seskou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα μια διευκρινηση να μου κανετε.Θελω να παραγγειλω φορτιστη για το παραπανω laptop ενας φιλου απλα κολλαω σε κατι που ειπε.Θελω να παραγγειλω λογο του οικονομικου εναν ημιατασιον ας το πω και οχι τον γνησιο της Dell.Αυτο που μου ειπε ομως ο φιλος μου ειναι οτι οι μη γνησιοι δεν φορτιζουν την μπαταρια.Δηλαδη στελνουν ρευμα στο laptop για να λειτουργει αλλα δεν φορτιζουν την μπαταρια.Ισχυει κατι τετοιο;Ετυχε σε κανεναν απο σας γιατι δεν ξερω τωρα τι να κοιταξω για να παραγγειλω.
seskou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι και μενα μου φανηκε κουλο αλλα ξερεις κραταω μια πισινη και γι αυτο ρωτησα μην τρεχουμα μετα.Ειναι το οτι ακουσα και για τα ακουστικα της sony που δεν κανουν σε αλλες συσκευες και ας εχουν το ιδιο βυσμα.Λεει απλα οτι εχει αντιστρεψει τις επαφες απο το καρφακι και για αυτο δεν στελνουν ηχο παρα μονο σε sony.
veteranos123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει σχέση αυτό με τα ακουστικά γιατί την φόρτιση της μπαταρίας την αναλαμβάνει η μητρική
doakes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ισχυει 100% αυτο λες seskou.Γραφει το κλασσικο "plugged in but not charging".
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εμενα σε λαπτοπ dell xps m1530, με imitation φορτιστη απο τον Δησιο, κανονικα φορτιζε η μπαταρια.
greekparot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σε φίλου μου που είχε πάρει ημιτασιον δεν φορτιζε την μπαταρία! Το λάπτοπ το πήρε πέρυσι (σχετικά καινούριο μοντέλο δηλαδή). Sent from my iPhone using Insomnia
doakes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγω ξερω 3-4 ατομα που αγορασαν φορτιστες για Dell απο ebay και κανενας δε φορτιζε τη μπαταρια. Βεβαια αλλο ebay κι αλλο Δησιος.
Roger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 H απαντηση βρισκεται εδω http://www.laptop-ju...ystery-revealed Ειναι ενα κωλοτρανζιστορ που μας κανει την ζωη δυσκολη και φαγαμε μερονυχτα. Ενα τρανζιστορ το οποιο υπαρχει στα γνησια τροφοδοτικα dell και αν καει τοτε δεν φορτιζει η μπαταρια,ή αλλες φορες υπαρχει μεσα σε καποια imitation και κανουμε φθηνα την δουλεια μας ενω δεν υπαρχει καθολου σε καποια αλλα και τρωμε ενα φορτιστη τσαμπα και κλαιμε τα λεφτα μας. Στην ουσια αυτο το τρανζιστορ ''μιλαει'' με το board και ετσι συνεχιζει η φορτιση.Ετσι λοιπον η dell εχει βρει ενα ωραιο κολπακι να πουλαει τροφοδοτικα,γιατι ακομα και αν βρουμε το dallas 2501 ειναι πραγμα δυσκολο να το προγραμματισουμε. Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος σου topic starter και ο doakes φυσικα
seskou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μπραβο ρε παιδια, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Μην την παταμε τσαμπα και κλαιμε τα λεφτα μας.Ξερω οτι πολλες φορες ακουμε κατι κουλα και λεμε δεν παιζει ,αλλα να σου ντε.Επισης ξεω οτι δεν εχει σχεση με τα ακουστικα αυτο που ανεφερα αλλα ειναι παραπλησιο παραδειγμα που με εβαλε σε σκεψεις και να που ισχυει κατι παρομοιοΟποτε να ξερω τι να κοιταξω.Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα