v-max Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολους.ποιο προγραμα να βαλω για να ακουει παλι το πληκτρολογιο μου?με εξωτερικο μαους κουνιεται ο κερσορας αλλα δεν μπορω να πατησω τα πληκτρα !βοηθεια .
v-max Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη? εσβησα ενα προγραμα κ απο τοτε δεν δουλευει!ποιο προγραμα ειναι? αυτο ρωταω
evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Καταρχήν δεν μας είπες τι μοντέλο πληκτρολόγιο έχεις και δεύτερων κατέβασε ένα ψαχτιρι για Drivers π.χ. Driver Scanner, Driver Genius, DriverEasy εγώ χρησιμοποιώ το τελευταίο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
v-max Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 του λαπτοπ το πληκτρολογιο κωλησε δεν δουλευη οθτε το μαους παντ!εβαλα εξωτερικο μαους αλλα δεν μπορω να γραψω τιποτα!
evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Γι' αυτό σου είπα δώσε παραπάνω πληροφορίες... Κατέβασε ένα από τα προγραμματακια που σου είπα ποιο πάνω.
v-max Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 πως να το κατεβασω αφου δεν δουλευη το πληκτρολογιο φιλε μου?απο το p.c σου γραφω.ενοεις να καψω ενα σιντακι κ να το περασω μεσα?
evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Προσπάθησε να περάσεις το Team Viewer και με Tab και Enter προσπάθησε να το περάσεις το περνάς και στο PC και χειρίζεσαι το Laptop μέσω του PC. Όταν συνδέσεις το εξωτερικό ποντίκι κουνιέται μόνο το βελάκι? κλικ δεν μπορείς να κάνεις? ** Συγνώμη δικό μου λάθος δεν είδα ότι είναι στην κατηγορία Φορητοί υπολογιστές
RcManiac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μπες στο site του κατασκευαστή του laptop σου και κατέβασε τον driver . Αν δεν μπορείς να τον βρεις πες μας ποιο είναι το laptop .
v-max Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 acer aspire 9110 εχω ενα σιντακι με επαναφορα ρυθμησεων του λαπτοπ τοβαλα κ δεν εκανε τιποτα στο εξωτερικο ποντικι το βελακι κουνιεται .απλα δεν μπορω να γραψω απο το πληκτρολογειο φιλε μου προσπαθησα να κανω ολα τα παραπανω αλλ δεν ακουη το μαλακισμενο
vaggospat13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_9110.html πηγαινε εδω περα και κατεβασε τους drivers για touchpad
v-max Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 πως να τους κατεβασω?????δεν μπορω να πατησω τα πληκτρα δεν δουλευουν γαμωτο
RcManiac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από ένα ποντίκη .
v-max Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 κ πως θα γραψω τι θελω στο γουγλι???????????????
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 κ πως θα γραψω τι θελω στο γουγλι??????????????? Υπαρχει On screen πληκτρολογιο στη διευκολυνση προσβασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα