noidea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ενα θεμα ανοιξα κ βλεπω σφαγη,παιδια δεν υπαρχει λογος να αρπαζεστε,δε το αξιζει ουτε το turbox μου :ΡΡ 1
noidea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Είδες τι κάνετε εσείς οι γυναίκες; εμ δεν ειδα;αθελα μας ομως παντα... :Ρ 1
liakjim Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ναι αλλα τα βρηκαμε. Ισως να ημουν λιγο αδικος με τον...αδικο. 1
άδικος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πότε τα χαλάσαμε; Ο άδικος δεν αδικείται & δεν αδικεί μη φοβούστε 2
Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 πέτα το ρε να ησυχάσουμε Edit:Η noidea είναι advanced member και ο αδικος junior:P Πάρε κανα γιαουρτάκι άδικε 2
noidea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 πέτα το ρε να ησυχάσουμε Edit:Η noidea είναι advanced member και ο αδικος junior:P Πάρε κανα γιαουρτάκι άδικε :Ρ δε το πεταω...το εβαλα 2αρα μνημη κ ειναι πολυ καλυτερα!θ'αλλαξω καποια στιγμη κ τα windows κ μου ειπε το παιδι οτι θα ειναι οκ μετα..τωρα βεβαια ακομα δε το πολυδουλεψα αλλα για πεταμα πλεον δεν ειναι... 1
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Edit:Η noidea είναι advanced member και ο αδικος junior:P Πάρε κανα γιαουρτάκι άδικε Δε θέλω να μεγαλώσω! Θα μείνω για πάντα νέος! Αλίμονο σε εσάς που γερνάτε! Σκάστε απ'τη ζήλια σας! 2
liakjim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 το εβαλα 2αρα μνημη κ ειναι πολυ καλυτερα! Αναμενομενο. Στα παιχνιδακια που κολλαγε πριν , τωρα δεν κολλαει ?
noidea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αναμενομενο. Στα παιχνιδακια που κολλαγε πριν , τωρα δεν κολλαει ? σ ενα που μπηκα τωρα κολλαει παλι αλλα οχι οπως πριν :/
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πόσο μνήμη ανεβάζει όταν παίζεις; Στις επιδόσεις, το 2ο γράφημα.
noidea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πόσο μνήμη ανεβάζει όταν παίζεις; Στις επιδόσεις, το 2ο γράφημα. κοντα στα 1gb δλδ 989κ ετσι κοντα στα 1gb δλδ 989κ ετσι ψεμματα ανεβαινει κι αλλο τωρα ειναι στα 1,27gb
liakjim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 σ ενα που μπηκα τωρα κολλαει παλι αλλα οχι οπως πριν :/ Παλι αναμενομενο , αν κ δεν εχεις προφανως μετρησεις , πριν κ μετα ,οποτε βασιζομαστε στην ματια σου οπου μπορει η γενικοτερη χαρα που εχεις μιας κ φορητος δειχνει/κ ειναι πιο ανετος , ισως να σε κανει να νομιζεις οτι παει καλυτερα. Παντως αν μπορεις κανε την εξης δοκιμη : ασε τον task manager να τρεχει στο παρασκηνιο κ τρεξε την εφαρμογη που κολλαει. Εκεινη την στιγμη κανε alt-tab κ δες την εικονα. Αν o cpu ειναι 100% , τοτε ποτέ δεν θα το παιξει σωστα. 2
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν o cpu ειναι 100% , τοτε ποτέ δεν θα το παιξει σωστα. Όχι στιγμιαία όμως... να μένει ψηλά noidea 1
ribo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ε μα και εσυ ρε παιδακι μου .... turbox ? λοιπον οπως εισαι τωρα μπροστα στον υπολογιστη σου , παιρνεις τη μπαχατελα (turbox) ... πας στο πλαισιο και απαιτεις, (δε ζητας) αντικατάσταση, γιατί κολλάτε στα ονόματα; (π.χ turbox) ανάλογα τι πληρώνεις παίρνεις. κι εγώ έχω turbox δυόμιση χρόνια και κανένα πρόβλημα. Ένα notebook είναι που κοστίζει 300 ευρώ. Τι περιμένεις να έχει μεγάλες δυνατότητες; Ας πάρει ένα laptop με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά ξέρεις αυτά κοστίζουν πολύ παραπάνω από 300 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα