Προς το περιεχόμενο

Κατέληξα τελικά σε AMD. AMD supporters, help me!!!

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι προσκολημένος, όταν σου αναφέρω όμως παραδείγματα μέσα από την αγορά και μιλάω για RMA το αγνοεις και μου μιλάς για παλμογράφους...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Den ksero an sto eipe kanenas alos alla variomoun na diabaso ola ta posts! Exo tin Chaintech 7NJS Zenith gia AMD kai ektos apo to diko ths programa kanena allo den dixnei sostes thermokrasies stis kenourgies chaintech an den to rithmiseis akrivos!!! Oso gia ton polaplasiasti an den pirakseis HARDWARika ton epeksergasti den tha ginei tipota!!! to FSB mporeis na to pirazeis. Oso gia tin Chaintech pistevo oti oi MOBOS deyteris katigorias pou exei einai ia ton ........ alla kai to AMD kai to INTEL montelo tis ZENITH (ta exo dokimasei kai ta dio) g@m@ne. Stin arxei imoun fanatikos tis ASUS alla tin exei psonisei kai oi times einai apiastes gia ayta pou dinei.Meta me tis Gigabyte an kai apo OVERCLOCKING itan kales ixa arketa provlimata asimvatotitas. Me to ZENITHaki pantos eimai mia xara kai exei kai polla pragmatakia pano tou!!! :P :P :P

Δημοσ.

sxetika me to rma nomizo sou exo apantisei.den me epeises katholou pantos...milas aorista kai me mono epixeirima to rma....kai i volvo eixe provlimatika montela,einai omos mia xara etairia...oute kataferes na me peiseis oti milas san xristis me empeiria.telos!

Δημοσ.

Δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο, αλλά επειδή θέτεις θέμα χρήσης και του τι είδους χρήστης είμαι, νομίζω είμαι γνωστός στο forum για το αν έχω γνώσεις ή όχι και αν λέω παπαριές ή όχι. Εσύ από την άλλη μεριά...

Το αν το Πλαίσιο είχε RMA και αν σταμάτησε να τις φέρνει επειδή μπήκε μέσα, εσύ προφανώς δεν πρόκειται ποτέ να το μάθεις...

Δημοσ.
[...'] Από εκεί και πέρα αν εσύ αμφισβητείς ότι ο Πλαίσιο έκοψε τις Chaintech, μια ματιά στον κατάλογο ή το site του θα σε πείσει...

Επειδή μου κίνησε την περιέργεια, πήγα στο site του Πλαισίου και είδα πως έχει συνολικά 25 διαφορετικά μοντέλα motherboard. Τα 9 είναι της Asus, τα 7 της Albatron και τα 9 της Chaintech.

BTW, τον Απρίλιο που συζητούσαμε για το κλείσιμο της computer alfa, είχες πει:

Πάει η η Γραμμή αν δε το ξέρατε...

Το Σάββατο που κατέβηκα μια βόλτα στην Στουρνάρη, η Γραμμή λειτουργούσε κανονικά.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Διαβασα αυτο το τελευταιο post σχετικα με το κλεισιμο της γραμμης ή οχι.Μπορειτε να δωσετε περισσοτερες πληροφοριες?Προχτες πηρα μια προσφορα για μια συνθεση υπολογιστη απο τη γραμμη και απο τη συγκριση με αλλες προσφορες διαπιστωσα οτι ειναι η καλυτερη και πιο φθηνη.

Αν αποφασισω να αγορασω απο αυτο το μαγαζι τον υπολογιστη να συνυπολογισω δηλαδη τον κινδυνο να μην εχω service και ανταλλακτικα λογω κλεισιματος?

Ευχαριστω

Δημοσ.

nai eida poso voithas edo mesa....otan se topic se rotise paidi ti prepei na kserei gia watercooling tou apantises kolimpi...teleutaia apantisi se auto to topic kai oute asxoloumai me tin anousia diamaxi me sena.kane oti theleis.

Δημοσ.
[...'] Από εκεί και πέρα αν εσύ αμφισβητείς ότι ο Πλαίσιο έκοψε τις Chaintech' date=' μια ματιά στον κατάλογο ή το site του θα σε πείσει...[/quote']

Επειδή μου κίνησε την περιέργεια, πήγα στο site του Πλαισίου και είδα πως έχει συνολικά 25 διαφορετικά μοντέλα motherboard. Τα 9 είναι της Asus, τα 7 της Albatron και τα 9 της Chaintech.

BTW, τον Απρίλιο που συζητούσαμε για το κλείσιμο της computer alfa, είχες πει:

Πάει η η Γραμμή αν δε το ξέρατε...

Το Σάββατο που κατέβηκα μια βόλτα στην Στουρνάρη, η Γραμμή λειτουργούσε κανονικά.

Το site του Πλαισίου ως γνωστόν ενημερώνεται καθημερινά, και πάντα ότι δεις στο site υπάρχει και στα καταστήματα. Γι' αυτό και οι Radeon 9500 Pro για ενάμισι μήνα υπήρχαν μόνο virtual, στο site. Από εκεί και πέρα, έχεις δίκιο, δεν κοίταξα το site, μόνο τον κατάλογο είχα δει όπου την θέση της Chaintech έχει πάρει η Albatron στην προώθηση. Ούτε αυτό έχεις δει; Και εξάλλου δεν καταλαβαίνω που είθναι το περίεργο να υπάρχουν ακόμα μητρικές σε στοκ, οι παραγγελίες που κάνει το Πλαίσιο είναι μεγάλες, πότε ακόμα και να τις έκοψε, μέχρι να τις δώσει όλες θα υπάρχουν στα ράφια του, σωστά; Αυτό δεν αλλάζει αυτό που είπα. Τυχαίο ότι αυτήν την εποχή έχει φέρει τις Albatron; Σε έναν κατάλογο που έχω εδώ με ημερομηνία 22/06, από τις 10 μητρικές που έχει, οι 2 είναι Chaintech. Και αυτό είναι πριν 1 μήνα... Φαντάσου τώρα που έχει περάσει και καιρός...

Για την Γραμμή: Έχεις δίκιο. Ο ασθενής είναι στην εντατική αλλά δεν απεβίωσε ακόμα. Κρίμα που δεν υπάρχουν τα posts μου παρά μόνο το quote που έχεις κάνει για να φαίνονται και τα υπόλοιπα που είχα πει. Όπως ότι η Γραμμή πνέει τα λοίσθια και ότι μπορεί να μην είναι θέμα ημερών αλλά μηνών, αλλά την κάτω βόλτα την έχει πάρει. Και η ACOM για μήνες υπολειτουργούσε και μια μέρα ξαφνικά είχε κατεβασμένα ρολλά.

Από εκεί και πέρα, χαίρομαι που μαθαίνω έμμεσα την γνώμη σου για μένα. Να 'σαι καλά.

Δημοσ.
nai eida poso voithas edo mesa....otan se topic se rotise paidi ti prepei na kserei gia watercooling tou apantises kolimpi...teleutaia apantisi se auto to topic kai oute asxoloumai me tin anousia diamaxi me sena.kane oti theleis.

Πιάνεσαι από τα μαλλιά μπας και κολυμπίσεις. Από μία χιουμοριστική απάντηση που έδωσα, κρίνεις αν έχω βοηθήσει ή όχι. Δε θα σου κάνω την χάρη αγαπητέ να αναφερθώ σε γεγονότα, αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιο καιρό που έλειπα από το forum είχα πάρει αρκετά pms για να γυρίσω. Η γνώμη σου για μένα μου είναι αδιάφορη όπως μου είσαι και εσύ. Την διαμάχη εσύ την ξεκίνησες και φυσικά, όπως πάντα, την έλλειψη επιχειρημάτων διαδέχτηκε η ανωτερότητα.

Farewell. Adieu. Να μας γράφεις. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς.

Δημοσ.

Καταλόγους του Πλασίου δεν παίρνω ούτε και έχω αγοράσει ποτέ από το site του, και μπήκα εκεί από απλή περιέργεια μιας και εσύ ο ίδιος το είχες αναφέρει. Μου έκανε εντύπωση που το ανέφερες ως παράδειγμα χωρίς προφανώς να ρίξεις πρώτα μια απλή ματιά για να δεις αν αυτό που λες ισχύει.

Τελικά, ποιό ποστ σου πρέπει να πιστέψω, αυτό που λέει να δούμε το site του Πλαισίου ως απόδειξη ότι σταματά τις chaintech ή το post σου που λέει πως το site του είναι αναξιόπιστο?

Καταλήγοντας, συμφωνώ με τις περισσότερες από τις απόψεις που έχω δει να εκφράζεις κατά καιρούς (πχ για τις Chaintech, τις Gigabyte, τις Asus, τις Epox, τις Abit, τους AMD τους Intel) αλλά νομίζω πως μερικές φορές, ο τρόπος που το κάνεις δεν είναι ο καλύτερος. Αυτή είναι η γνώμη μου για σένα, άμμεσα και όχι έμμεσα: "σωστός" και "ψαγμένος" αλλά μερικές φορές... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ;) Τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος...

Φιλικά,

Δημοσ.

Παρέλαβα επιτέλους την global win CΑΚ4-88Τ. Έριξε μόνο 5-7 βαθμούς τη θερμοκρασία του CPU σε σχέση με την BOX ψύχτρα (από 57-65 πήγε 51-57) αλλά το πιο παράξενο είναι πως έριξε τη θερμοκρασία του motherboard 8 βαθμούς (από 43-48 πήγε 37-40)!!! Τις θερμοκρασίες τις βλέπω με το motherboard monitor αλλά και μέσω του BIOS. To BIOS δείχνει σταθερά 3 βαθμούς πάνω. Εντωμεταξύ η ψύχτρα-ανεμιστήρας είναι τέρας, εντυπωσιάστηκα όταν την είδα. Το Chaintech για το οποίο τόσος λόγος γίνεται σας λέω ότι δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής μετά τα αρχικά προβληματάκια που είχα στην αρχή τα οποία και έλυσα. Μην σκοτωθείτε κιόλας.

Δημοσ.
Καταλόγους του Πλασίου δεν παίρνω ούτε και έχω αγοράσει ποτέ από το site του' date=' και μπήκα εκεί από απλή περιέργεια μιας και εσύ ο ίδιος το είχες αναφέρει. Μου έκανε εντύπωση που το ανέφερες ως παράδειγμα χωρίς προφανώς να ρίξεις πρώτα μια απλή ματιά για να δεις αν αυτό που λες ισχύει.

Τελικά, ποιό ποστ σου πρέπει να πιστέψω, αυτό που λέει να δούμε το site του Πλαισίου ως απόδειξη ότι σταματά τις chaintech ή το post σου που λέει πως το site του είναι αναξιόπιστο?

Καταλήγοντας, συμφωνώ με τις περισσότερες από τις απόψεις που έχω δει να εκφράζεις κατά καιρούς (πχ για τις Chaintech, τις Gigabyte, τις Asus, τις Epox, τις Abit, τους AMD τους Intel) αλλά νομίζω πως μερικές φορές, ο τρόπος που το κάνεις δεν είναι ο καλύτερος. Αυτή είναι η γνώμη μου για σένα, άμμεσα και όχι έμμεσα: "σωστός" και "ψαγμένος" αλλά μερικές φορές... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ;) Τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος...

Φιλικά,[/quote']

Θα σε παρακολουθώ λοιπόν μήπως και πάρω κανένα μάθημα...

Δημοσ.

kwsn_men anarotiemai an katalavaineis auta pou grafo i ta diavazeis periliptika kai apantas se oti se simferei.prota apo ti apoxairetismoi itan autoi??ithela na stamatiso auti ti sizitisi alla esi me anagazeis pali na sou apantiso...mou milises gia eleipsi epixeirimaton...ma ego oti epixeirima kai na sou ethesa den to aneferes kan!arxises na mou les gia to pos einai dinaton i zenith na exei xamilo kostos me tosa pragmata pano tis kai anagastika apo kapou tha ekovan.sou apantisa oti timi tis einai psili kai ta lefta pou kanei parapano apo tis mitrikes pou mou aneferes einai pano kato ta extras pou prosferei.kamia apantisi den pira...sinexises na mou les gia tin poiotita ton ilektronikon tis.sou apantisa oti den einai dinaton na ksereis tin poiotita ton ilektronikon apo optiki epafi para mono gnorizontas ta texnika xaraktirista,ti mporoun na kanoun kai pali kamia apantisi den pira.to mono pou ikseres na mou les einai gia tis epistrofes pou ginontousan sto plaisio kai tonizes oti auto den tha to matho pote.to oti to plaisio ekopse mitrikes tis chaintech to gnoriza (an kai den ksero poia akrivos montela) alla auto den mou leei tpt.epistrofes ginontai sinexeia oxi mono apo chaintech alla kai apo ena soro alles etairies.edw mesa kapoios pou mporei na diavasei ta posts sto forum mporei poli eukola na bgalei lathos simperasmata...sigekrimmena na anafero to parakato paradeigma sxetika me zenith:paidia exo tin zenith kai me fsb sto 190(an thimamai kala) den ksekinaei...kai petagetai o allos....na tora pou epivevaionontai ta kaka logia gia zenith....katse re file....i mitriki sou ftaiei???1)exeis kali psiksi?2)dokimases na auksiseis tin tasi sti cpu?3)mipos einai to trofodotiko??4)allakses to xronismo sou stin mnimes i se agp/pci??dld i kaimeni i mitriki einai o protos enoxos???tespa o logos pou sou milisa kwsn_men itan gia to kalo sou...oute eimai prostatis tis chaintech oute kanenos.apla einai krima kales prospatheies etairion na thavontai epeidh merikes fores den kanoun auta pou thelei na kanei enas power user...oso gia to post sou me to watercooling eimai sigouros oti to paidi pou to egrapse den perimene tin humoristiki sou apantisi...eimai se auto to forum giati ginetai poli oraia douleia exo diavasei arketa kai pistevo oti otan gnorizo kati tote boithao...den irtha gia na spatalao tin ora mou milontas me enan agnosto...kai makria apo ta altec pc.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να σταματήσουν οι αντιπαλότητες (υπάρχουν και τα PM) και να επιστρέψει η κουβέντα στο θέμα της.

Το επόμενο post που δεν θα ακολουθήσει τα παραπάνω θα είναι η αιτία που θα κλειδωθεί το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...