Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεραμ0 παιδια.δεν ειμαι καθολου εξοικιωμενος με apple προιοντα αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη για ενα imac.αναρωτιεμσι ομως το εξης.σε αυτα υπαρχει

δυνατοτητα αναβαθμισης καρτα γραφικων η μνημης η σκληροθ,επεξεργαστη κτλ?

• Super Moderators
Δημοσ.

καλησπεραμ0 παιδια.δεν ειμαι καθολου εξοικιωμενος με apple προιοντα αλλα σκεφτομαι καποια στιγμη για ενα imac.αναρωτιεμσι ομως το εξης.σε αυτα υπαρχει

δυνατοτητα αναβαθμισης καρτα γραφικων η μνημης η σκληροθ,επεξεργαστη κτλ?

Μνήμη ram και δίσκο μόνο μπορείς να αλλάξεις. Στην ουσία έχεις τις ίδιες επιλογές αναβάθμισης με ένα laptop.

Δημοσ.

Εχε υοιψην σου οτι η αλλαγη σκληρου ειναι αρκετα δυσκολη διαδικασια, χρειαζεται να βγαλεις την οθονη κλπ και φυσικα χανεται η εγγυηση.

Δες εδω τιμες για αλλαγη σκληρου δισκου αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου:

http://www.insomnia.gr/topic/459293-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-ssd-%CF%83%CE%B5-imac-%CF%83%CF%84%CE%B7-document-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

εδώ και μερικά χρόνια η αρχιτεκτόνική τους είναι η ίδια με τα PC ακριβώς ...

ουτε fan - ουτε hater είμαι ... και μάλλον είμαι ο πρώτος εδω μέσα που απεκτησε mac με αρχιτεκτονική intel ( μάλλον είμαι ο πρώτος έλληνας που το απέκτησε ) δεν συστήνω όμως mac σε κανέναν ...

αν θες να δοκιμάσεις το MacOS αγόρασε ενα καλό laptop και δοκίμαστε να το κάνεις να κάνει boot σε Hackintosh

ή ακόμα και μια εικονική μηχανή ... με τα ίδια λεφτά που θα πάρεις ενα imac pc παίρνεις ένα μη imac pc pc δυο φορές καλύτερο .... και fashion-victim-free

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...