noidea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παλι αναμενομενο , αν κ δεν εχεις προφανως μετρησεις , πριν κ μετα ,οποτε βασιζομαστε στην ματια σου οπου μπορει η γενικοτερη χαρα που εχεις μιας κ φορητος δειχνει/κ ειναι πιο ανετος , ισως να σε κανει να νομιζεις οτι παει καλυτερα. Παντως αν μπορεις κανε την εξης δοκιμη : ασε τον task manager να τρεχει στο παρασκηνιο κ τρεξε την εφαρμογη που κολλαει. Εκεινη την στιγμη κανε alt-tab κ δες την εικονα. Αν o cpu ειναι 100% , τοτε ποτέ δεν θα το παιξει σωστα. το εκανα αυτο που ειπες,ο cpu δε ξεπερναει τα 50%
liakjim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πολυ περιεργο. Εισαι σιγουρη ετσι? Μπορεις να το ξανακανεις κ να ποσταρεις την εικονα? Ισως να ειναι κ η καρτα γραφικων (που δεν εχει βασικα αλλα λεμε τωρα). Θα μου πεις ποιο παιχνιδι ειναι ακριβως? Εχω ενα netbook msi , να το δοκιμασω κ εγω. 1
noidea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Πολυ περιεργο. Εισαι σιγουρη ετσι? Μπορεις να το ξανακανεις κ να ποσταρεις την εικονα? Ισως να ειναι κ η καρτα γραφικων (που δεν εχει βασικα αλλα λεμε τωρα). Θα μου πεις ποιο παιχνιδι ειναι ακριβως? Εχω ενα netbook msi , να το δοκιμασω κ εγω. το παιχνιδι ειναι το chefville στ φεις...
lexmark Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 disable hardware acceleration και θα είσαι οκ. 2
noidea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 disable hardware acceleration και θα είσαι οκ. δλδ;ενα explain για την ασχετη;
lexmark Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δεξί κλικ μέσα στο παιχνίδι σου για να σου ανοίξει το context menu του flash και settings - ξετικάρεις την επιλογή «enable hardware acceleration». Εικ. στο παρακάτω. 1
noidea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεξί κλικ μέσα στο παιχνίδι σου για να σου ανοίξει το context menu του flash και settings - ξετικάρεις την επιλογή «enable hardware acceleration». Εικ. στο παρακάτω. ok ευχαριστω το εκανα..οντως εχει μια διαφορα με πριν
Jason 93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Κανε και κατι αλλο πολυ βασικο, εγκατεστησε chrome που ειναι πο ελαφρυς και τρεξε το παιχνιδι απο εκει. Πες μας διαφορες. Λογικα στον chrome θα "τρεχει" πιο ευκολα...
Johny McTar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Στην αρχή σου έκανε τέτοια προβλήματα? γιατί αν δεν σου τα έκανε από την αρχή, μια απλή ανασυγκρότηση θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα! Επίσης συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να δοκιμάσεις κάτι ποιο ελαφρύ... όχι απαραίτητα linux μα και windows xp ακόμα...
noidea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Στην αρχή σου έκανε τέτοια προβλήματα? γιατί αν δεν σου τα έκανε από την αρχή, μια απλή ανασυγκρότηση θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα! Επίσης συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να δοκιμάσεις κάτι ποιο ελαφρύ... όχι απαραίτητα linux μα και windows xp ακόμα... ναι απ την αρχη ηταν το προβλημα,αλλα μπορω να πω οτι εκανα αρκετες φορες ανασυγκροτηση μπας κ αλλαζε κατι..ενταξει μην γκρινιαζω αλλο τωρα παλευεται η κατασταση..
Antwni Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Τώρα έγινε τουμπανο το netbook.(εε notebook ήθελα να πω)..δεν καταλαβαίνει χριστό..ακόμα και battlefield 3 παίζει... 1
noidea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη τωρα δεν σου κολλαει καθολου? ενταξει κολλαει παλι λιγο αλλα στο ιντερνετ,σαν υπολογιστης στις δικες του λειτουργιες ειναι οκ,ανοιγει γρηγορα,κλεινει γρηγορα,εκτελει γρηγορα τις εντολες..καμια σχεση με πριν 1
liakjim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν εισαι ικανοποιημενη , χαιρομαι τελικα που δεν με ακουσες κ γλιτωσες την αλλαγη. 1
h4ck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 μπορει να εχει θεση και για αλλη ram. Αν εχεις βαζεις αλλο ενα τσιπακι για 20-30 ευρω και θα 'σαι κομπλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα