fonsde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 εχω prepaid και δεν εχω μεσα αρκετα λευτα μπορω να παραγκιλω και να την φορτοσω αυριο? οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdask Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ενω ειχα τον Μ4 στην λιστα αναμονης μου εβγαλε κουμπι να το βαλω στο καλαθι. Ηδη τον χρεωσα στην καρτα και αναμενω την αφιξη του! Μου δίνεις ελπίδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Σαν τιμη αξιζει η αγορα του Μ4 σαν δισκος αξιζει?? αξίζει , τόσο είχα πάρει τον m4 128gb πριν μερικούς μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 εχω prepaid και δεν εχω μεσα αρκετα λευτα μπορω να παραγκιλω και να την φορτοσω αυριο? Γενικά οταν αγοράζεις κάτι απο αμαζον σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις τα χρηματα αυριο μεθαυριο και για περιπου μια βδομαδα..Τωρα το τι ισχυει για το Black friday...Δε νομιζω να αλλαζει κατι.. Τωρα οι φιλοι που λενε οχι δε ξερω που το ειδαν...Προσωπικά ποτε δεν εχω χρηματα μεσα και τα βαζω μετα απο κανα δυο μερες,και μου στελνει email οτι εχετε μεχρι τοτε να βαλετε τα χρηματα....Και φυσικά τωρα που τσιμπησα δυο πραγματακια παλι δεν εχει χρημα μεσα..Επειδη λεει dispatch Τεταρτη όμως μάλλον Τεταρτη θα την χρεωσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ξερει κανεις αν η ΤΑΣΣΙΜΟ εφιγε? η απλα περασε το DEAL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πρεπει να κανουμε στοχευμενες αγορες παιδια μου φαινεται .Οχι οτι ναναι επειδη ειναι φτηνο αλλα επειδη το χρειαζομαστε Άμα βασίζοταν σε αυτό το σκεπτικό οι προσφορές των καταστημάτων, θα είχαν κλείσει όλα Κακά τα ψέματα, όλοι παίρνουμε πράγματα που δεν χρειάζομαστε αλλά μας ενθουσίασε η προσφορά. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ξερει κανεις αν η ΤΑΣΣΙΜΟ εφιγε? η απλα περασε το DEAL? Δες στα missed deals .Εφυγε το 75% οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναπαιξει στις επομενες μερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrossss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 τασσιμο ντεαλ οβερ τελιωσε διστυχως,,,,,,Εισαι λατρης το καφε σιγουρα!!!!Junkie! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 τελιωσε ο χρονος της τασιμο. Και εγω ενδιαφερομαι .. Τι γινετε? επισης ακουσα κατι κομμεντς οτι δεν βγαζει καλο καφε γι αυτο δεν την χτυπησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Η gaggia πριν το deal στο link της ανέφερε ''only 4 left'' Οπότε λογικό να τελειώσει άμεσα Offtopic: Για Gaggia...σήμερα μείωσε την τιμή της Baby Black στα 160 € 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τελικά πήρα και εγω τον Seagate. Είμαι σε αναμονή για τον Μ4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όταν έχεις μπεί σε waitlist, AN φτάσει ο αριθμός σου, σου εμφανίζει πάνω δεξιά ένα παραθυράκι που πρέπει να δεχτείς εντός ενός λεπτού να μπει στο δικό σου καλάθι, ΑΝ ρίξεις άκυρο πάνε στον επόμενο κτλ κτλ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Philips LivingColors 75€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δες στα missed deals .Εφυγε το 75% οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναπαιξει στις επομενες μερες. ΘΕΝΞ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Άμα βασίζοταν σε αυτό το σκεπτικό οι προσφορές των καταστημάτων, θα είχαν κλείσει όλα Κακά τα ψέματα, όλοι παίρνουμε πράγματα που δεν χρειάζομαστε αλλά μας ενθουσίασε η προσφορά. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Πρεπει να ανοιξουμε αλλο τοπικ γι`αυτο παντως για αυτο το θεμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις