Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έβγαλαν νέο video απο την gateway team που παίζει η κάρτα τους region free και παιχνίδια 5.1 firmware(όχι σε firmware 5.1 ίσως βρήκαν τρόπο να τα μετατρέπουν όπως τότε του Ps3 σε 3.55) ,μοιάζει υπερβολικά του Ps3 την σκηνη η κάρτα ,περιμένω software hack το οποίο πιστέυω δεν θα αργήσει 

Αν το κάνουν να λειτουργεί με πολλαπλά ρομ σε 1 κάρτα και στο 6.1 firm , εγώ έφυγα κατευθείαν. Και αυτό μόνο και μόνο επειδή κάνουν μαλακίες και για Ευρώπη ούτε καν έβγαλαν ημερομηνία για το SMT4

Δημοσ.

Γιαυτό και το "αν" που είπα . Αλλά και πάλι όπως είπε και ο skanjos , μαλλον drm στύλ true blue είναι... οπότε κάποια στιγμή λογικκά θα βγει και κάτι άλλο

Δημοσ.

To 3dsbrew ελεγε για το exploit του neimod που ειναι σε 4.5

Αρα μυδια για παραπανω firmware το κοβω εκτος αν βρεθει αλλο exploit.

Βασικα δεν το βιαζομαι.Ειτε θα βγει κανενα softmod ειτε κανενα αλλo flashcart τωρα που εκαναν και decrypt τα αρχεια της gateway.

Αν μεχρι Χριστουγεννα δεν βγει τοτε ισως δωσω αυτο που εχω και παρω ενα με κατω απο 4.5 (Ελλαδα βρισκεις και τα πρωτα 3ds ακομη..)

Να δω και πως θα τα παει με τα update.

Δημοσ.

είσαι ιερόσυλος δεν έχεις παίξει fire emblem....

λεφτα δεν υπαρχουν οποτε.. ειμαι ικανοποιημενος με την flash και με τ kid icarus μου αρκουν αυτα τα δυο προς το παρον.. 

Δημοσ.

λεφτα δεν υπαρχουν οποτε.. ειμαι ικανοποιημενος με την flash και με τ kid icarus μου αρκουν αυτα τα δυο προς το παρον.. 

Σε πιανω, εγω για 3 παιχνιδια στο 3DS θυσιασα το 80% της PS3 συλογης μου. Για το Fire Emblem ομως κανε οτι ειναι δυνατον και περναει απο το χερι σου για να το αποκτησεις ειδικα αν εισαι φαν των tactics/strategy παιχνιδιων. 

• Moderators
Δημοσ.

Σας βρίσκω πολύ «τολμηρούς» που προτείνετε ανοιχτά Fire Emblem σε κόσμο χωρίς να ξέρετε γούστα.

Medieval tactical turn-based RPG δεν προτείνεις εύκολα στον άλλον. :Ρ

• Like 2
Δημοσ.

Σας βρίσκω πολύ «τολμηρούς» που προτείνετε ανοιχτά Fire Emblem σε κόσμο χωρίς να ξέρετε γούστα.

Medieval tactical turn-based RPG δεν προτείνεις εύκολα στον άλλον. :Ρ

κιόμως το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, αν κάποιος είναι να παίξει πρώτη φορά ένα παιχνίδι fire emblem αυτό είναι που πρέπει να ξεκινήσει,είναι αρκετά user friendly

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...