Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι.Θελω να παρω ενα προιον ασχετο με το Black Friday deals αλλα ολως παραδοξως υπαρχει στο amazon.com αλλα οχι στο amazon.co.uk.Θα με χρεωσουν παραπανω λογω τελωνειων για παραδειγμα?Θα υπαρχει ενημερωση αν υπαρξει extra χρεωση?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

το amazon σε χρεώνει ότι βλέπεις από το site, το τελωνείο μετά θα είναι η έκπληξη...

• Like 1
Δημοσ.

To οποιο αν υπαρχει extra επιβαρυνση τελωνειου μετα το πληρωνεις cash στο ταχυδρομειο?'Η σου χρεωνουν υστερα επιπλεον την πιστωτικη?

Δημοσ.

Αν περασει τελωνειο θα σε ενημερωσει η μεταφορικη (ΕΛΤΑ ή ιδιωτικη) για το επιπλεον κοστος.Το πληρωνεις cash στην παραλαβη.

• Like 1
Δημοσ.

To οποιο αν υπαρχει extra επιβαρυνση τελωνειου μετα το πληρωνεις cash στο ταχυδρομειο?'Η σου χρεωνουν υστερα επιπλεον την πιστωτικη?

CASH. Δεν παίζει ρόλο το μαγαζί ωστε να σου χρεωθεί η πιστωτική.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και άσχετο με το θέμα, όσες φορές προσπάθησα εδώ και 1 χρόνο να πάρω κάτι από το Amazon.com μου έγραφε οτι δεν στέλνει στην διεύθυνση μου και ότι θα πρέπει να την αλλάξω. Πιο παλιά δεν είχε πρόβλημα είχα πάρει κάτι βιβλία, αλλά τελευταία δεν μπορώ να πάρω τίποτα από το Αμερικάνικο (κυρίως προϊόντα τεχνολογίας προσπάθησα).

Ξέρει κανείς τι παίζει? του έχει συμβεί?

Δημοσ.

Αν και άσχετο με το θέμα, όσες φορές προσπάθησα εδώ και 1 χρόνο να πάρω κάτι από το Amazon.com μου έγραφε οτι δεν στέλνει στην διεύθυνση μου και ότι θα πρέπει να την αλλάξω. Πιο παλιά δεν είχε πρόβλημα είχα πάρει κάτι βιβλία, αλλά τελευταία δεν μπορώ να πάρω τίποτα από το Αμερικάνικο (κυρίως προϊόντα τεχνολογίας προσπάθησα).

Ξέρει κανείς τι παίζει? του έχει συμβεί?

Το αμερικάνικο στέλνει συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων στην Ελλάδα όπως π.χ βιβλία που έχεις ήδη αγοράσει. Αν ψάξεις νομίζω ότι καπου αναφέρει στους όρους χρήσης ποιες κατηγορίες στέλνει σε ποιες χώρες..

Όπως καταλαβαίνεις, δυστυχώς τα τεχνολογίας δεν προορίζονται για εμάς..

Δημοσ.

Την 46αρα πάντως την τηλεόραση δεν την στέλνει Ελλάδα. Δοκίμασα τώρα να την πάρω και μου το έβγαλε σαν πρόβλημα. Για μένα αξίζουν οι 2 δίσκοι, το ΖΤΕ (δεδομένου ότι Ελλάδα ξεκινάει από 230€ κι αύριο ίσως να το βάλουν κάνα κατοστάριακο) κι ο εκτυπωτής ο samsung.

Και πάλι πολλές ξυριστικές σε σημείο που πλέον αρχίζω να το σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω μία (πχ braun 5070)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...