PurpleNinja Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τι format χρειάζεται και τι πρόγραμμα για να τον διαχειρίζεται πλήρως και στα 2 λειτουργικά? Έκανα μια δοκιμή με exfat , αλλά αργεί πολύ στο mac να αναγνωρίσει τα αρχεία, γιατί?
Haldol Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς να το ξέρω, η λογική λέει ότι ο driver που έχει το OS X δε θα είναι και τόσο καλογραμμένος. Προσωπικά πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, και στα δύο λειτουργικά η ταχύτητα μου φαίνεται ίδια. Ποια έκδοση του OS X τρέχεις; Μάλλον θέμα του λειτουργικού είναι.
PurpleNinja Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς να το ξέρω, η λογική λέει ότι ο driver που έχει το OS X δε θα είναι και τόσο καλογραμμένος. Προσωπικά πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, και στα δύο λειτουργικά η ταχύτητα μου φαίνεται ίδια. Ποια έκδοση του OS X τρέχεις; Μάλλον θέμα του λειτουργικού είναι. lion
Haldol Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις format στον δίσκο σε FAT32 και έλεγξε την ταχύτητα έτσι. Εάν είναι πιο γρήγορος, κράτα τον έτσι. Το μόνο μεινέκτημα που θα έχεις, είναι ότι δε θα μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα των 4 GB.
PurpleNinja Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις format στον δίσκο σε FAT32 και έλεγξε την ταχύτητα έτσι. Εάν είναι πιο γρήγορος, κράτα τον έτσι. Το μόνο μεινέκτημα που θα έχεις, είναι ότι δε θα μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα των 4 GB. και τι κάνω που θέλω να αποθηκεύω μεγαλύτερα αρχεία από 4gb?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα