Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν .... τι συμβαινει... Εχω 2 υπολογιστες και στους 2 εχω βαλει τα 8. Τι παρατήρησα .... Στον ένα υπολογιστή οταν ετρεξα το app maps μου εδειξε την ακριβη τοποθεσια μου. (Διευθυνση) Στο app toy καιρου την περιοχη που μενω. Ο αλλος υπολογιστής δειχνει μονο την πολη ... και στον χαρτη και στον καιρο. Πιστεψτε με εχω κανει μπορω να πω και 15 φορματ-εγγαταστασεις στο καθε μηχανημα μπας και αλλαξει κατι. αλλα και γιατι ηθελα να δοκιμασω καποια πραγματα με τα activation. Λοιπον εχω γραψει σε πολλα φορουμ αλλα ακομα τιποτα. Στη microsoft μου ειπαν οτι η τοποθεσια και ο καιρος παιρνουν πληροφοριες απο την ΙΡ. οκ .. λλα γιατι ο ενας υπολογιστης δειχνει ετσι και ο αλλος γκιουβετσι ? (αστειακι) Επισης ειπαν να αλλαξω τη τοποθεσια μου στο region. ελα μου ομως που μετα απο καθε εγκατασταση με default US region παντα ο ενας υπολογιστης εδειχνε παντα την ακριβη τοποθεσια μου και ο αλλος μονο την πολη μου και ακομα και μετα απο αλλαγη του region ο δευτερος εξακολουθει να δειχνει μονο την πολη μου. εχω τα 2 pc se switch.... να φταει αυτο .... δε νομιζω. η ΙΡ ειναι η ιδια (η εξωτερικη) Δε ξέρω ... Καποια εξήγηση καποιος/καποια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα