αληθεια.

Δημοσ.

χτυπα το οσο προλαβαινεις

Εγώ από την άλλη έκανα ακύρωση της παραγγελίας για το tania και δεν ξέρω αν έκανα καλά... (με την προοπτική να κρατήσω τα χρήματα για τπτ άλλο, μιας και κινητό υπάρχει)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εχω το ΖΤΕ στο καλαθι μου. 103,62 μου το βγαζει. Να το χτυπησω?????????

super free saver delivery?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...