Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα ,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,εχει ασχοληθεί κανεις με το εν λόγω framework?
diktyo2001 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Όχι, αλλά αν ψάχνεις γιά το πλέον sexy(!) PHP Framework δες το Laravel www.laravel.com 2η επιλογή το Yii framework (www.yiiframework.com) και αν είσαι αποφασισμένος να το πας μακριά www.symfony.com
h4ck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 το zend δεν ειναι framework ειναι νομισα πως κανουν απλως μια εκδοση php και πιστοποιησεις
defacer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Για doophp και laravel δεν ξέρω τίποτα. Το Zend είναι πολύ δυνατό στο εξωτερικό (αν ξέρεις και αν έχεις και certification στάνταρ κάτι θα βρεις να κάνεις) αλλά έχω μόνο επιφανειακή εμπειρία μαζί του, από την οποία θα το χαρακτήριζα παλιομοδίτικο/κλασικούρα. Αν θέλεις να δεις φρέσκα και ωραία πράγματα δοκίμασε Yii (απλά φανταστικό). Σαν αντίλογο να πω ότι άτομα με μεγάλη εμπειρία μου έχουν πει πως δεν τους αρέσει καθόλου, κυρίως όμως (συμπεραίνω μόνος μου) επειδή το framework περιέχει σεβαστό ποσοστό convention over configuration. Επίσης το symfony είναι πολύ καλή επιλογή (όπως και γενικότερα ο,τι έχει γράψει ο Fabien Potencier) -- όπως και στο Yii, ακόμα κι αν δεν καταλήξεις να το χρησιμοποιείς θα βρεις μέσα πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες οι οποίες θα επηρρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα