Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα με θυμάστε απο το πρωί , είχα παραγγείλει μια tassimo και μια σκουπα καταλαθος. Προσπαθούσα να την ακυρώσω , αλλά δεν γινόταν. και ξαφνικά μου λέει τι στέλνουν με ups!!!! ευτυχώς επικοινώνησα και ο πωλητής θα επικοινωνήσει με τον courrier . πάλι καλά ... amazon the best

σχετικά με αυτά που λέτε, οι γνώμες των άλλων με βοήθησαν πολύ .πήρα και εναν ssd και η συνδρομή κάποιων φίλων ήταν πολύτιμη

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά απλά μπορούμε να σημειώνουμε μονάχα τα προϊόντα τεχνολογίας που θα βγουν σε προσφορά στη μέρα. Οπότε ως ευκολία να μην πηγαίνουμε να πατάμε 25 φορές τα βελάκια.

category -> electronics

Category -> Computers & Accessories

Δημοσ.

γνωριζει κανεις να μου πει για ποιο λογο δεν μπορω να κανω checkout στο αμαζον?

Βαζω τα στοιχεια σωστα κλπ κλπ και μου λεει οτι το αντικειμενο δεν μπορει να σταλει σε φαση...

δοκιμασα και αλλη διευθυνση αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Τελικα κουπονακι εγω δεν πηρα για το<a href="http://www.amazon.co..._product">Razer Starcraft II Spectre 5600DPI Gaming Mouse :-( θα μου ερθει μεχρι τις 26 του μηνα

και γω δεν πηρα κουπονακι για το mouse. που το λεει οτι θα ερθει μεχρι τις 26 του μηνα?
Δημοσ.

Στο mail που μου στειλανε Your estimated delivery date is: Monday, November 26, 2012.Τελικη τιμη 44,90.30 ευρω λιγοτερα απο το φθηνοτερο στο σκρουτζ

Δημοσ.

και μενα μου συνεβη οταν πηγα να κανω checkout αλλα απ`οτι υποθετω ηταν οτι περασε τελικα το 15λεπτο που σου δινει περιθωριο και το αφαιρεσαν

Δημοσ.

TO ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ!!!!

το ...(κουπόνι) είναι για ρούχα, και γενικά για επιλεγμένα από το fashion του amazon.

Επίσης δεν σου δίνουν κάποιο κωδικό αλλά σου προσθέτουν στο λογαριασμό σου και αν πάρεις κάτι από τα προιόντα αυτά στο αφαιρούν λίγο πριν το check out.

πληροφορίες εδώ

http://www.amazon.co.uk/gp/promotions/details/A2UV7L6UELZZOL

Δημοσ.

ρε παιδιά το νούμερο 42 σε παπούτσι ποιο είναι σε uk number ?

Έβαλε κάτι ωραία παπουτσάκια σε καλή τιμούλα !!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...