EvilEyes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα,μετα απο αρκετα χρονια και αρκετη χρηση η samsung 226bw απεβιωσε.Με την οθονη ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα ηρθε ο καιρος για αλλαγη. Εχω καταληξει σε 2 επιλογες. LG-2352d και LG-2732d Επελεξα αυτες κυριως για τη δυνατοτητα Picture in Picture. Με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της εικονας καθως και η απεικονιση των χρωματων. Η καρτα γραφικων που διαθετω ειναι η Radeon HD 6870 και η αποσταση θεασης περιπου 50 εκατοστα. Το ποσο που διαθετω ειναι 200-250 με ταβανι αυστηρα τα 300. Τι γνωμη εχετε για τις επιλογες μου και τι εχετε να προτεινετε σαν εναλλακτικη; Ευχαριστω εκ των προτερων.
gsa-electronics Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Η καλυτερη επιλογη νομιζω η LG-2352d την εχω δει παιζει πολυ ωραια.... ξεκουραστη, με πολυ καλα χρωματα και καλη φωτεινοτητα. Σ' αυτα τα χρηματα οτι καλυτερο πιστευω.
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 27άρα με 1920*1080 απ' το μισό μέτρο δε θα πρότεινα. Για μένα σε 23 με 1920*1080 ή 24άρα με 1920*1200.
malmsteen1984 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εγώ αυτήν έχω βάλει στο μάτι http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-personal-tv-M2452D.jsp
EvilEyes Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 εγώ αυτήν έχω βάλει στο μάτι http://www.lg.com/gr...l-tv-M2452D.jsp Αφού μου την έδειξες την έβαλα και εγώ στο μάτι, μου άρεσε αρκετά και τη ζαχαρώνω ήδη.
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 είναι ips, είναι 24 ιντσών, δλδ ούτε θα σου βγαίνουν τα μάτια με την 27άρα αλλά ούτε και να είναι μικρή, έχει picture in picture (για μένα πάρα πολύ σημαντικό) και τέλος έχει και υποδοχή για usb. τι άλλο να ζητήσω?? μόνο μια μείωση τιμής αλλιώς μέχρι το δεκέμβρη που σταματάει η εκπομπή αναλογικού σήματος στη θεσσαλονίκη θα την έχω πάρει.
EvilEyes Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οι 24 ίντσες πιστέυω είναι ιδανικές, η τιμή της βέβαια είναι λίγο τσιμπιμένη, αλλά η οθόνη κατά τη γνώμη μου είναι επένδυση για τον υπολογιστή, είναι κάτι που δεν αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι και αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για κάτι ποιοτικό που να κρατήσει σε βάθος χρόνου.
akisk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 H M2452D είναι MVA, ασχέτως του τι γράφουν τα sites περί IPS. Έχει σαφώς χειρότερες γωνίες θέασης από IPS (καλύτερες από TN), λίγο περισσότερο ghosting(το καταλαβαίνεις στο scrolling κειμένου κυρίως κ όχι στα games), πολύ καλύτερο contrast και μαύρο όμως (και σε ομοιομορφία και σε "βάθος"). Δυστυχώς τα χρώματα out of the box είχαν ένα ενοχλητικό magenta casting που λύνεται (όχι εντελώς) με τα σχετικά πλούσια ρυθμιστικά της οθόνης. Στα συν για μένα το 24p mode και το βολικό pip. PS H οθόνη που πήρα είχε καμμένο pixel και μου την αντικατέστησαν (έφεραν καινούρια στο σπίτι) μέσα σε 2 μέρες χωρίς πολλά πολλά. Η υποστήριξη της LG είναι ένας από τους λόγους που προτιμώ αυτά τα monitors (εντάξει, και επειδή είναι πάμφτηνα ).
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 σοβαρα? δεν είναι ips?? επειδή το γράφει στο επίσημο σάιτ της lg... φτου να πάρει...
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 http://www.lg.com/uk/monitors/lg-M2452D-monitor-tv MVA λέει ότι είναι.
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ναι στο αγγλικό σάιτ έχει διαφορά,,, Panel Type (TN, IPS)MVA
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ναι στο αγγλικό σάιτ έχει διαφορά,,, Panel Type (TN, IPS) MVA αλλά στο ελληνικό λένε για ips... κρίμα ξενέρωσα στις 27 ίντσες όμως γράφει ότι είναι ips
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τα ΤΝ, IPS στην παρένθεση είναι παραδείγματα. Δεξιά αναφέρει ποιο είναι αυτό που χρησιμοποιεί.
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 και λέει ότι δεν χρησιμοποιεί ούτε TN ούτε IPS αλλά MVA. ποια είναι η διαφορά τους τελικά? δεν ισχύει το εξής? IPS>MVA>TN
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οι διαφορές τους προαναφέρθηκαν. Δε θα 'λεγα ότι είναι υποχρεωτικά έτσι η σειρά τους. Εντάξει, τα ΤΝ είναι υποδεέστερα των άλλων δύο, αλλά είναι και πιο γρήγορα, αν και τα IPS έχουν χαμηλά ms πλέον. Τα VA παραδοσιακά είναι πιο αργά απ' όλα, αλλά αν ισχύει το 5ms για τη συγκεκριμένη είναι πολύ καλά. Εξαρτάται απ' το τι ψάχνει ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα