veteranos123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Έχω το παραπάνω psp και φοράει το τελευταίο update που υπάρχει.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι 3. 1)Όταν ανοίγω τον google για να κάνω μια αναζήτηση τα γράμματα (που λέει για εικόνες, βίντεο κτλ ο google) είναι ακαταλαβίστικα. 2)Όταν μπω να διαβάσω ένα άρθρο τα ελληνικά γράμματα είναι οκ αλλά μου τρώει γράμματα πχ Το "καλημέρα" το λέει "καλ_μέρ_" 3)Σε κάποιες σελίδες όπως και στο insomnia μου βγάζει ένα μήνυμα που μου λέει ότι δεν έχω αρκετή μνήμη ενώ έχω βάλει memory stick pro duo 4 giga Θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτά τα προβλήματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GnsP Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 opera mini η μόνη λύση.. googlαρε και θα βρεις εύκολα πως μπαίνει..
veteranos123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και θα μου λύσει ΟΛΑ τα προβλήματα?
veteranos123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 οκ δοκιμάζω και θα πω αποτελέσματα
veteranos123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Έβαλα τον opera mini και όλα έφτιαξαν.Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα