pOLoS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 πήρε κανείς αυτό και δε το θέλει; http://www.amazon.co...AW&linkCode=as2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τα βαζεις ολα δλδ στο καλαθι και κανεις 1 check-oute με ΟΛΑ ΜΕΣΑ! Αν μπορεις ΑΚΥΡΟΣΕ ΤΑ Βαλτα ολα σε 1 παραγγελια και πληρωσε σε ΛΙΡΕΣ ανετα γλυτώνεις αρκετα λεφτα! τα ακυρωσα εκτος απο το ταμπλετ -> καλα να πάθω που δεν ειμαι προσεκτικός (επειδή πρωτη φορα ακυρώνω να περιμένω να μου τα δείξει εκτός της λίστας?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά βοήθεια στο τι νούμερο να πάρω αυτά http://www.amazon.co..._rd_p=344320267 Σε Nike Dual Fusion φοράω 42 και σε Pepe - All Star(ελβιέλες) 41. Ποιο νούμερο πιστεύετε εσείς που αγοράζετε απ'έξω παπούτσια ότι θα μου κάνει καλύτερα??? πατα sizing info! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πάντα επιλέγουμε Choose a delivery speed: FREE Super Saver Delivery (3-10 business days Choose a delivery preference: Group my items into as few deliveries as possible Και πληρώνουμε σε ΛΙΡΕΣ. Αν δούμε οτι ενα αντικιμενο ειναι φτηνό το ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΜΕ ώστε να φτάσει σε ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 23 ΛΙΡΕΣ (λένε 25 αλλά πολλές φορές και λιγοτερο παει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 πατα sizing info! Βρε το έχω πατήσει απλά δεν θυμάμαι τι νούμερα φοράω σε κάθε τύπο παπουτσιού ακριβώς, γιαυτό ρωτάω αυτούς που παραγγέλνουν συχνά αν πρέπει να τα πάρω όπως τα αθλητικά ή όπως τις ελβιέλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αξιζει ρε μαγκες? Ξερει κανεις το εχει κανεις? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008JCZ542/ref=gb1h_img_c-1_0267_A3PYWFKCWNPOYN?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0WM9J132Q2ZR5G4A3TJY&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=344320267 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αξιζει ρε μαγκες? Ξερει κανεις το εχει κανεις? http://www.amazon.co..._rd_p=344320267 Εξαρτάται για τι το θέλεις πάντα. Εγώ δεν θα το έπαιρνα με Site: http://gsmarenaphone....html''>αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί με καλύπτει το 3GS (εφαρμογές, φωτογραφική) και το iPod Nano ως mp3. Εσύ για τι το χρειάζεσαι? edit: Σαν value for money καλούτσικο θα είναι πάντως. Καλύτερη επιλογή από το Tania(αν και κινητό) της προηγούμενης εβδομάδας, για μένα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εξαρτάται για τι το θέλεις πάντα. Εγώ δεν θα το έπαιρνα με Site: http://gsmarenaphone....html''>αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί με καλύπτει το 3GS (εφαρμογές, φωτογραφική) και το iPod Nano ως mp3. Εσύ για τι το χρειάζεσαι? edit: Σαν value for money καλούτσικο θα είναι πάντως. Καλύτερη επιλογή από το Tania(αν και κινητό) της προηγούμενης εβδομάδας, για μένα :Ρ Ειμαι android fan. Αποφασισα να μην το παρω.. και να δωσω τα χρηματα (κανα 70 λιρες 90 ευρω δλδ) για android κην που ουτος η αλλος θα επερνα... αν ηταν 2core ή εστω 1.5 ναι.. αλλα απλο με 1ghz.. μπαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astymagos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 πέρσι ειχαμε παρει tassimo 4011 50 λίρες και homedics μασαζιερα την 600H 25 λίρες . έγινε πλέων θεσμός και το εκμεταλεύονται. ετσι γινεται παντα. κάποτε θυμάμαι εβαζα ξυπνητίρι για να δω την προσφορα του getitnow.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 πέρσι ειχαμε παρει tassimo 4011 50 λίρες και homedics μασαζιερα την 600H 25 λίρες . έγινε πλέων θεσμός και το εκμεταλεύονται. ετσι γινεται παντα. κάποτε θυμάμαι εβαζα ξυπνητίρι για να δω την προσφορα του getitnow.. Εγω πηρα την 65χχ με 75 ευρω .. μια χαρα τιμη. Η μασαζιερα ναι.. ηθελε μια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Eκεινη η τιμη στη μασαζιερα ηταν εκτος BF/LD και μαλλον για ...δευτερολεπτα ενω νομιζω μονο ενας προλαβε την τιμη. Λιγα λεπτα αργοτερα ειχα κλεισει το αλλο μοντελο (500Η) στις ~40 λιρες. Απο τοτε αυτες οι μασαζιερες βοσκανε στα 100++ ευρω. Ψαχνουν κατι δικοι μου τωρα και δε βρισκουμε τιποτα (και το γερμανικο που εβαλε 1-2 αυτες τις μερες στα Cyber Monday deals παλι ακριβα ηταν). Φαινεται παντως ακομα και απο την... εκταση του θεματος το τι μεγεθους προσφορες μπηκαν εδω με τις τελευταιες 4 μερες να μην εχουμε ουτε τις μισες σελιδες σε σχεση με τις 2 πρωτες (αφου καθε μερα σχεδον τα ιδια βλεπαμε). Επειδη φτασαμε στο τελος και θα κλεισει προφανως και το θεμα, συνοψιζοντας απο τα λιγα καλα που ειχε τσιμπησα 2 δισκους 2ΤΒ, 2*256αρηδες Μ4, 1 razer ποντικι, ακουστικα JVC, ξυριστικη philips και μασκα σκι, ενω δεν τα καταφερα για το Acer που ηθελε φιλος... Απο το γερμανικο (που βεβαια συνεχιζει ως την παρασκευη) ενα ps vita @150 ευρω και την nespresso στα 50 ευρω με δωρο 30 (εννοειται δεν πανε ολα για ή σε εμενα, αν και πολυ θα τα ηθελα ολα!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Πάει και το φετινό black Friday. Αντε και του χρόνου με υγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 106 σελιδες. Καλα τα πηγαμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγω μια απορια εχω. Χωρις παρεξηγηση, και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν. Αν καθισω να υπολογισω απο αυτο το thread τι τζιρος εγινε μπορει να βγει και 100.000 ευρω. Ευλογη απορια, που τα βρηκατε τα λεφτα; ή μηπως τελικα λεφτα υπαρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 AVG Internet Security 2013 and TuneUp Utilities 2013 - 4 User 1 year License(PC)[CD-ROM] Aqua Optima Evolve 60 Day Water Filter, Fits Brita Maxtra 6 pack - 1 years supply 34.98 Sony BDVE670W 5.1Channel 1000w Blu-ray Home Cinema System[Electronics] 195.99 ION iCUE3 Discover DJ Computer DJ System 48.40 Bosch TAS6515GB Tassimo Beverage Maker, LCD Display, Titanium 61.02 Leifheit Comfortline Parat Plus Kitchen Foil & Cling Film Wall-Mounted Roll Holder, Plastic White - L10 cm x W39 cm x H32 cm 18.99 Και 2 audio cd Collection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις