alextrela172 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πλακα μας κανουν εκει στο amazon και σημερα παλι σαβουρα και παλι σαβουρα Αν ειναι ετσι ας το καταργησουν το θεσμο χειροτεροι και απο τις προσφορες των δικων μας καταστηματων πχ media markt Κλασικα οτι υπαρχει στις αποθηκες και αραχνιαζει μας το σερβιρουν και καλα σαν προσφορα. Μαυρο στο amazon 1
downhill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ενταξει σημερα δεν εχει προσφορές τεχνολογιάς/κομπούτερ κτλπ αλλα το αν κατι ειναι προσφορά θα φανεί απο την έκπτωση που θα κανουν. αν η τιμη ειναι χαμηλοτερη απο την χαμηλότερη τιμή στο καμελ τοτε ναι ειναι προσφορά κατι που μπορεί να σε ενδιαφέρει. εχει π.χ σημερα εργαλεια και αλλες φορές στο φορουμ εχει υπάρξει ενδιαφέρον για τα πλυστικά. Θέλουμε τεχνολογία!!!
alextrela172 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ολο και κατι θα βρουμε σαν προσφορα αν ψαχνουμε μεμονομενα στο site του amazon παρα αυτος ο ψευδοθεσμος της πλακας
beez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ολο και κατι θα βρουμε σαν προσφορα αν ψαχνουμε μεμονομενα στο site του amazon παρα αυτος ο ψευδοθεσμος της πλακας δεν ειναι καθολου θεσμος της πλακας. προσπαθουν να εκπαιδεύσουν καταναλωτές που υπο την πίεση του χρόνου θα αγοράζουν οτι θέλουν και δεν θέλουν με την ιδεα οτι πέρνουν προσφορές. συνηθώς παει χαμένη ολη η εβδομάδα για να χτυπήσεις στο τελος 2-3 καλα πραγματα και αλλα τόσα που τελικά δεν χρειαζόσουν για αυτό προσοχή. 4
darksoho33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 το σημερινο ειναι μαυρα χαλια ολα αδιαφορα.
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ...υπο την πίεση του χρόνου θα αγοράζουν οτι θέλουν και δεν θέλουν με την ιδεα οτι πέρνουν προσφορές. Έτσι ακριβώς και γίνεται και ένα ωραίο ξεστοκάρισμα... 1
manosnik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, το Dremel που βγαζει σε προσφορα λεει τιποτα; Εχει καμια διαφορα απο το 3000; Το σκεφτομαι για να κανω μοντα με πλεξι στο side panel του ARC Midi. Θα με καλυψει; Ευχαριστω, Υ.Γ. Και το Sansa που θα βγαλει ειναι πολυ καλο (αναλογως την τιμη).
Avatar_GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χάλια το σημερινό. Τα μόνα 2 που ξεχώρισα αν τα βάλουν σε πολύ καλή τιμή είναι το wii και το ποδήλατο γυμναστικής. 2
alldaynews Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, το Dremel που βγαζει σε προσφορα λεει τιποτα; Εχει καμια διαφορα απο το 3000; Το σκεφτομαι για να κανω μοντα με πλεξι στο side panel του ARC Midi. Θα με καλυψει; Ευχαριστω, Υ.Γ. Και το Sansa που θα βγαλει ειναι πολυ καλο (αναλογως την τιμη). Εγω το εχω το 300 και ειναι μια χαρα και πλεχι κοβει και σιδερο τα παντα ολα και αν το βγαλει και με κανα 25% κατω θα ειναι ακομα πιο σουπερ 1
Themos3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χάλια το σημερινό. Τα μόνα 2 που ξεχώρισα αν τα βάλουν σε πολύ καλή τιμή είναι το wii και το ποδήλατο γυμναστικής. Για το ποδηλατο και τζαμπα να το βαλουν δε συμφερει ... κ εγω το λοξοκοιτουσα αλλα βαζοντας το στο καλαθι τα μεταφορικα ειναι στο εκπληκτικο νουμερο των 125 λιρων .... για να δω και το kayak ... το kayak τζαμπα..... τα kayak μας μαραναν.....
alldaynews Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DEMGVY/ref=gb1h_img_c-1_0267_A1BD9YID1FYBLU?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0Q24771WFKWBPA4F0TWT&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267 και αυτο για να παρουμε τα βουνα στο τελος της εβδομαδας μια χαρα ειναι :-D :-D
Str Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 μόνο το σετάκι με τους τρίφτες αλατιού-πιπεριού θα κοιτάξω, και αν ήμουν στα 18 πάλι το σακίδιο εκτός κι αν το πάρω για σπάσιμο στη γυναίκα μου...
Avatar_GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για το ποδηλατο και τζαμπα να το βαλουν δε συμφερει ... κ εγω το λοξοκοιτουσα αλλα βαζοντας το στο καλαθι τα μεταφορικα ειναι στο εκπληκτικο νουμερο των 125 λιρων .... για να δω και το kayak ... το kayak τζαμπα..... τα kayak μας μαραναν..... Ωπ καλά λες!!! Έχω αγοράσει πάντως παλιότερα στατικό ποδήλατο από amazon και το έστειλαν ΧΩΡΙΣ μεταφορικά. Αυτό εδώ το πληρώνεις με χρυσάφι για να στο στείλουν! -Πως ξεχωρίζουμε εμείς οι αθλητές ε Themos3;
dimkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για το ποδηλατο και τζαμπα να το βαλουν δε συμφερει ... κ εγω το λοξοκοιτουσα αλλα βαζοντας το στο καλαθι τα μεταφορικα ειναι στο εκπληκτικο νουμερο των 125 λιρων .... για να δω και το kayak ... το kayak τζαμπα..... τα kayak μας μαραναν..... εχει αλλαξει η πολιτική του αμαζον στα βαριά/ογκωδη ειδη. το πήρανε πρεφα οτι μπαίνανε μεσα γιατι μπορει κατι να ζυγιζει 20 κιλα και αν εχει ογκομετρικο βαρος 50 - οποτε πλεον τα μεγάλα ειδη χρεωνονται - οποιος σκεφτετε να μεταναστεύσει στην αγγλια θα εχει το επιπλεον μπονους της δωρεάν παράδοσης απο το αμαζον για ολα τα ειδη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις