Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ναι, ήθελε να με ξεφορτωθεί ... βαριόμουν να τσακωθώ για αυτό και ξαναπήρα. μπορούσε κάλιστα να ρίξει μια ματιά σε γείτονες..
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 έχεις πολύ μεγάλο snr (λόγω του οτι εβγαλες το splitter μαλλον)...δεν σε πετάει απο το ιντερνετ? Με αυτά τα στοιχεία έπρεπε να είχες 20mbps τουλάχιστον... Πόση απόσταση έχεις απο το κέντρο? den Υπαρχει τετοιο snr (135.7).απλα το βγαλει λαθος το ρουτερ.αν εχει connex tv τοτε δεν θα του βαλουν 9Margin που ειναι το default του οτε αλλα κοντα 14 για μεγαλυτερη σταθεροτητα στο connex tv δεν τον έβγαλα τον splitter -- χρειάζομαι τηλέφωνα ... τον έβγαλα προσωρινά για να δοκιμάσω και κέρδισα γύρω στα 600kb/s στα σίγουρα επηρρεάζει - μήπως υπάρχουν τίποτα ανώτεροι σε ποιότητα splitters? απο το κουτί του ΟΤΕ <100μ ... απο το κέντρο δεν ξέρω το παράξενο-ύποπτο είναι ότι κέρδισα γύρω στα 3Μb/s όσο τους μιλούσα την δεύτερη φορά τα splitter που ειναι και Isdn και Pstn δεν ειναι οτι καλυτερο.λιγοτερο απο 100 μετρα δεν εισαι.αλλο το καφαο αλλο ο οτε.εισαι κατι λιγοτερο απο 700 μετρα ισως.ναι σου ειπε 11Mbit επειδη ειδε το attainable.στην πραξη με 9 margin θα μπορουσες να ειχες κανα 18-19 .
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 den Υπαρχει τετοιο snr (135.7).απλα το βγαλει λαθος το ρουτερ.αν εχει connex tv τοτε δεν θα του βαλουν 9Margin που ειναι το default του οτε αλλα κοντα 14 για μεγαλυτερη σταθεροτητα στο connex tv δεν έχω connex tv , έχω 24Mb/s + ISDN ειχα δει ενα αλλο router που μπορουσες να παίξειs με το SNR margin ... θα το ψάξω και σε αυτόν ... είναι BaudTec τα splitter που ειναι και Isdn και Pstn δεν ειναι οτι καλυτερο.λιγοτερο απο 100 μετρα δεν εισαι.αλλο το καφαο αλλο ο οτε.εισαι κατι λιγοτερο απο 700 μετρα ισως.ναι σου ειπε 11Mbit επειδη ειδε το attainable.στην πραξη με 9 margin θα μπορουσες να ειχες κανα 18-19 . προτείνεις να πάρω καποιον άλλο splitter? ΟΚ, μπορεί να είναι παραπάνω απο 100μ γιατι το κτήριο είναι και κάπως μακρια απο τον δρόμο άλλοι στο ίδιο κτήριο έχουν 18-19
ipduh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 δεν μπόρεσα να αλλάξω το SNR Margin --δεν το εψαξα και πολύ αλλα πρεπει να γινεται μεσω telnet --ξέρει κανείς? τώρα: __________Downstream__Upstream SNR Margin:_____ 135.9 ___15.7 ____db Line Attenuation:__9.0 _____ 4.2 ____db Data Rate:_______13173___1023 ___kb/s
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν δεν έρθει τεχνικός να κάνει ελέγχους δουλειά δεν γίνεται...
ipduh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν δεν έρθει τεχνικός να κάνει ελέγχους δουλειά δεν γίνεται... Δεν ήρθε κανείς ακόμη --απεργούσαν την προηγούμενη εβδομάδα-- Θα τους τηλεφωνήσω άυριο. Ελπιζα ότι κάποιος θα ξέρει το command set αυτού του router να μου πει πως να παίξω με τα SNR margins.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα