clevercitizen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Έχετε υπολογίσει πόσο κοστίζει η κάθε κάψουλα για τον καφέ????? Εκεί σκοπεύουν... καλύτερα να παίρνατε κλασσική μηχανή που βάζεις χύμα τον καφέ που εσύ επιθυμείς ..... και σου βγαίνει και πολύ πολύ φθηνότερα.... Έχουμε κ απ αυτές. Αλλά όταν έχεις 5 λεπτά για να φύγεις απ το σπίτι το πρωί θες να πατάς ένα κουμπί και να παίρνεις τον καφέ και να φεύγεις και όχι βάλε-πάτα-περίμενε-βγάλε-πλύνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν θέλω να σαν την χαλάσω για την Tassimo, αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο καφές της δεν πίνεται. Οι σοκολάτες και τα τσάγια της ίσως, δεν ξέρω, αλλα ο καφές της δεν είναι ωραίος. Έχουμε στο γραφείο μια Tassimo και μια στοιβα από καφέδες, και δεν την πειράζει κανέις γιατί σε κανέναν δεν αρεσει ο καφές της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Έχουμε κ απ αυτές. Αλλά όταν έχεις 5 λεπτά για να φύγεις απ το σπίτι το πρωί θες να πατάς ένα κουμπί και να παίρνεις τον καφέ και να φεύγεις και όχι βάλε-πάτα-περίμενε-βγάλε-πλύνε... Και στην κλασσική.... βάζεις αμέσως και έχεις καφέ.... πλένεις όταν γυρνάς σπίτι αν θες... Γιατί νομίζεις ότι αυτές με την κάψουλα δεν θέλουν πλύσιμο?????? Χμμμμμ.... να δεις πως πιτσιλάνε !!!!!! Ξέρω κόσμο και κοσμάκι που μετά από λίγο τις παρόπλισε αυτές τις μηχανές.... και ειδικά όταν είδαν πόσο κόστιζε η χρήση τους (κάψουλες).... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Πάντως για όσους πήρατε την tassimo να ξέρετε ότι με την εγγραφη του σειριακού της στο Tassimo.gr έχετε έκπτωση 20 ευρώ (τουλάχιστον έτσι ήταν πέρσι) για την πρώτη σας αγορά ηλεκτρονικά και από 40 ευρώ (αρχική τιμή προ της έκπτωσης ) δωρεάν μεταφορικά. Επείσης ότι πρέπει να αλλάζετε το φίλτρο νερού που έχει (όχι υπαοχρεωτικά , αν δεν θέλετε την έχετε χωρίς φίλτρο) και ανάλογα με την χρήση πάνω στο 6μηνο θέλει αφαλάτωση με ειδικές ταμπλέτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Και στην κλασσική.... βάζεις αμέσως και έχεις καφέ.... πλένεις όταν γυρνάς σπίτι αν θες... Γιατί νομίζεις ότι αυτές με την κάψουλα δεν θέλουν πλύσιμο?????? Χμμμμμ.... να δεις πως πιτσιλάνε !!!!!! Ξέρω κόσμο και κοσμάκι που μετά από λίγο τις παρόπλισε αυτές τις μηχανές.... και ειδικά όταν είδαν πόσο κόστιζε η χρήση τους (κάψουλες).... Αν πίνεις καθημερινά στο βάθος χρόνους σε οφελεί να πάρεις μια κανονική εσπρεσιέρα(εντάξει πιο ακριβή - αλλα πιο μπελαλίδικη). Αν το έχεις για όποτε έρθει κάποιος, για γιορτές κτλ. Συμφέρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Βλέπω βάζει την Canon 650d (μόνο το σώμα). Εδώ ξεκινά από τα 667. Άμα την έβαζε 300 την χτύπαγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γιατί νιώθω ότι το 90% όσων πήραν το Samsung Galaxy S νόμιζαν ότι είναι κινητό; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εγώ 'ψήνομαι' για την Canon IXUS 500 HS Digital Camera .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γιατί νιώθω ότι το 90% όσων πήραν το Samsung Galaxy S νόμιζαν ότι είναι κινητό; Γιατί νιώθω ότι το 90% όσων πήραν το Samsung Galaxy S νόμιζαν ότι είναι κινητό; Oντως και ηθελα να το ποσταρω πριν ανοιξει γμτ αλλα δεν προλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ούτε ένα laptop δεν βάλανε , 5-6 έχουν βάλει στο αμερικάνικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ούτε ένα laptop δεν βάλανε , 5-6 έχουν βάλει στο αμερικάνικο νωρις είναι ακόμα άραξε βασικά και εγώ νόμιζα πως είναι κινητό χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 καλή τιμούλα για την Canon PowerShot A4000 το έχουνε φτιάξει και ωραία φέτος και μπορείς να αγοράσεις και από τη σελίδα του προϊόντος , πέρυσι ήταν μπέρδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 το έχουνε φτιάξει και ωραία φέτος και μπορείς να αγοράσεις και από τη σελίδα του προϊόντος , πέρυσι ήταν μπέρδεμα Ναι οντως... αλλα σαν πολυ αργει να εμφανισει το κουμπι για το καλαθι οταν μηδενιζει ο χρονος!!! Και στις δυνατες προσφορες αμφιβαλλω αν θα προλαβαινουμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 καλή τιμούλα για την Canon PowerShot A4000 Μπαααα, δεν λέει και πολλά σαν φωτογραφική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τίποτα ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις