Themos3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απο αθληση τπτ αλλο .... ΛΙΝΚ Καλο δωρακι για τις γιορτες που πλησιαζουν αν παιζει προσωπο ηλικιας 18-25 ... δοκιμασμενο εις διπλουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Γιατι δε χαλαρονετε? μπορει τα καλα να τα εχει για το τελος. ειμαστε μολις στην δευτερη μερα και εχουμε αλλες 3. ισως να βαλουν κατι αξιολογο στα ηλεκτρονικα. αν παλι οχι τους κραζουμε ολοι μαζι την παρασκευη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Την Κυριακή τελειώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 yay, η ξυριστική που ήθελα μέσα στα deals, 17mins remaining... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Κάτω το βρωμο-Άμαζον που δεν πουλάει μόνο ότι θέλω να αγοράσω ΕΓΩ! ΠΟΛΥ-κατάστημα δεν είναι το αμαζον (που μέσα σε όλα πουλάει και είδη τεχνολογίας) ή με γελάει η μνήμη μου; Δηλαδή, κατανοητό στο - τεχνολογικό - φόρουμ του ινσόμνια να συζητούμε μόνο για τις τεχνολογικές προσφορές. (Ακατ)ανόητο να θεωρούμε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω μας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς να έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ κανένα Amazon, μην μπαίνετε στο τριπάκι να συγχέετε τις προσωπικές σας ανάγκες με τις ανάγκες του συνόλου του αγοραστικού κοινού. Το Amazon δεν είναι κανένα mediamarkt, έχει από βρακιά (κυριολεκτικά, χτες είδα να'χει κάτι γυναικεία) μέχρι ποδήλατα και ζάντες και δεν ξέρω γω τι άλλο. Εννοώ, επειδή το συγκεκριμένο φόρουμ είναι κατ'εξοχήν τεχνολογικό, μην υποτιμάτε τους υπόλοιπους που μπορεί να θέλουν να πάρουν τπτ παιχνίδια για τα παιδιά, τις γυναίκες που θέλουν τα κοσμήματα κλπ.. Αυτό φυσικά αναφέρεται στο είδος των προϊόντων που μπαίνουν σε αυτό το "πακέτο προσφορών" και όχι στις τιμές αυτές καθεαυτές. Εκεί είναι θέμα του καταναλωτή να μην πέσει θύμα καταναλωτικής μανίας όπως και του άλλου που ανέφερε ένας άλλος φίλος ότι με την πίεση του χρόνου πέφτουν στην παγίδα να παίρνουν σαβούρα και ίσως σε τιμές που δεν αποτελούν καμιά απολύτως ευκαιρία.. ΥΓ. Για μένα προσωπικά καλύτερα να μην έχει κάθε μέρα σούπερ προσφορές, γιατί μπορεί να έπεφτα κι εγώ στην παγίδα.. ΥΓ2. Γράφει και στο αρχικό ποστ, Missed deals during the week? You can grab them again over the 'Black Friday Reloaded' weekend on November 24 and 25. Οπότε λογικά ό,τι δεν έχει φύγει από τις 5 πρώτες μέρες θα μπει μέσα στο Σαββατοκύριακο.. EDIT: Μέχρι να πληκτρολογήσω, με πρόλαβε και ο kondoras 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πλακα μας κανουν εκει στο amazon και σημερα παλι σαβουρα και παλι σαβουρα Αν ειναι ετσι ας το καταργησουν το θεσμο χειροτεροι και απο τις προσφορες των δικων μας καταστηματων πχ media markt Κλασικα οτι υπαρχει στις αποθηκες και αραχνιαζει μας το σερβιρουν και καλα σαν προσφορα. Μαυρο στο amazon To αμαζον δεν ειναι MEDIAMARKT.. επιδει δεν σου αρεσει γιατι να το καταργισουν? EDIT: Οκ με προλαβαν πολλοι απο πανω Γενικα το οτι θελουμε εμεις κατι δεν σιμενει οτι πρεπει να το βγαλουν.. Εγω χτες πηρα homecinema , σημερα θα δω ποσο θα εχει τα ακουστικα.. και το ΣΚ θα δω (αφου γραφει οτι θα εχει επαναλιψη) την TASSIMO 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 το norton internet security 2013 δεν θα αξιζει με μια καλη εκπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 το norton internet security 2013 δεν θα αξιζει με μια καλη εκπτωση? Και βέβαια αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και βέβαια αξίζει. Σιγουρα ειναι θεμα επιλογης (εγω νορτον δεν το παω με την καμια) αλλα η τιμη αν εχει κανα 40% οff ειναι καλα. (ειναι κ για 3 pc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 για αυτους που ψήνονται για wii δεν ξέρώ άμα αξίζει . στα bundles έχει καλες προσφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απλα ενα headsup Sony MDRNC7B Headphone frequency: 30 - 20000 Hz ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 To Norton που λετε δεν ειναι αυτο που σε αλλο θεμα εχει καπου 4$? edit: 11:17 Τα sennheiser ακριβοτερα 3,5 λιρες απο οτι ειχαν τον Γεναρη.... φτου! Και η nikon s9050 δεν ειναι και σε καμια τρελη τιμη... H GX1 εχει μια καλη μειωση (στην ουσια δωρο ο φακος των 200 λιρων) αλλα πού 400 ευρω για φωτογραφικη σημερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αν το πρωτο το βγαλει με 70% κατω και το αλλο με 50% τα πηρα για τα μικρα μου!!!!! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001GZ86I6/ref=gb1h_img_c-1_0267_A23KNYN7TPYHWG?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=15KS9HYP31N445FQMSR8&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WRQYKY/ref=gb1h_img_c-1_0267_A58FYGEIMVWS7?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=15KS9HYP31N445FQMSR8&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τα ντραμας τα καλοβλέπω κι εγώ για ένα βαφτιστήρι. Τα τσέκαρα μάλιστα πριν κι είναι με δωρεάν μεταφορικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις