Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ενω ειχα τον Μ4 στην λιστα αναμονης μου εβγαλε κουμπι να το βαλω στο καλαθι. Ηδη τον χρεωσα στην καρτα και αναμενω την αφιξη του!

Μου δίνεις ελπίδες :-D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω prepaid και δεν εχω μεσα αρκετα λευτα μπορω να παραγκιλω και να την φορτοσω αυριο?

Γενικά οταν αγοράζεις κάτι απο αμαζον σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις τα χρηματα αυριο μεθαυριο και για περιπου μια βδομαδα..Τωρα το τι ισχυει για το Black friday...Δε νομιζω να αλλαζει κατι..

Τωρα οι φιλοι που λενε οχι δε ξερω που το ειδαν...Προσωπικά ποτε δεν εχω χρηματα μεσα και τα βαζω μετα απο κανα δυο μερες,και μου στελνει email οτι εχετε μεχρι τοτε να βαλετε τα χρηματα....Και φυσικά τωρα που τσιμπησα δυο πραγματακια παλι δεν εχει χρημα μεσα..Επειδη λεει dispatch Τεταρτη όμως μάλλον Τεταρτη θα την χρεωσει..

Πρεπει να κανουμε στοχευμενες αγορες παιδια μου φαινεται .Οχι οτι ναναι επειδη ειναι φτηνο αλλα επειδη το χρειαζομαστε

Άμα βασίζοταν σε αυτό το σκεπτικό οι προσφορές των καταστημάτων, θα είχαν κλείσει όλα :P

Κακά τα ψέματα, όλοι παίρνουμε πράγματα που δεν χρειάζομαστε αλλά μας ενθουσίασε η προσφορά. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Όταν έχεις μπεί σε waitlist, AN φτάσει ο αριθμός σου, σου εμφανίζει πάνω δεξιά ένα παραθυράκι που πρέπει να δεχτείς εντός ενός λεπτού να μπει στο δικό σου καλάθι, ΑΝ ρίξεις άκυρο πάνε στον επόμενο κτλ κτλ,

Άμα βασίζοταν σε αυτό το σκεπτικό οι προσφορές των καταστημάτων, θα είχαν κλείσει όλα :P

Κακά τα ψέματα, όλοι παίρνουμε πράγματα που δεν χρειάζομαστε αλλά μας ενθουσίασε η προσφορά. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Πρεπει να ανοιξουμε αλλο τοπικ γι`αυτο παντως για αυτο το θεμα

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...