Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εγω. Αν δεν ειχα παιχνιδια να σκοτωσω @@ θα επαιρνα. Τωρα εχει πεσει και παλι ξηρασια οποτε αντε παλι τα ιδια. Δωστε στο λαο επιτελους μια σωστη καρτα να γουσταρουμε. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πέφτει κιόλας ιδιαίτερα η αξία των παιχνιδιών της Nintendo με τη πάροδο του χρόνου. Η βλακεία είναι ότι έχει επίσης ακριβά και τις DLC εκδόσεις από το eshop....

By the way, στο zavvi.com έχει ψιλοκαλές τιμές για τα παιχνίδια του 3DS.

Και πάλι όμως είναι ιδιαίτερα ακριβά.

Δημοσ.

Ναι αυτη η καταρα των τιμων να μην πεφτουν σε μηχανηματα της nintendo ειναι γερη σφαλιαρα. Εχω 7 παιχνιδια στο 3DS εκ των οποιων μονο το 1 αγορασα σε φουλ τιμη (το tales of the abyss) λογο της σπανιοτητας του και τις τιμες που παλατζαρουν συχνα πυκνα στο υψος και στο βαθος. Ολα τα αλλα παιχνιδια ή τα πηρα κυριολεκτικα θυσιαζοντας τη βιβλιοθηκη μου απο παιχνιδια ή απλα ετυχε και βρηκα καποια καλη προσφορα (παραδειγμα Street Fighter και Dead or alive μαζι στα 25 ευρω). Αν οι τιμες ακολουθουσαν την γνωστη μεθοδο που ακολουθουν οπουδηποτε αλλου, οχι 7 αλλα 77 παιχνιδια θα ειχα τωρα αλλα...

Γι αυτο λεω, φερτε στο λαο καμια καρτα να γουσταρουμε αλλα οπως παει το πραγμα μαλλον δεν θα τη δουμε ποτε και το πιθανοτερο ειναι οτι επισης δεν θα μπορεσουμε να αποκτησουμε αρκετα απο τα παιχνιδια που θελουμε(θελω) για το μηχανημα. Θα παραμεινω στα απολυτως απαραιτητα και στα top picks.  

Δημοσ.

Νταξ το είχα ψιλιαστει οτι θα έβγαινε κάτι αφού είχα παραγγείλει την κάρτα μου αλλα αυτό που δεν περίμενα ήταν να βγει τέτοια πληροφορία την ημέρα που με μπέρδεμα με το μεταπτυχιακό...

Με τρολλάρει το σύμπαν?

Δημοσ.

ναι το έχουμε πει οτι το Save βρήκαν τρόπο να το διορθώσουν αλλα δεν είναι εκεί το πρόβλημα, ήδη 2 παιχνίδια δεν τα παίζει λόγο firmware και απο εδώ και πέρα ότι βγαίνει δεν θα το παίζει,αν δεν βρουν λύση να το τρέξουν σε μεγαλύτερο firmware δεν θα πιάσει καθόλου, να υπενθυμήσω οτι όποιος στην ευρώπη έχει fire emblem έχει τουλάχιστον 5άρι firmware οπότε η κάρτα του είναι άχρηστη . 

προσωπικά δεν περίμενα στην 4.5 για το fire emblem και για δωρεάν hack αν έβγαινε όχι και να σκάσω 80ε για μια κάρτα η οποία δεν είναι upgradeable

Δημοσ.

ναι το έχουμε πει οτι το Save βρήκαν τρόπο να το διορθώσουν αλλα δεν είναι εκεί το πρόβλημα, ήδη 2 παιχνίδια δεν τα παίζει λόγο firmware και απο εδώ και πέρα ότι βγαίνει δεν θα το παίζει,αν δεν βρουν λύση να το τρέξουν σε μεγαλύτερο firmware δεν θα πιάσει καθόλου, να υπενθυμήσω οτι όποιος στην ευρώπη έχει fire emblem έχει τουλάχιστον 5άρι firmware οπότε η κάρτα του είναι άχρηστη . 

προσωπικά δεν περίμενα στην 4.5 για το fire emblem και για δωρεάν hack αν έβγαινε όχι και να σκάσω 80ε για μια κάρτα η οποία δεν είναι upgradeable

Μία από τα ίδια ακριβώς. Άσε που μάλλον η κάρτα είναι  drm , οπότε εγώ δεν τους δίνω δεκάρα

Δημοσ.

btw έχουν περάσει 2+ χρόνια απο την κυκλοφορία του 3ds,στην αρχή λέγανε δεν θέλαν να σπάσει γιατι δεν θα πουλήσει και καλά θα σκοτωθεί η κονσόλα λόγο και των χαμηλών sales, τώρα που έχει πάρει πόδια δεν ακούγεται τπτ γιατί όλοι προσπαθούν να βγάλουν κέρδος απο το Hacking και δεν προσφέρουν τπτ δωρεάν όπως παλιότερα. 

η κονσόλα έχει τρομερό potential, έχω μέσα μια 16άρα κάρτα και σκέφτομαι τι emulators μπορεί να πάρει η κονσόλα και τρελένομαι, 3d ταινίες, homebrew,isos etc, ίσως να έχουμε καλομάθει κιόλας αλλα εγώ το θέλω σπασμένο και δεν είναι μόνο τα isos ο λόγος, θέλω πολλά καλούδια.ειδικά απο emulators, δεν έχω καμία φορητή συσκευή που να έχει (android Κινητό ναι αλλα θέλω κουμπιά) και θα με βόλευε απίστευτα να έχω ολόκληρη την βιβλιοθήκη απο snes/mega drive/gba σε μια 16άρα κάρτα... τι να λέμε τώρα. περνάνε τα χρόνια η κονσόλα μαζέυει σκόνη,λεφτά δεν υπάρχουν ,με το τσιγκέλι 1-2 games να αγοράσω τον χρόνο(που θα έπρεπε να έχω 10 τουλάχιστον μέχρι τώρα αν είχαν λογικές τιμές 10-30ε)..

κάτι πρέπει να γίνει,καλό χρυσό το 3ds ,πολλά καλά games,αλλα η κονσόλα τρώει σκόνη,και είναι απίστευτο το μηχάνημα για φορητό,σπάστε το επιτέλους....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε και σήμερα ήρθε η κάρτα...

So sad

Ακυρο

Ηρθε

Ενα πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του...

Ενα απο τα λογότυπα του shin megami strange journey (U), μου το δείχνει διπλό...

What gives?

Thanks

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

για το παιδι μου εχω το nintendo DSi και με μια καρτα R4i gold επαιζε τα παιγνιδια του.Περασα το τελευταιο update στην καρτα που ειναι το R4i-goldEnglishV1.72b,αλλα βγαινει μηνυμα:Wrong date or firmware expired.Please check NDS machine date configuration.Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

viper, από πού την πήρες την κάρτα?

Εγώ την παρήγγειλα από discoazul, νόμιζα ότι η παραγγελία προχώρησε κανονικά, μιάς και χρεώθηκε η κάρτα, αλλά οι κύριοι για κάποιο λόγο την ακυρώσανε, μου βάλανε τα λεφτά πίσω και δεν με ενημέρωσαν.

Δημοσ.

έβγαλαν νέο video απο την gateway team που παίζει η κάρτα τους region free και παιχνίδια 5.1 firmware(όχι σε firmware 5.1 ίσως βρήκαν τρόπο να τα μετατρέπουν όπως τότε του Ps3 σε 3.55) ,μοιάζει υπερβολικά του Ps3 την σκηνη η κάρτα ,περιμένω software hack το οποίο πιστέυω δεν θα αργήσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...