Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί firm έχεις τώρα? Δεν έχω την κάρτα αλλά απότι διάβασα , απο 4.2 ,4.3 μπορείς να αναβαθμίσεις και από rom σε 4.5

"Currently we have tested 4.2 , 4.3 and 4.5 and they all work. All games released after March 2013 will force an update to 4.5 (even backup roms). If a console is lower than 4.2 then it will need to be updated by using an original game released after March 2013. If a console is between 4.2 and 4.5 then there is no need to update, but when a newer rom is loaded it will force the update to 4.5 (again fine)."

Από το site τους

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

btw μην αγοράσετε gateway ,ήδη τη σπάσανε,υπάρχει βίντεο στο youtube με "homebrew" να τρέχει στο 4.5 version και να ευχαριστούν την gateway team για την είσοδο. τέσπα θα δείξει αλλα λογικά πλησιάζουμε στο σπάσιμο του 3ds, για κάτω του 4.5,,,,εγώ λόγο fire emblem έχω 5.1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τώρα χρειαζόμαστε homebrew loader, και φυσικά να σπάσει η έκδοση 6, αν και άποψη μου η νιντέντο θα βγάλει firmware 7 τώρα με το pokemon.

Δημοσ.

Εγώ πήρα χθές μια ace3dplus βάζω το software στην sd και μετά στο 3ds(με firmware 2.2.0) και δεν ξεκινάει με τίποτα,βγάζει το γνωστό an error occured κλπ.

Βάζω την κάρτα σε ενα dslite και παίζει μια χαρά,τι στο καλό γίνεται?

Δημοσ.

Εγώ πήρα χθές μια ace3dplus βάζω το software στην sd και μετά στο 3ds(με firmware 2.2.0) και δεν ξεκινάει με τίποτα,βγάζει το γνωστό an error occured κλπ.

Βάζω την κάρτα σε ενα dslite και παίζει μια χαρά,τι στο καλό γίνεται?

μηπως δεν εχεις κανει update τν flash; ισως λεω εγω τωρα.. 

Δημοσ.

μηπως δεν εχεις κανει update τν flash; ισως λεω εγω τωρα.. 

καλά κάνεις εσύ και λες χα χα χα,

πως το κάνω αυτό?

Δημοσ.

πηγαινεις στο site τς flash που σου λεει και εκει θα το βρεις

Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα,ήταν ήδη στο τελευταίο firmware της.

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά μπορεί πια το 3DS να παίξει backup παιχνίδια (3ds) μέσω custom εφαρμογής να το ξανά αγοράσω?

Βγήκε μια κάρτα που παίζει τα 3ds παιχνίδια αλλά είναι στα 70 -75 ευρώ ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...