pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πρόβλημα το ότι δεν έχει on/off όμως! Έχω 15 λεπτά να αποφασίσω αν θα τον πάρω. Τι λέτε; παρτον δεν θα βρεις φτηνοτερο πως και τον προλαβες , εμενα με το που εμφανισε τιμη ειχε waiting list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 124 o crucial http://www.amazon.co...21&linkCode=as2 πρόλαβε κανείς ; Τον εχω στο καλαθι και τον σκεφτομαι ... και αυτον και τον εξωτερικο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εν τω μεταξύ, μου έβγαζε στην πορεία κάτι ότι είμαι eligible για ένα κουπόνι κάπου 10 λίρες, αλλά από την αγωνία μην χάσω το αντικείμενο, ούτε που πρόσεξα τι λέει.. χαχαχαχα Ελπίζω αν όντως παίζει κάτι τέτοιο, να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε επόμενη αγορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Οι προσφορες δε ειναι κατι σουπερ μεχρι στιγμης παντως..Προσωπικά εβαλα στο καλαθι εναν σκληρο και τα 2 πολυμηχανηματα.. ΤΟ HP χωρις Black Friday ήταν πολλές φορές στις 49 λιρες και εχει φτασει μεχρι και 43..Με αλλα λογια μας δουλευουν Ο canon ειναι καλη τιμουλα..Τωρα σκεφτομαι τι θα παρω και τι οχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 εγώ έχω στο καλάθι τον ssd, δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα τον πάρω....Τις επόμενες μέρες μπορεί να παίξει και τίποτα καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrossss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πειτε μου πλζ ποιον απο τους δυο εκτυπωτες?!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ε, είχα τον κέρσορα ακριβώς στο σημείο που θα έβγαζε το Add to Basket και το πάτησα μόλις εμφανίστηκε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 τον έχω στο καλάθι μου τον crucial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 αξίζει με 124? Ρητορικό ερώτημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Είπαμε δεν χρειάζεται να πάω να βάλω λεφτά τώρα-τώρα, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander437 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πρόβλημα το ότι δεν έχει on/off όμως! Έχω 15 λεπτά να αποφασίσω αν θα τον πάρω. Τι λέτε; Παρτον για μενα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 παρτον δεν θα βρεις φτηνοτερο πως και τον προλαβες , εμενα με το που εμφανισε τιμη ειχε waiting list Έιχα το ποντίκι πάνω εκεί που θα έβγαινε το κουμπί και 5sec πιο πριν άρχισα να κλικάρω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrossss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εχω στο καλαθι τους εκτυπωτεςςςςςς ποιος αξιζει πιο πολυ?>???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πειτε μου πλζ ποιον απο τους δυο εκτυπωτες?!!!!!! τον HP Officejet 4500 , βολέβει πολύ το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εν τω μεταξύ, μου έβγαζε στην πορεία κάτι ότι είμαι eligible για ένα κουπόνι κάπου 10 λίρες, αλλά από την αγωνία μην χάσω το αντικείμενο, ούτε που πρόσεξα τι λέει.. χαχαχαχα Ελπίζω αν όντως παίζει κάτι τέτοιο, να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε επόμενη αγορά.. Για ρουχα απο το amazon ειναι ανω τον 40 λιρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις