Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γιατι δε χαλαρονετε? μπορει τα καλα να τα εχει για το τελος. ειμαστε μολις στην δευτερη μερα και εχουμε αλλες 3. ισως να βαλουν κατι αξιολογο στα ηλεκτρονικα. αν παλι οχι τους κραζουμε ολοι μαζι την παρασκευη :)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτω το βρωμο-Άμαζον που δεν πουλάει μόνο ότι θέλω να αγοράσω ΕΓΩ!

ΠΟΛΥ-κατάστημα δεν είναι το αμαζον (που μέσα σε όλα πουλάει και είδη τεχνολογίας) ή με γελάει η μνήμη μου;

Δηλαδή, κατανοητό στο - τεχνολογικό - φόρουμ του ινσόμνια να συζητούμε μόνο για τις τεχνολογικές προσφορές.

(Ακατ)ανόητο να θεωρούμε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω μας.

• Like 6

Χωρίς να έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ κανένα Amazon, μην μπαίνετε στο τριπάκι να συγχέετε τις προσωπικές σας ανάγκες με τις ανάγκες του συνόλου του αγοραστικού κοινού. Το Amazon δεν είναι κανένα mediamarkt, έχει από βρακιά (κυριολεκτικά, χτες είδα να'χει κάτι γυναικεία) μέχρι ποδήλατα και ζάντες και δεν ξέρω γω τι άλλο. Εννοώ, επειδή το συγκεκριμένο φόρουμ είναι κατ'εξοχήν τεχνολογικό, μην υποτιμάτε τους υπόλοιπους που μπορεί να θέλουν να πάρουν τπτ παιχνίδια για τα παιδιά, τις γυναίκες που θέλουν τα κοσμήματα κλπ..

Αυτό φυσικά αναφέρεται στο είδος των προϊόντων που μπαίνουν σε αυτό το "πακέτο προσφορών" και όχι στις τιμές αυτές καθεαυτές. Εκεί είναι θέμα του καταναλωτή να μην πέσει θύμα καταναλωτικής μανίας όπως και του άλλου που ανέφερε ένας άλλος φίλος ότι με την πίεση του χρόνου πέφτουν στην παγίδα να παίρνουν σαβούρα και ίσως σε τιμές που δεν αποτελούν καμιά απολύτως ευκαιρία..

ΥΓ. Για μένα προσωπικά καλύτερα να μην έχει κάθε μέρα σούπερ προσφορές, γιατί μπορεί να έπεφτα κι εγώ στην παγίδα..

ΥΓ2. Γράφει και στο αρχικό ποστ,

Missed deals during the week? You can grab them again over the 'Black Friday Reloaded' weekend on November 24 and 25.

Οπότε λογικά ό,τι δεν έχει φύγει από τις 5 πρώτες μέρες θα μπει μέσα στο Σαββατοκύριακο..

EDIT: Μέχρι να πληκτρολογήσω, με πρόλαβε και ο kondoras

• Like 6

Πλακα μας κανουν εκει στο amazon και σημερα παλι σαβουρα και παλι σαβουρα :mad:

Αν ειναι ετσι ας το καταργησουν το θεσμο χειροτεροι και απο τις προσφορες των δικων μας καταστηματων πχ media markt

Κλασικα οτι υπαρχει στις αποθηκες και αραχνιαζει μας το σερβιρουν και καλα σαν προσφορα.

Μαυρο στο amazon :ph34r:

To αμαζον δεν ειναι MEDIAMARKT.. επιδει δεν σου αρεσει γιατι να το καταργισουν?

EDIT: Οκ με προλαβαν πολλοι απο πανω :D

Γενικα το οτι θελουμε εμεις κατι δεν σιμενει οτι πρεπει να το βγαλουν..

Εγω χτες πηρα homecinema , σημερα θα δω ποσο θα εχει τα ακουστικα.. και το ΣΚ θα δω (αφου γραφει οτι θα εχει επαναλιψη) την TASSIMO :)

• Like 2

Και βέβαια αξίζει.

Σιγουρα ειναι θεμα επιλογης (εγω νορτον δεν το παω με την καμια) αλλα η τιμη αν εχει κανα 40% οff ειναι καλα.

(ειναι κ για 3 pc)

To Norton που λετε δεν ειναι αυτο που σε αλλο θεμα εχει καπου 4$?

edit: 11:17 Τα sennheiser ακριβοτερα 3,5 λιρες απο οτι ειχαν τον Γεναρη.... φτου! Και η nikon s9050 δεν ειναι και σε καμια τρελη τιμη... H GX1 εχει μια καλη μειωση (στην ουσια δωρο ο φακος των 200 λιρων) αλλα πού 400 ευρω για φωτογραφικη σημερα...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...