Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

A £10 promotional gift certificate has been added to your Amazon account to spend on Amazon Fashion.

To redeem this promotional gift certificate, add at least £40 worth of eligible clothing, shoes, jewellery and/or watches sold by Amazon.co.uk to your basket from the selection in the link above. Checkout and £10 will be deducted from your order total.

The promotion code must be used by 09 December 2012.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν πρόλαβα την Εστε λοντερ, δίπλα στην Gaggia κάνεις ένα φσσσσσστττττττ, αααααλλη αίσθηση ο καφές!!!!!!!!!!!!

Plan B :

Ερχεται ο αναλυτικος που λέγαμε, τον ανοίγει η γυναίκα (νόμος του Murphy...), - Ρε newtech/downhill/Sadako κτλ τί είναι όλα αυτά?????? - Βρε αγάπη, αφου σου πήρα άρωμα.....!@#!@%^!!! (Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς!!!!)

• Like 1

σε εμαιλ ερχεται αυτο? εγω που πηρα το razer θα λαβω κουπονακι?

Ναι, στο mail έρχεται.. Βέβαια δεν ξέρω αν έρχεται μαζί με κάθε αγορά που κάνεις ή είναι για συγκεκριμένα προϊόντα..

EDIT: Στους όρους λέει

How to Qualify

• Buy any product sold by Amazon.co.uk excluding any Kindle Device and e-books between 00:00 GMT on 15 November 2012 and 23:59 GMT on 25 November 2012.
  • We'll add a £10 promotional gift certificate to your Amazon account.

How to Redeem Your £10 Promotional Gift Certificate

• Add at least £40 worth of eligible clothing, shoes, jewellery and/or watches sold by Amazon.co.uk to your basket from the selection below.
  • Checkout and £10 will be deducted from your order total.
  • But hurry, the promotional gift certificate must be used by 10 December 2012.

newtech ερχεται η πεθερα απο την Ροδο;

ontopic, ενας ακομα ορος του κουπονιου ειναι οτι δεν συνδιαζεται με υπαρχουσα προσφορα! Πραγματι το δοκιμασα με ενα Black Friday deal και δεν συνδιαζεται (και μαλιστα νομιζω οτι αν ολοκληρωσω θα μου "φαει" και το κουπονι χωρις να κερδισω παραπανω εκπτωση)!

@nek4d απο κατω: Γιατι εξαντληθηκε σε 3-4 δευτερολεπτα, αυτο ηταν που μου εκανε εντυπωση και ενω η εκπτωση δεν ηταν και ιδιαιτερα μεγαλη... Αλλα οπως γραφτηκε και πιο πισω μαλλον δεν ειχαν και πολυ αποθεμα..

Το κουπονακι για τα ρουχα, μου το ειχαν στειλει προ 10ημερου στο ασχετο (δεν ειχα κανει παραγγελια) με ληξη σημερα. Οποτε παιζει γενικα για οσους πελατες δεν εχουν ψωνισει απο αυτην την κατηγορια.

πηραμε to power link... αντάπτορες έπρεπε να πάρω απο αμαζον ή βρίσκουμε και εδώ φτηνούς?

απο ebay πιο φθηνα, αν τους βιαζεσαι παρε απο amazon ή απο eshop εδω. Τελευταια στην τιμη, τα καθε μαγαζια ηλεκτρολογικων ειδων.

Σωπα ρε εξαντληθηκε η Gaggiαρα! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

παιζει μαζι και ολη η βορεια Ευρωπη, γιατι να μην εξαντληθει, ειναι μαρκα που οι εσπρεσσολατρεις πινουν νερο στο ονομα της.

Γαμωτο εμενα τπτ απο αυτα π βγαινουν σε προσφορα δεν μ χρειαζετε....Μακαρι να βγαλουν κανα kindle σε προσφορα να το τσιμπησω....αλλα δυσκολα...

Λογικά θα βγάλει, πάνω-πάνω στην αρχική σελίδα των Black Fridays έχει το banner...

post-63530-0-36711900-1353332682_thumb.jpg

μακάρι να έκαναν convert με το google φίλε μου

Μα την αλλαγη την κανει η τραπεζα σου και ειναι +- το ιδιο

Αν κανεις μεσω AMAZON λογικο ειναι να σε κλεψουν το εχουμε πει αμέτρητες φωρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...