Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολικό σε βρίσκω fantakola.. Τις προσφορές τις βλέπει κανείς απλά στο site του Amazon, συγκεντρωμένες, βλέπει και το ποσοστό της έκπτωσης από κάτω, άντε κάνει κι ένα skroutz search και τελείωσε.. Δεν είναι διάσπαρτες σε διαφορετικές σελίδες για να εξυπηρετεί σε κάτι ιδιαίτερο η επισήμανσή τους και η παράθεσή τους εδώ. Αν δεν σε νοιάζει αν γράφει ο καθένας τι πρόλαβε και τι όχι, κάνεις απλά ένα scroll down και το προσπερνάς.. Φιλικά πάντα :)

• Like 2
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω ανοιξα ενα για ΔΕΥΤΕΡΑ (με την λογικη οτι καθε μερα θα κανουμε ενα) αλλα ο αδμιν το εβαλε μαζι με αυτο.

Με το σκεπτικο οτι εδω θα ηταν για τα κουπονια για τα currency κτλ και εκει καθαρα προσφορές.

Γιατι ηξερα ακριβως τι θα γινει. Τωρα τι να πω.. αν θελει καποιος να ρωτισει καποιον αδμιν να ανοιξει πχ ενα για ΤΡΙΤΗ με την λογικη οτι εδω μπενουν τα γενικα και στο καθε thread της μερας .. οκ

Ρε παιδια, θελω να πω κατι, χωρις παρεξηγηση σε κανεναν...

Το νημα εχει φτασει μεσα σε μερικες ωρες τις 31 σελιδες, εκ των οποιων οι 30 (σχημα υπερβολης) περιεχουν το κοντο και το μακρυ του καθενος...

Αλλος ρωταει πως θα πληρωσει, αλλος για τον currency converter, αλλος αναφερει κουπουνια για αγορα σουτιεν...

Υπαχουν αντιστοιχα νηματα που επιλυουν τα διαφορα που εχουν αναφερθει

Δεν γινεται το νημα να μεινει καθαρο και να αναφερονται εδω μεσα μονο τα deals που ο καθενας θεωρει αξιολογα?

Δηλαδη εμενα και τον οποιονδηποτε, τι μας νοιαζει αν καποιος προλαβε ή οχι την ταδε ή την δινα προσφορα?

Σορρυ κιολας, αλλα δεν ειναι μσν τα φορουμς και ειδια το παρον νημα

Για να μπορεσει να εξυπηρετησει πραγματικα το παρον, ας προσπαθησουμε ολοι μας να το κρατησουμε καθαρο και να αναφερουμε μονο τις προσφορες, ετσι ωστε να μπορεσουμε ολοι να τις εκμεταλευτουμε και να μην χρειαζεται να ψαχνουμε 30 σελιδες σαβουρα...

Επαναλαμβανω, πως δεν θελω να προσβαλλω κανεναν, αλλα νομιζω πως τα παραπανω ειναι αν μη τι αλλο λογικα

Εγω ανοιξα ενα για ΔΕΥΤΕΡΑ (με την λογικη οτι καθε μερα θα κανουμε ενα) αλλα ο αδμιν το εβαλε μαζι με αυτο.

Με το σκεπτικο οτι εδω θα ηταν για τα κουπονια για τα currency κτλ και εκει καθαρα προσφορές.

Γιατι ηξερα ακριβως τι θα γινει. Τωρα τι να πω.. αν θελει καποιος να ρωτισει καποιον αδμιν να ανοιξει πχ ενα για ΤΡΙΤΗ με την λογικη οτι εδω μπενουν τα γενικα και στο καθε thread της μερας .. οκ

Πολύ καιρό πριν είχα προτείνει να είναι ξεχωριστό section μέσα στις προσφορές οτιδήποτε αφορούσε σε αγορές από το εξωτερικό,

είτε από amazon είτε από όπου αλλού είναι εφικτό να αγοράσεις, αλλά τότε κάποιος moderator είχε κρίνει πως δεν ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο, εφοσον είναι προσφορά.

Δεν ασχολήθηκα περισσότερο και χαζεύω τον αχταρμά που επικρατεί στις προσφορές.

Δημοσ.

Υπερβολικό σε βρίσκω fantakola.. Τις προσφορές τις βλέπει κανείς απλά στο site του Amazon, συγκεντρωμένες, βλέπει και το ποσοστό της έκπτωσης από κάτω, άντε κάνει κι ένα skroutz search και τελείωσε.. Δεν είναι διάσπαρτες σε διαφορετικές σελίδες για να εξυπηρετεί σε κάτι ιδιαίτερο η επισήμανσή τους και η παράθεσή τους εδώ. Αν δεν σε νοιάζει αν γράφει ο καθένας τι πρόλαβε και τι όχι, κάνεις απλά ένα scroll down και το προσπερνάς.. Φιλικά πάντα :)

Απανταω σε αυτο και δεν ξαναποσταρω στο παρον νημα

Εφοσον τα πραματα ειναι οπως λες, τοτε δεν εχει κανενα νοημα το παρον νημα σε τελικη αναλυση

Και φυσικα δεν με ενδιαφερει τι προλαβε και τι οχι ο καθενας

Δηλαδη εχετε ολοι αναγκη να μοιραστειτε σε ενα φορουμ τις καταναλωτικες συνηθιες?

Τελοσπαντων, εγω την γνωμη μου ειπα για το πως θεωρω οτι το παρον θα μπορεσει να ειναι χρησημο σαν εργαλειο

Αν ειναι να αναφερουμε ολοι οτι μας κατεβει, τοτε ποιο το νοημα των νηματων?

Ας τα γραφουμε ολα στο offtopic...

• Like 1
Δημοσ.

Ενα δικιο το εχει ο fantakola και γω εγραψα τι παπ@@@ες μου και θα τηρησω τα επομενα νηματα με θεμα black friday προσφορες ας γινει ενα νημα που θα λεμε το κοντο και το μακρυ μας απο black friday για χαβαλε με τιτλο ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ TOY BLACK FRIDAY :-D.H TOY BLACK FRIDAY TO ΚΑΓΚΕΛΟ

• Like 2
Δημοσ.

Παντως θα συμφωνησω ότι δεν εχει κανενα νοημα το να γινει Post Μια προσφορα εδω...Μέχρι καποιος να την βαλει όλες οι καλες προσφορες έχουν κανει φτερα 100%(οι περισσοτερες καλές φευγουν μεσα σε 1 λεπτο)..

Εκτός αυτου δεν είναι όπως στις αλλες περιπτώσεις που είναι "κρυμένες" οι προσφορες..Εδω μπαινεις στην κεντρική σελίδα του amazon και βλέπεις 10-15 προσφορές που παίζουν εκείνη την στιγμή και είναι πανευκολο να τις δεις κ να διαλεξεις...

Το νήμα θεωρώ ότι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο μόνο το πρωι πριν ξεκινησουν οι προσφορές όπου καποιος θα αναφερει τι τον ενδιαφερει και ποια τιμη θα ηταν καλη και αν το προιον ειναι καλο κλπ...Την ωρα που οι τιμές βγαινουν προσωπικά θεωρω ότι δε λεει κατι να μπει η προσφορα εδω.

• Like 1
Δημοσ.

:) Σαφώς και ο καθένας δικαιούται την προσωπική του άποψη, δεν λέω πως εγώ έχω δίκιο και εσύ έχεις άδικο..

Απλά, με την δική σου οπτική, το παρόν νήμα θα εξυπηρετούσε αν περιοριζόταν ΜΟΝΟ σε τεχνικά θέματα (δηλαδή αγοράς μέσω Amazon, αν διαφέρουν σε κάτι αυτές οι αγορές σε προσφορά ως προς τις "κανονικές" ως προς την διαδικασία αγοράς, την διαδικασία να καπαρώσεις κάποιο αντικείμενο κλπ). Ούτε το να αναγράφει κάποιος μια συγκεκριμένη προσφορά εξυπηρετεί, αφού δεν πρόκειται για "ανακάλυψη" κάποιας προσφοράς σε διάσπαρτες σελίδες, είναι όλες μαζεμένες σε μια γνωστή σελίδα, το link της οποιας βρίσκεται στο πρώτο ποστ..

Εγώ προσωπικά την συγκεκριμένη εβδομάδα προσφορών την βλέπω κάτι σαν πανηγύρι και την αντιμετωπίζω αναλόγως.

Επαναλαμβάνω και πάλι φιλικά, χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση flame ή κάτι τέτοιο.. :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ για αυτό το Garmin ξύνομαι στα 200 ευρώ. Στο Skroutz 350 πιο φτηνός. Αλλά είναι κάτι εξειδικευμένο. Βρήκα και χάρτη Ελλάδας στον Θείο και το σκέφτομαι χοντρά λόγο χόμπι (ορειβασία και μάουντεν μπαικ). Έχω άλλη μία ώρα χρόνο.

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα δεν εχει νοημα το παρον νημα... Τι περιμενατε; Οταν κατι ειναι καλο θα φυγει σε 30'', ουτε ποστ δεν θα προλαβει να ανεβει εδω, ποσο μαλλον να το δει καποιος και να επωφεληθει.

Μην τσακωνεστε, μονο msn θα μπορουσε να ειναι θεμα για προσφορες καλες που κρατανε δευτερολεπτα αφου ειναι ολος ο πλανητης απο πανω τους. Ειναι κακο μαλιστα msn, ε και; Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του, πολλοι πανικοβλητοι κοιτανε να ψωνισουν φτηνα, να μην χασουν μια ιδεατη στο μυαλο τους περιοδο μαγικων εκπτωσεων, χωρις να εχουν μαθει βασικα πραγματα μιας και τωρα μπηκαν βιαια στο θεμα "αμαζον". Νομιζαν οτι θα βρουν τρελες τιμες και οτι θα φτασουν και για ολους. Νομιζουν οτι ειναι το κεντρο του κοσμου. Ε, και;

Fanta, ολα καλα! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι βεβαίως μπορούν και να σχολιάζονται οι προσφορές, αλλά με κάποιο μέτρο...Όλους, π.χ., μπορεί να μας βοηθήσει η προσωπική εμπειρία κάποιου συνφορουμίτη από ένα προϊόν ή κάποιο review που διάβασε ή αν θεωρεί την προσφορά πραγματικό value for money!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τα άσχετα μηνύματα για την μετατροπή νομίσματος, για τους τρόπους αποστολής, κλπ. ή τα μονολεκτικά μηνύματα, τύπου "ουάου! τέλεια προσφορά". Τα πρώτα θέματα, "τεχνικής φύσεως", μπορούν να απαντηθούν με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ (υπάρχει, αν θυμάμαι καλά, και ειδικό thread για το amazon.co.uk), τα άλλα προφανώς και δεν συμβάλλουν στη συζήτηση (δεν είναι chat εδώ!)

Ας είμαστε συγκρατημένοι, γιατί το νήμα θα φτάσει μέχρι την Παρασκευή τις 200 σελίδες, χώρια που κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για μία προσφορά που ανέβηκε πριν καμιά ώρα, π.χ., δεν θα βρίσκει άκρη!

• Like 1
Δημοσ.

Γελάστε όσο θέλετε ρεμάλια, αλλά εγώ το ψήνω σε κάνα 10λεπτο να πάρω την αποτριχωτική της Gillette μιας κι είμαι σαν αρκούδα...

http://www.amazon.co..._rd_p=344320267

Ελλαδιστάν παίζει στα 600€, οπότε είπα ότι αν την βάλει μέχρι 300 να την τσιμπήσω... Για να δούμε.

330€ τελικά οπότε από θα μείνω αρκουδιάρης

• Like 7
Δημοσ.

Μια χαρα νοημα εχει το παρον νημα.Οι προσφορες ειναι πολυ "live" φαση , προλαβαινοντας κατι εχεις 15 λεπτα μπροστα σου να αποφασισεις αν θα το παρεις.Σιγουρα τα ποστ που θα γινουν αυτα τα 15 λεπτα στο παρον μπορουν να σε βοηθησουν(η' να σε παραπλανησουν :P )

• Moderators
Δημοσ.

ΥΓ

Εκανα 4 σελιδες scroll back για να δω μια-προσφορες...

Επιλεγεις "missed deals" και τα βλεπεις ολα οσα περασαν με τις τιμες και τις εκπτωσεις τους. (εκτος αν εννοεις να διαβασεις γνωμες-κριτικες για προιοντα απο τις διαφορες προσφορες.)

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά απλά μπορούμε να σημειώνουμε μονάχα τα προϊόντα τεχνολογίας που θα βγουν σε προσφορά στη μέρα. Οπότε ως ευκολία να μην πηγαίνουμε να πατάμε 25 φορές τα βελάκια. Επίσης θα σχολιάζουμε στο περίπου πόσο πρέπει να πάει η τιμή για να είναι καλή προσφορά. Τέλος αν τα προϊόντα είναι ποιοτικά. Μπορεί να κάνει το π.χ. ποντίκι 10 ευρώ από 100000000 αλλά να είναι η μεγαλύτερη μάπα ever.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...