Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

279

Εγω θα το χτυπησω παλι αν το βγαλει πιο φθηνα και ακυρωνω το αλλο δεν εχει γινει ακομα dispatched...

Προσεξε μην βρεθεις με 2 στο τελος :-D . Αν ειναι σε κατασταση dispatching soon δεν ακυρωνεται ετσι απλα και αμεσα.

Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να βγει φθηνοτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τίποτα!!! Ειδικά για τελευταία ημέρα! Ουσιαστικά έχει βάλει ότι προσφορά δεν ξεστόκαρε τις προηγούμενες ημέρες... Πάει, χάλασαν και οι εκπτώσεις της Αγγλίας! :D

• Like 2

Προσεξε μην βρεθεις με 2 στο τελος :-D . Αν ειναι σε κατασταση dispatching soon δεν ακυρωνεται ετσι απλα και αμεσα.

Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να βγει φθηνοτερα...

Dispatch Estimate Monday 26 Nov 2012

Dispatching Soon

λολ μαγος εισαι?

Λιγα με πολλα ή πολλα με λιγα; :-) :-D B)

αυτά τα λίγα ξεχώρισα για σήμερα

Battlestar Galactica

Debut Kids' Table Tennis Table - Blue

TomTom Via 130 4.3" Sat Nav with Full Europe Maps (45 Countries)

Philips AVENT SCD600/00 Digital Video Baby Monitor

Philips 22PFL3207H 22-inch 1080p Full HD LED TV with FreeView

Braun Series 5 5030s Rechargeable Male Foil Shaver

Canon PowerShot A2400 IS Digital Camera - Pink (16.0 MP, 5x Optical Zoom) 2.7 inch LCD

Braun Oral-B Professional Care 3000 Three-Mode Rechargeable Toothbrush

Draper 89333 Electronic Safe για όσους έχουν πολλά λεφτά

Kärcher K3.550 T250 Pressure Washer

Yamaha YDP141 αυτό θα το χτυπήσω σίγουρα

Garmin Forerunner 310 XT HRM -

Sony W700 Digital Photo Frame with Wi-Fi

Sennheiser OCX 880 Premium Ear

Livescribe 8 GB Echo Smartpen

Transcend 32 GB 400x Compact Flash Memory Card TS32GCF400

Lexar JumpDrive S73 32GB USB 3.0 Flash Drive standar αυτό

Acer Aspire E1 15.6-inch Laptop - Black/Silver μακάρι να το προλάβω αυτό

Canon Powershot SX260

Philips PowerTouch Pro PT920 Rechargeable Electric Shaver with Travel Pouch

ESET NOD32 Antivirus V5 1 User 1 Year (PC)

4Gamers Officially Licensed Interactive Gaming Chair (PS3) για άνετο κάψιμο

Canon LEGRIA HF R38 Camcorder

Silverlit Z-Bruce 4-Channel Remote Control Gyro Helicopter

Celestron 7x50 Impulse Binocular

• Like 1

Dispatch Estimate Monday 26 Nov 2012

Dispatching Soon

λολ μαγος εισαι?

Για αυτο το λογο στην απιθανη περιπτωση που θα το εβαζε φθηνοτερα(τελικα δε θα το βαλει καθολου οπως φαινεται) το παιρνεις και βαζεις να πληρωθει με χρεωστικη που δεν εχει χρηματα μεσα. Βλεπεις αν σου κανουν την ακυρωση Δευτερα-Τριτη στην παλια παραγγελια και μετα πληρωνεις τη νεα ειτε αλλαζοντας τροπο πληρωμης ειτε βαζοντας χρημα στη χρεωστικη.

• Like 1

χαχαχαχα το εξαφανισε!!!!!Οπως εκανες την αλλη φορα με δυο αλλα αντικειμενα αβαβαααααααααααααααα!!!

Σε 8 ωριτσες και σε 9 αντιστοιχα στους Γερμαναραδες..... toshiba και Packard bell....

• Like 1

Εξαρταται τι θες. Αν δεν σε πειραζε που εχει 4 GB μνημη και windows 7.5 (αυτα ειναι τα κυρια μειονεκτηματα) ηταν παρα πολυ καλη προσφορα.

Προσωπικα τα 4GB δεν με πειραξαν καθολου. Δεν θελω να αποθηκευω ταινιες ή απειρα τραγουδια.

Θα προτιμουσα να ειχε android μιας και εχει περισσοτερες εφαρμογες αλλα δεν καιγομουν κιολας. Εγω το ηθελα για να εχω ενα γρηγορο κινητο στο wifi με μεγαλη οθονη. Για μενα ηταν οτι καλυτερο εχω βρει σε αυτη την τιμη.

Εγώ το πήρα για την κοπέλα μου. Βρείτε μου κινητό με 99 ευρώ με 4,3" και λειτουργικό που πετάει. Σε αυτά τα λεφτά τί θα μπορούσα να της πάρω σε android ; Το galaxy y ; Ας είμαστε σοβαροί .... Οι υποχωρήσεις που κανεις με το tania δεν ειναι τιπποτα για αυτά τα λεφτά.

Σε αυτούς που λένε ότι το λειτουργικό είναι νεκρό και είναι μόνο για τηλέφωνα τους προκαλώ να βρούνε ένα android κινητό με ανώτερη εμπειρία χρήσης σε θέμα λειτουργικού και σε browsing. Επίσης να υπενθυμίσω ότι μπορεί το android να έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές αλλά δεν παίζουν ολες σε κινητά των 90 ευρώ.

Οθονάρα ( ιδια ppi με galaxy s2 , το τονίζω για να μην γκρινιάξει κανείς για την ανάλυση ) smart λειτουργικό που πετάει χωρίς ιδιαίτερα κολληματα όλα αυτά με 99 ευρώ.

• Like 2

Το PlayStation δεν ειχε τιμη χωμα αλλα ηταν μια χαρα αν υπολογισει κανεις πως η κονσολα (χωρις παιχνιδι,move) στην Ελλαδα εχει χαμηλοτερη τιμη στο skroutz 220 ευρω περιπου.

Σε κοντινή τιμή με Android είναι αυτό και υπάρχει ανοικτό θέμα εδώ

30 ευρώ πιο ακριβό δεν το λές κοντινή τιμή. 33% πιο ακριβό είναι.Επίσης όλοι ξέρουμε πως τρέχει μια συσκευή android με τέτοια specs. Πολύ lag αρχηγέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...