katcos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδιά το νούμερο 42 σε παπούτσι ποιο είναι σε uk number ? Έβαλε κάτι ωραία παπουτσάκια σε καλή τιμούλα !!!! Στο αντρικό είναι 7.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδιά το νούμερο 42 σε παπούτσι ποιο είναι σε uk number ? Έβαλε κάτι ωραία παπουτσάκια σε καλή τιμούλα !!!! Πάτα sizing info στη σελιδα των παπουτσιών....το 7.5 είναι αλλα συνήθως τα αθλητικά τα αγοράζουμε λιγο μεγαλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το 8 παρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Για τους μεγαλύτερους (ή για όσους θα το χρειαστούν από Σάββατο και μετά) ΜΗΝ την πατήσετε με το OMRON M6, υπάρχει το ΟΜRON M10-IT στα ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ Εδώ το γιουερελ : http://www.amazon.co.uk/Omron-Pressure-Dual-User-Facility-Dual-Size/dp/B001DBQIJW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353348849&sr=8-1 Είδατε το amazon ξυπνάδες ξεστοκαρίσματος??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Παιδια 2 ερωτησεις 1)Για το κουπονι εκπτωσης των ρουχων κανεις καπου αιτηση να σου ελθει κωδικος η αφαιρειται αυτοματα? 2)Γινεται να ξερω μεσω newsletter για τις προσφορες της επομενης μερας?αν ναι πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχως ειναι μονο για επιλεγμενα (ρουχα, παπουτσια, κοσμηματα, ρολογια, που ειναι ασυμφορα!) Οσα ειναι σε καλες τιμες δεν ειναι μεσα... Τζιφος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 λοιπον έχω παραγγείλει tassimo , ssd , philips wake up light , έχω αρρωστήσει και είναι η πρωτη μέρα θέλω βοήθεια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 λοιπον έχω παραγγείλει tassimo , ssd , philips wake up light , έχω αρρωστήσει και είναι η πρωτη μέρα θέλω βοήθεια Πούλα την τάσσιμο στον newtech που την πάτησε και ψάχνει μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πούλα την τάσσιμο στον newtech που την πάτησε και ψάχνει μία. :D ... πρεπει να το ανεφερα πολλες φωρες ε? Koita sold 75% λογικα θα ξαναβγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 :D ... πρεπει να το ανεφερα πολλες φωρες ε? Koita sold 75% λογικα θα ξαναβγει. χαχα το ανέφερες κάμποσες δεν καταλαβαίνω ομως γιατί λένε άλλοι πως δεν βγάζει καλό καφέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 :D ... πρεπει να το ανεφερα πολλες φωρες ε? Koita sold 75% λογικα θα ξαναβγει. εγώ να βοηθήσω ήθελα! χαχα το ανέφερες κάμποσες δεν καταλαβαίνω ομως γιατί λένε άλλοι πως δεν βγάζει καλό καφέ... είναι μηχανή ροφημάτων που κάνει και καφέ, εσύ αυτό να σκέφτεσαι. Σε σύγκριση με μία μηχανή που κάνει αποκλειστικά καφέ λογικό είναι να υπολείπεται. Στον καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 χαχα το ανέφερες κάμποσες δεν καταλαβαίνω ομως γιατί λένε άλλοι πως δεν βγάζει καλό καφέ... Δεν ξερω γιατι.. εγω εχω διαφορες ποικιλιες και ειναι στον δρομο και αλλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ψιλικατζιδικο εχεις φαινεται τελικα εκει στην Τσεχια!! lol 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ρε θα σε πάνε μέσα χαχα γαύκα το έχεις κάνει. μην ακους που λένε για το 2012 . το πραγματικό 2012 είναι το 2015. πέρνεις απο το tassimo.gr? που συμφέρει? α εσύ είσα απο τσεχία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κατά τι ώρα περιμένουμε τις αυριανές; 2 τα ξημερώματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις