Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με μια κίνηση αστραπή έκανα αίτηση για ακύρωση στο c120 που είχα πάρει το απόγευμα στις 89 λίρες και αγόρασα αφού έμεινα για λίγο στην αναμονή το c110 με 35% (νομίζω την προηγούμενη φορά είχε βγει με 10%)

Νομίζω ότι άξιζε η ενασχόληση μου περιστασιακά αυτή τη βδομάδα με το BF!!

LoL, το εβαλε και το e-shop αλλα κανα 15ευρω ακριβοτερα..!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξανα το Acer πρωι-πρωι... μαχη #2!!!

(και το PS3+vita παλι, ελπιζω για οσους το θελουν να μπει φθηνοτερα αυτη τη φορα)

(ξανα και το wii, ενω να δουμε αν θα ξαναεξαφανισουν τα creative και το galaxy S player)

Πωπω το ξαναεβγαλε το ασερ αυριο πρωι πρωι λετε να το κατεβασουν ακομα πιο κατω η τα ιδια????

Το εχω παρει το ακυρωνω και το ξαναπερνω αυριο λολ!!!

Ιδια τιμη θα παιξει η παιζει κ πιο κατω?

Το μοτορολακι το κινητο λεει τιποτα?το τανια το ακυρωσα κ δεν ξερω αν εκανα καλα..

μπααα μαπα φενεται.. Το μοτορολακι..

Το σκεφτηκα να το παρω και εγω το μοτορολα αλλα λιγο που εψαξα μιλαμε για πολυ μαπα. Το ΖΤΕ το πηρα παντως. Αν το ηθελες για απλη χρηση δηλ. για wifi internet κλπ. και οχι κατι εξειδικευμενο εκανες μ@λ@κι@ που το ακυρωσες. Παει σφαιρα το κινητο!

• Like 1

Πωπω το ξαναεβγαλε το ασερ αυριο πρωι πρωι λετε να το κατεβασουν ακομα πιο κατω η τα ιδια????

Το εχω παρει το ακυρωνω και το ξαναπερνω αυριο λολ!!!

Ιδια τιμη θα παιξει η παιζει κ πιο κατω?

Το μοτορολακι το κινητο λεει τιποτα?το τανια το ακυρωσα κ δεν ξερω αν εκανα καλα..

λογικά στην ίδια αφού ξεπούλησε κατευθείαν χθες

• Like 1

λογικά στην ίδια αφού ξεπούλησε κατευθείαν χθες

Τωρα πως ξεπουλησε και το ξαναβαλανε αλλο θεμα...Μας δουλευουν λιγο μου φαινεται. Στο ΖΤΕ ημουν την1η μερα που το εβγαλε σειρα προτεραιοτητας 165 και το πηρα. Και οχι μονο αυτο το ξαναβγαλανε. Ψιλο γαζι δουλεμα!!!

Το σκεφτηκα να το παρω και εγω το μοτορολα αλλα λιγο που εψαξα μιλαμε για πολυ μαπα. Το ΖΤΕ το πηρα παντως. Αν το ηθελες για απλη χρηση δηλ. για wifi internet κλπ. και οχι κατι εξειδικευμενο εκανες μ@λ@κι@ που το ακυρωσες. Παει σφαιρα το κινητο!

Ακουσα τους αλλους και ακυρωσα ασε που το κραζανε βασικα για την κοπελα μου θα πηγαινε η στην αδερφη μου ασε....Βασικα λετε να επανερχετε αν τους μιλησω στο τσατ?Μπα δεν νομιζω θα γινω ρεντικολο./.

Δηλαδη θες να πεις το ασερ δεν ηταν καλη προσφορα?το στικακι το λεξαρ δεν ηταν καλη προσφορα?

Ακουσα τους αλλους και ακυρωσα ασε που το κραζανε βασικα για την κοπελα μου θα πηγενε η στην αδερφη μου ασε....

Εξαρταται τι θες. Αν δεν σε πειραζε που εχει 4 GB μνημη και windows 7.5 (αυτα ειναι τα κυρια μειονεκτηματα) ηταν παρα πολυ καλη προσφορα.

Προσωπικα τα 4GB δεν με πειραξαν καθολου. Δεν θελω να αποθηκευω ταινιες ή απειρα τραγουδια.

Θα προτιμουσα να ειχε android μιας και εχει περισσοτερες εφαρμογες αλλα δεν καιγομουν κιολας. Εγω το ηθελα για να εχω ενα γρηγορο κινητο στο wifi με μεγαλη οθονη. Για μενα ηταν οτι καλυτερο εχω βρει σε αυτη την τιμη.

• Like 1

Το acer πόσο το είχε βάλει την προηγούμενη φορά;

279

Εγω θα το χτυπησω παλι αν το βγαλει πιο φθηνα και ακυρωνω το αλλο δεν εχει γινει ακομα dispatched...

Εξαρταται τι θες. Αν δεν σε πειραζε που εχει 4 GB μνημη και windows 7.5 (αυτα ειναι τα κυρια μειονεκτηματα) ηταν παρα πολυ καλη προσφορα.

Προσωπικα τα 4GB δεν με πειραξαν καθολου. Δεν θελω να αποθηκευω ταινιες ή απειρα τραγουδια.

Θα προτιμουσα να ειχε android μιας και εχει περισσοτερες εφαρμογες αλλα δεν καιγομουν κιολας. Εγω το ηθελα για να εχω ενα γρηγορο κινητο στο wifi με μεγαλη οθονη. Για μενα ηταν οτι καλυτερο εχω βρει σε αυτη την τιμη.

Μην με τρελλενεις αλλο!!!!Που ησουν οταν λεγανε μερικοι αυτο κανει για την μαμα μου η την γιαγια μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...