Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy SII VS Sony Xperia S VS Nokia Lumia 900

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδες!

Εχω το Sony Erricson Xperia neo v και θα ηθελα να προχωρησω σε καλυτερο smartphone αλλα οχι με τεραστια οθονη..

Αυτα τα τρια κινητα κυμαινονται γυρω στα 340 ευρω απο μαγαζια του skroutz παντα! Να σημειωσω οτι εχω δουλεψει μονο το android λειτουργικο και ειμαι ευχαριστημενος.

Εσεις ποιο κινητο θα προτεινατε και γιατι? Το θελω για κλασικη χρηση οχι κατι ιδιαιτερο.Λιγο browsing κανα παιχνιδακι καμμια εφαρμογη κτλ απλα θα ηθελα να εχει αρκετα καλυ αυτονομια δηλαδη να μη θελει κάθε μέρα φόρτιση.

Δημοσ.

Κοιτα ολα ειναι θεμα επιλογης λειτουργικου. Αν σε βολεψε το android και δεν σου αρεσει κατι αλλο καλο ειναι να μηνεις εκει. Προσωπικα παντα, μου αρεσουν τα WP και για αυτον τον λογο θα διαλεγα το Lumia 900(Δες και το Htc 8s με πολυ καλη μπαταρια και σχετικα ματζοβολο). Για μια απλη χρηση ειναι αψογο και δεν θα εχεις προβληματα. Καλη καμερα, καλη μπαταρια, καλους δωρεαν χαρτες αν χρησιμοποιεις. Αν τελικα η επιλογη σου ειναι ομως το android παρε το Xperia S γιατι το θεωρω καλυτερο και πιο απροβληματιστο τηελφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HTC 8s,απο μενα!

Εκτος αν σε ενδιαφερουν οι βιντεοκλισεις,λογο του οτι δεν εχει μπροστινη καμερα!

Sent from my HTC HD2 using Insomnia

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Nokia Lumia 900 απο εμενα. Καλη μπαταρια,καλη οθονη, Καλοι χαρτες, καλο browsing και απροβληματιστο. Τωρα αν θες τις βασικες εφαρμογες δεν σε προβληματιζει η 7.8.

Δημοσ.

Εγω για μενα θα επαιρνα Lumia με κλειστα ματια. Εχει αυτα που πραγματικα χρειαζεται ενα smartphone τα κανει με ωραιο τροπο και το τηλεφωνο ειναι το μονο μαζι με το Lumia 800 που μπορει να κοντραρει το iphone σε ομορφια και ποιοτητα κατασκευης

Δημοσ.

Εγω το S2. Δεν υπηρξε αλλο κινητο(προσωπικα) που να με αφησε τοσο ευχαριστημενο οσο αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...