Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το converter off

οι τιμες ειναι με φπα Αγγλιας, στο checkout υπιλογιζονται με ελληνικο φπα

πολύ καλή τιμή για την Olympus Stylus XZ-1 , 140€ κάτω από skroutz

TA BLACK FRIDAY / Lightening DEALS Δ_Ε_Ν ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ή και άλλου) ΦΠΑ! Εχει γραφτει 1000 φορες εδω μεσα!

Η φωτογραφικη αυτη τη στιγμη με ΠΩΛΗΤΗ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ εχει 350 ευρω! Επισης ειναι ξεπερασμενο μοντελο, με CCD αισθητηρα και γενικως ειναι ΜΑΠΑ μπροστα στις καλες canon που επαιξαν προχθες. Ουτε 100 Λιρες δε θα την επαιρνα.

Edit: Sorry εγραφα βλεποντας απο το λινκ την "κανονικη" τιμη της και παλι πανακριβα την εβαλαν σε σχεση με SX500 προχθες...!

Προς τους "νεους" αν ψαξετε εχουν απαντηθει, μετατροπη συμφερει απο την τραπεζα (οι περισσοτερες εχουν μια προμηθεια πολυ μικροτερη ομως απο του αμαζον, με πιστωτικες/χρεωστικες ψωνιζει ολος ο κοσμος απο το αμαζον, τι να φοβαστε?)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προς τους "νεους" αν ψαξετε εχουν απαντηθει, μετατροπη συμφερει απο την τραπεζα (οι περισσοτερες εχουν μια προμηθεια πολυ μικροτερη ομως απο του αμαζον, με πιστωτικες/χρεωστικες ψωνιζει ολος ο κοσμος απο το αμαζον, τι να φοβαστε?)

Έλα πες την αλήθεια, το ξέρεις ότι μετά από 3-4 σελίδες κάποιος θα ξαναρωτήσει :P

• Like 8

cool παιδιά... μην περιμενουμε κάποιος να διαβάσει 50 σελίδες πριν (ή και 10 ακόμα) για να δει τι εχει απαντηθεί και τι όχι...

... η αγνοήστε το μνμ ή καλύτερα είναι μια συντομη απάντηση ...

Αν μπορεί να γίνει sticky κάτι τέτοιο στην κορυφή της σελίδας καλά θα είναι!

• Like 1

Τα ιδια κ τα ιδια

1)Ειναι 100% ασφαλες μεχρι κ καρτα με 1.000.000 ευρω να βαλετε.. μονο στην ελλαδα υπαρχει τετοιος φοβος βλεπω με καρτες τελικα

2)Οι τιμες που βλεπετε ειναι οι τελικες .. δεν αλλαζει ο φπα Στο Black Friday.

3)Πληρωρουνμε σε ΛΙΡΕΣ. Αυτο που θα σας βγαλει βαλτε το στο GOOGLE και βαλτε πχ (200GBP to EUR) αυτοματα θα δειτε περιπου ποσο θα σας χρεωσει η τραπεζα σας (λιγο περισοτερο αλλα πολυ πιο κατω απο το AMAZON). Πχ alpha bank το google μου εβγαλε 214 και η AB με χρεωσε 215.20

4)Σε καποιους που δινουν κουπονι για 10 ΛΙΡΕΣ ειναι για ΡΟΥΧΑ και μονο και συκρεκριμενα..

5)Αποστολη ΔΩΡΕΑΝ γινεται σε προιοντα ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ πανω απο 25 λιρες (καμια φωρα και πανω απο 21 λιρες)

6)Μεχρι το τελευταιο σταδιο μπορει να βλεπετε αλλη τιμη... Στο ΤΕΛΟΣ πριν την επικιρωση θα δειτε αυτην που θα πληρωσετε

• Like 6

To συγκεκριμένο με την μετατροπή του νομίσματος το ρωτάει κάποιος κάθε 3-4 σελίδες.

Στο χρόνο που θέλει για να κάνει login και να ποστάρει θα μπορούσε να είχε διαβάσει 4-5 σελίδες πίσω και να είχε πάρει τις απαντήσεις του...

• Like 2

Γουστα ειναι αυτα φιλε μου..

Εγω πχ ΛΑΜΠΑ δεν θα εδινα πανω απο 10 ευρω και ας μου εδειχνε μονοκερους

Mp3-4 για μενα δεν υπαρχει λογος υπαρξης πλεων.

Το θεμα για μενα ειναι να αγοραζουμε κατι που το θελαμε αλλα η τιμη μας εδιωχνε και τωρα εχουμε την ευκαιρια

Γουστα ειναι αυτα φιλε μου..

Εγω πχ ΛΑΜΠΑ δεν θα εδινα πανω απο 10 ευρω και ας μου εδειχνε μονοκερους

Mp3-4 για μενα δεν υπαρχει λογος υπαρξης πλεων.

Το θεμα για μενα ειναι να αγοραζουμε κατι που το θελαμε αλλα η τιμη μας εδιωχνε και τωρα εχουμε την ευκαιρια

Το συγκεκριμένο mp3 της Sandisk λόγω του πολύ μικρού του μεγέθους είναι αρκετά καλό για όσους κάνουν running. Οπότε ακόμα τα mp3 είναι αρκετά χρηστικά για κάποιους.

Απορια σχετικα με την samsung 32gb microsd 48MB/s.

Γιατι ειναι class 6 αφου εχει transfer speed εως 48MB/s ???

class "x" δεν σημαινει transfer speed πανω απο "x" MB/s ???Που σημαινει οτι θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως class 10.

Κανω καπου λαθος ή τα παραλενε?(...για το 48MB/s)

http://en.wikipedia..../Secure_Digital

Στο λινκ που έδωσες δεν βλέπω να λέει πουθενά class 6

Edit σορρυ τώρα το μπάνισα, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το 48ΜΒ/σ

Μάλλον εννοεί αυτό βάσει wiki..

48× 7.03 28px-SDHC_Speed_Class_6.svg.png (40×)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...