iznodur Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως ότι δεν σε βολεύει ή δεν είσαι ικανοποιημένος, μπορείς να το στείλεις πίσω. Παλιότερα είχα πάρει μια θήκη και τελικά δεν έκανε ήταν μεγαλύτερη από ότι νόμιζα, την έστειλα πίσω και σε λίγες μέρες μου είχαν βάλει τα χρήματα πίσω και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω και ένα μέρος των μεταφορικών, αλλά αν την στείλεις πίσω με Ελτα συστημένο δεν θα δώσεις πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα. Εχω μια παραγγελια δεν μου εχει ερθει. στην DHL λενε οτι δεν το εχουν ... που στελνω στο αμαζον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 την έστειλα πίσω την μηχανή αφού πληρώνουν και την επιστροφή και σε λεφτα όχι πιστωτικό στο site μια χαρά.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα. Εχω μια παραγγελια δεν μου εχει ερθει. στην DHL λενε οτι δεν το εχουν ... που στελνω στο αμαζον? http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=footer_shiprates?ie=UTF8&nodeId=492868 δεξιά λέει contact us . οπότε στείλε τους. με τι στο έστειλαν? άλλο το deutch post dhl και άλλο το dhl courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια ξερει κανεις απο e-shop νομιζω.. τα plugs UK-EU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 τι να ξέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Να μη σε νοιάζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις