Προς το περιεχόμενο

nexus 7 ή iPad?

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω χαθεί ανάμεσα στα βίντεο και τα reviews για το πιο να διαλέξω από τα δύο... Nexus 7 ή iPad ? Και αν iPad το 2 ή το τελευταίο;;

Η χρήση που το θέλω είναι η εξής, με σειρά προτεραιότητας:

1) Να διαβάζω ebooks και περιοδικά σε PDF μορφή (από τον θείο) και να έχω δικές μου σημειώσεις ή πίνακες σε PDF ή Word ή Excel (ή κάτι ανάλογο της apple ή το google drive) .

2) Να δείχνω φωτογραφίες μου ή μακέτες ή video σε πελάτες.

3) να μπορώ στην ανάγκη να κάνω edit στο site μου σε joomla.

Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες, είχα iphone παλιά και τώρα εχω android και είμαι υπερικανοποιημένος παρότι πιο φτηνό κινητό. Δεν με ενδιαφέρει να χωράει στην... τσέπη μου το tablet (όπως λένε πολλοί για το NEXUS) αφού έτσι και αλλιώς κουβαλάω πάντα τσάντα μαζί μου για την κάμερα και θα κουβαλάει και αυτό.

Σκέφτομαι σε πρώτη φάση το NEXUS το οποίο με ικανοποιεί πλήρως, όπως και η τιμή του, εκτός από το μέγεθος της οθόνης. Δεν ξέρω πόσο καλά θα διαβάζω τα βιβλία κυρίως και να μην χρειάζεται να κάνω συνέχεια zoom / ξε zoom.

Αυτός ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το Ipad (όχι το mini δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σημαντική αυτή η διαφορά οθόνης) γιατί μου φαίνεται ότι έχει τις τέλειες διαστάσεις. Η τιμή θα με παιδέψει λίγο όπως και η ανάγκη για συγχρονισμό με το itunes για να μεταφέρω έγγραφα και εικόνες - βίντεο. Και αν πάω σε apple μου φτάνει το ipad 2 ή να πάω στο καινούριο;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το 3ο ερωτημα δεν γνωριζω να σου απαντησω, για ολα τα υπολοιπα αν δεν σε περιοριζει το μπατζετ, να παρεις το ιpad2/3.

Αλλη φαση οι 10 ιντσες στο tablet. Αν υποθεσουμε οτι θες να κανεις και edit σε site δεν νομιζω οτι οι 7 ιντσες ειναι σοφη επιλογη. Αλλα οπως ειπα, δεν ξερω σε επιπεδο λογισμικου ποιο απτα 2 ταμπλετ βολευει περισσοτερο για την δουλεια αυτη.

Για το 3ο ερωτημα δεν γνωριζω να σου απαντησω, για ολα τα υπολοιπα αν δεν σε περιοριζει το μπατζετ, να παρεις το ιpad2/3.

Αν χρειαστεί να τα δώσω θα τα δώσω αλλά θα είναι με πολύ ζόρι... απλά αν στο nexus 7 μπορώ να διαβάσω τα PDF χωρίς να ζουμάρω συνέχεια τότε αξίσει λόγω VFM... Υπάρχει κανείς εδώ που το χρησιμοποιεί γι αυτό το λόγο;

Το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα και να ανοίξεις κάποιο pdf όσο πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες .

Το iPad εκτός από το μέγεθος (+2,7) έχει και μεγαλύτερη ανάλυση.

+1 για το nexus 10

Μου φαίνεται ότι το nexus 10 είναι πιο μακρύ από όσο θα ήθελα (λόγο HD form factor) και δεν ξέρω πότε θα έρθει ελλάδα.. το nexus 7 θα το δούμε εδώ μήνες μετά από την αρχική ημερομηνία. + οτι η διαφορά με το Ipad σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τόσο μεγάλη νομίζω.

επίσης είμαι σε νησί που εξαιρετικά χλωμό να φέρουν εδώ nexus να το δώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...