Προς το περιεχόμενο

windows 8 και gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα....Εκανα προσφατα install τα windows 8 ..ξέρει κανεις αν μπορώ να κάνω συμβατά παιχνίδια οπως pro13 ,cs 1.6,nba2k13 ??? γιατι αλλιώς δεν αξίζει!!!! υπολογιστης χωρις pro δεν γινεται!!!!

Δημοσ.

δοκιμασε, δεξι κλικ, ιδιοτητες, συμβατοτητα, τρεξε το προγραμμα σε λειτουργια συμβατοτητας windows 7 η XP (δες την εικονα) 32066277.png

Δημοσ.

To μονο προβλημα που ειχα αντιμετωπισει ηταν σε 2 online games που βασιζονταν σε .net framework 1/1.1 (Ουτε το 4 που υποστηριζει ολες τις προηγουμενες εκδοσεις δεν εκανε δουλεια)

Δημοσ.

Καλησπέρα..μια χαρα δουλευουν τα πάντα...έχω win 8 pro64 και μεχρι στιγμης εχω δοκιμάσει και παίζουν τα fifa13,cod mw3 , cs go,fm13,nfs mw....oπότε και το pro13 den θα έχει πρόβλημα...

Δημοσ.

οντως παιδια ολα οκ εγώ ειχα κάνει βλακεία και το nba απλα μου ζητούσε καποια dlls και θεώρησα οτι δεν τα παίζει!! ολα κομπλε τωρα ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα..μια χαρα δουλευουν τα πάντα...έχω win 8 pro64 και μεχρι στιγμης εχω δοκιμάσει και παίζουν τα fifa13,cod mw3 , cs go,fm13,nfs mw....oπότε και το pro13 den θα έχει πρόβλημα...

καλησπερα εχω win8 εβαλα το pro13,fm12 παιζουν κανονικα αλλα το NBA2Κ13 παιζει αλλα δεν εχει φωνη.Το call of duty black ops 2 καθολου κανω κατι λαθος?και αομα μια ερωτηση το fm13 πως το εκανες και παιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...