Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Oι φωτογραφικες παντως (και οχι μονο) ειχαν βγει και χθες, αρα δεν ειναι μονο το Σ/Κ που ξαναβγαζουν ο,τι δεν εφυγε...

Τα ακουστικα νομιζω δεν ειναι τα ιδια.

Δημοσ.

παιδιά μία ερώτηση επειδή πρώτη φορά παίρνω από amazon. Που επιλέγω free super saver delivery?

μου λέει... Part of your order qualifies for FREE Super Saver Delivery.

αλλά δεν μου έχει να επιλέξω κάτι

edit: η μόνη επιλογή που έχω είναι για δώρο. μόνο αυτό.

Δημοσ.

παιδιά μία ερώτηση επειδή πρώτη φορά παίρνω από amazon. Που επιλέγω free super saver delivery?

μου λέει... Part of your order qualifies for FREE Super Saver Delivery.

αλλά δεν μου έχει να επιλέξω κάτι

edit: η μόνη επιλογή που έχω είναι για δώρο. μόνο αυτό.

Στην επομενη σελιδα

Δημοσ.

Στην επομενη σελιδα

ευχαριστώ φίλε. μία τελευταία ερώτηση μονάχα.... εκεί που επιλέγω το free super saver delivery μου λέει σαν τιμή την παλιά (χωρίς την έκπτωση).

λέει δλδ: £94.99 Quantity: 1, αντί για 49,99!! θα αλλάξει στο τέρμα; μη πληρώσω τα κερατιάτικα μου....

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε. μία τελευταία ερώτηση μονάχα.... εκεί που επιλέγω το free super saver delivery μου λέει σαν τιμή την παλιά (χωρίς την έκπτωση).

λέει δλδ: £94.99 Quantity: 1, αντί για 49,99!! θα αλλάξει στο τέρμα; μη πληρώσω τα κερατιάτικα μου....

Ναι φιλε.. κανονικα στο τελος

Δημοσ.

Fck,

δεν δέχονται cancellation, πρέπει να έχουν φύγει από τα κεντρικά τους. Μίλαγα στο LIVE CHAT αλλά δεν τους έπεισα.

Αν αρνηθώ παραλαβή, χρεώνουν την κάρτα ούτως ή άλλως ε;

Για να τα στείλεις πίσω θα πληρώσεις κάπου 10-12 ευρώ με ΕΛΤΑ. Από αυτά κάπου στα 6-12 ευρώ θα στα δώσει πίσω το amazon. Οπότε μην αγχώνεσαι. Άρα χοντρικά να υπολογίζεις ότι θα χάσεις κάπου στο 5ευρώ. Έχω αγοράσει+επιστρέψει 3-4 φορές παπούτσια στο amazon.

Δημοσ.

Πες μου οτι το αγορασες και εσυ μαζι με το ποντικι logitech M515 χαχαχα

Ναι!!!!!! μουαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

Τι τελικό ποσό σου έβγαλε για πληρωμή; Εμένα 27.21

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004W73TCI/ref=gb1h_img_c-1_0267_A202OYD2YGTYPG?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1KVATYAQA12RJEKKC2HG&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267

Ειδα καποια reviews στο Internet.

Παρα πολυ καλα λενε οι περισοτεροι απλα ειναι μεγαλα (πχ σε σχεση με αυτα που ηθελα http://www.kasa.cz/sluchatka-sony-mdr-zx600-bile/) .. τωρα γουστα ειναι αυτα.. εχω καμια ωρα να αποφασισω (Δεν ειναι τα ιδια με χτες.. καλύτερα ειναι)

Δημοσ.

Επισεις..

http://www.amazon.co...data/B002NX0ME6

??? Δεν ειναι ακριβο??? Mp3 player στις μερες μας.. και με 40λιρες?

Το είχα τσεκάρει χθες το συγκεκριμένο και το είχε 45 λίρες κι έλεγα να το χτυπήσω αν πάει γύρω στις30 αλλά πήγε στς 42! 3 ολόκληρες λίρες έκπτωση και σου πετάει και την τρελή αρχική να νομίζεις ότι είναι ευκαιρία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...