KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 λοιποοοονν..βασικα καλημερα περασμενη η ωρα...οπως παντα πριν με xp για χρονια και κλασσικα τωρα 7 και αποτι βλεπω για πολυυυ καιρο..εκτος αν μας βαλει για τα καλα μεσα στο κλιμα το 8αρακι...απο απορια και μονο κατεβασα το προγραμμα της ms αν μπορω να αναβαθμιστω σε 8..το κατεβασα εκανε ανιχνευση το hardware και το υποστηριζει ολο...ωραια ως εδω αλλα! μου εβγαλε το υλικολογισιμο του υπολογιστη δεν υποστηριζει ασφαλη λειτουργια και δεν α μπορω να την χρησιμοποιησω...δεν θα εχω ασφαλη λειτουργια αν βαλω 8 ε?
evkar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 και μένα το ίδιο έβγαλε , αλλά τα εγκατέστησα σε ένα παλιό μηχανάκι με XP , γιατί έχουν πολύ καλή διαχείριση πόρων . Τώρα για το ασφαλής λειτουργία δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής , θα σε γελάσω . Μου έκανε όμως εντύπωση , ότι αν δώσεις λογαριασμό Hotmail , όλα τα προσωπικά σου settings τα συγχρονίζει αυτόματα χωρίς να σε ρωτήσει , αφού το sync settings είναι εξ ορισμού ενεργοποιημένο . Κανονικός σπιούνος δηλαδή , μέχρι και τα favorites συγχρονίζει και ξέρει που σερφάρεις κλπ . Δεν ξέρω αν η λειτουργία ισχύει και για την 'in private" περιήγηση . Κα΄τι που κατάλαβα , προς θεού ΜΗΝ ορίστε τον υπολογιστή σας σαν αξιόπιστο , γιατί σου συγχρονίζει μέχρι και τα passworts . Ψιλο έως χοντροπαράνομα τα κόβω όλα αυτά . Δεν θα την φάει την μύνηση η MS θα την φάει , που θα πάει.
lexmark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 λοιποοοονν..βασικα καλημερα περασμενη η ωρα...οπως παντα πριν με xp για χρονια και κλασσικα τωρα 7 και αποτι βλεπω για πολυυυ καιρο..εκτος αν μας βαλει για τα καλα μεσα στο κλιμα το 8αρακι...απο απορια και μονο κατεβασα το προγραμμα της ms αν μπορω να αναβαθμιστω σε 8..το κατεβασα εκανε ανιχνευση το hardware και το υποστηριζει ολο...ωραια ως εδω αλλα! μου εβγαλε το υλικολογισιμο του υπολογιστη δεν υποστηριζει ασφαλη λειτουργια και δεν α μπορω να την χρησιμοποιησω...δεν θα εχω ασφαλη λειτουργια αν βαλω 8 ε? Το Πηγή: Secure Boot μήπως εννοεί; Για Site: safe mode εδώ είσαι. και μένα το ίδιο έβγαλε , αλλά τα εγκατέστησα σε ένα παλιό μηχανάκι με XP , γιατί έχουν πολύ καλή διαχείριση πόρων . Τώρα για το ασφαλής λειτουργία δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής , θα σε γελάσω . Μου έκανε όμως εντύπωση , ότι αν δώσεις λογαριασμό Hotmail , όλα τα προσωπικά σου settings τα συγχρονίζει αυτόματα χωρίς να σε ρωτήσει , αφού το sync settings είναι εξ ορισμού ενεργοποιημένο . Κανονικός σπιούνος δηλαδή , μέχρι και τα favorites συγχρονίζει και ξέρει που σερφάρεις κλπ . Δεν ξέρω αν η λειτουργία ισχύει και για την 'in private" περιήγηση . Κα΄τι που κατάλαβα , προς θεού ΜΗΝ ορίστε τον υπολογιστή σας σαν αξιόπιστο , γιατί σου συγχρονίζει μέχρι και τα passworts . Ψιλο έως χοντροπαράνομα τα κόβω όλα αυτά . Δεν θα την φάει την μύνηση η MS θα την φάει , που θα πάει. Τρία πουλάκια κάθονταν... 2
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το Πηγή: Secure'>http://blogs.msdn.co...spx']Secure Boot μήπως εννοεί; Για Site: safe'>http://www.howtogeek...-way/']safe mode εδώ είσαι. Τρία πουλάκια κάθονταν... χαχαχχαχαχα θα το ψαξω οταν ξαναμπω απτο desktop...δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει και αν δεν βγαλω ακρη θα ανεβασω screenshot
lexmark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Σε γενικές γραμμές, secure boot παίζει μόνο αν είσαι με uefi, ενώ αν έχεις bios το ξεχνάς. Είναι μια από τις νέες τεχνολογίες τις MS για μεγαλύτερη προστασία του pcιου από virus and the likes Τώρα γιατί στο βγάζει στα ελληνικά έτσι δεν γνωρίζω, δεν έχω τρέξει το εν λόγω προγραμματάκι. Δεν έχει όμως κάποιο link για να σου δίνει more infos; (για κοίτα για αυτό το link, μιας και συνήθως βάζει κάτι τέτοιο η MS)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 bios εχω κλασσικα ναι και ειχα μια φαγουρα λες και κολλησα ιους τοσα χρονια με xp και 7...οποτε klain..οριστε τα screenshots
lexmark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να πατήσεις το «Περισσότερες πληροφορίες» για να σιγουρευτείς κι εσύ, αλλά είναι αυτό που σου είπα... κατά 99% Α, και για τον φίλο «τρία πουλάκια» παραπάνω, το sync settings, αν κατά την ώρα της εγκατάστασης επιλέξεις να κάνεις customize αντί για τις γρήγορες επιλογές, τότε μπορείς να απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό. Δεν ξέρω ακόμα αν μπορείς να το κάνεις και μετά την εγκατάσταση γιατί πριν λίγο την τελείωσα μέσα σε ένα virtual box, αλλά όλο και κάτι θα γίνεται πιστεύω
spirosd2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 υπάρχει επιλογή μέσα απο το μενού να γυρίσεις σε τοπικό χρήστη και μετά την εγκατάσταση και έτσι θα είσαι όπως παλιά Sent from my iPhone using Insomnia
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 "Η ασφαλής εκκίνηση απαιτεί υλικολογισμικό που υποστηρίζει UEFI v2.3.1 Errata B και έχει την Αρχή έκδοσης πιστοποιητικών Microsoft Windows στη βάση δεδομένων υπογραφών UEFI" ακριβως αυτο μου βγαζει οταν πατησα περισσοτερες λεπτομερειες...τελος παντων θα προσπαθησω να τα βαλω και αν δεν μπορω να μπω σε safe mode θα φανε σεντρα τακλιν πεναλτυ τελος παντων κλοτσια
lexmark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Όπως είπα και πιο πάνω, άλλο το safe mode και άλλο, τελείως διαφορετικό, η ασφαλής εκκίνηση! Βρε be-fteki! Συγκεντρώσου!! 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 οχ τωρα το ειδα...χιλια σορρυ ρε "εκτυπωτη" απλα τωρα τελευταια εχω ψιλοσαλταρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα