noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για τις ταινιες/ιντερνετ τον κρατας (με μικρες επεμβασεις). Για τα παιχνιδια σε ποια εχεις προβλημα? Τι ειναι το Dod? Αυτο : http://www.dod.gr/ ? Σε αυτα κολλαει? Ναι,κ σε καποια στο φεις ενω φορτωνουν κολλαει κ δε τα παιζει..βεβαια εκει δε σκαω κιολας γτ δεν εχω φεις μπαινω σε αλλουνου κ παιζω αλλα..ειναι κ αυτο προβλημα οπως κ να το κανεις
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοείς κολλάνε ; Ξεκινάνε κ πανε αργά ή δεν ξεκινάνε καθόλου ; Δώσε ένα παράδειγμα . Sent from my iPod touch using Insomnia
noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοείς κολλάνε ; Ξεκινάνε κ πανε αργά ή δεν ξεκινάνε καθόλου ; Δώσε ένα παράδειγμα . Sent from my iPod touch using Insomnia ξεκινανε αλλα ειναι σαν σε slow motion
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για αυτο λοιπον δεν μπορεις να κανεις τιποτα . Απλα εχει αργα υποσυστηματα (επεξεργαστης κ καρτα γραφικων). Αρα : 1. Ειτε το παιρνεις αποφαση κ δεν παιζεις αυτους τους τιτλους 2. Ειτε (και το προτεινω) , τον πουλας (λιγο πιο κατω απο την τιμη αγορας μιας κ ειναι καινουργιος ) κ κανεις νεο θεμα για αγορα καινουργιου με καλο επεξεργαστη (πχ i3) κ καλη καρτα (πχ 7670m/620m). πχ http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html (δηλαδη +150Ε)
noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για αυτο λοιπον δεν μπορεις να κανεις τιποτα . Απλα εχει αργα υποσυστηματα (επεξεργαστης κ καρτα γραφικων). Αρα : 1. Ειτε το παιρνεις αποφαση κ δεν παιζεις αυτους τους τιτλους 2. Ειτε (και το προτεινω) , τον πουλας (λιγο πιο κατω απο την τιμη αγορας μιας κ ειναι καινουργιος ) κ κανεις νεο θεμα για αγορα καινουργιου κ καλο επεξεργαστη (πχ i3) κ καλη καρτα (πχ 7670m/620m). Οκ,κατι θα κανω..
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ να κάνω μια ερωτησούλα, για την ιστορία; -αν & είπα πως δε θα ξαναενοχλήσω Πόση μνήμη ram διαθέτει & πόση καταναλώνει σε αδράνεια (βλέπεις στη διαχείριση εργασιών); edit: Μπορείς να ποστάρεις μια φωτό με τη καρτέλα επιδόσεις για καλύτερη εικόνα.
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το εχουμε πει αυτος ειναι http://www.plaisio.g...Note-26-132.htm Εχει 1 Gb μνημη που ειναι λιγη. Κ 4 να βαλει παλι θα κολλαει στα παιχνιδακια που θελει. Ουτε 1080p βιντεο παιζει. Τσαμπα λεφτα λοιπον. Ας παρει αλλον (λεω εγω).
noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ να κάνω μια ερωτησούλα, για την ιστορία; -αν & είπα πως δε θα ξαναενοχλήσω Πόση μνήμη ram διαθέτει & πόση καταναλώνει σε αδράνεια (βλέπεις στη διαχείριση εργασιών); edit: Μπορείς να ποστάρεις μια φωτό με τη καρτέλα επιδόσεις για καλύτερη εικόνα. η ραμ ειναι 1γ σε αδρανεια δε ξερω ποσο καταναλωνει,αν φαινεται στη φωτο καλως Τι εχουμε πει αυτος ειναι http://www.plaisio.g...Note-26-132.htm Εχει 1 Gb μνημη που ειναι λιγη. Κ 4 να βαλει παλι θα κολλαει στα παιχνιδακια που θελει. Ουτε 1080p βιντεο παιζει. Τσαμπα λεφτα λοιπον. Ας παρει αλλον (λεω εγω). ναι αυτος ειναι Οκ παιδια αρκετα σας ζαλισα,ειναι γεγονος οτι απλα εκανα μια λαθος αγορα..Ας ειναι,τα λαθη για τους ανθρωπους ειναι..Ευχαριστω για το χρονο σας και τις απαντησεις σας..
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Οπότε εντάξει λοιπόν συνεχίστε εσείς τις αγοραπωλησίες σας... Όσο για το τι έχουμε πει, ποτέ δεν το επιβεβαίωσε. Απεναντίας οι ερωτήσεις που ξαναρώτησες αγαπητέ είχαν ήδη απαντηθεί Και για να κλείσω, μιας & η εικόνα επιβεβαιώνει ότι έλεγα πριν, ο υπολογιστής θα μπορούσε να απαλλαχτεί από όλες τις άχρηστες διεργασίες για να λασκάρει η ram & να έχει αέρα & θα πηγαίνει μια χαρά. Ακόμα καλύτερα, με ένα ελαφρύτερο λειτουργικό, θα κάνει εντελώς απροβλημάτιστα τη δουλειά της. Καλή συνέχεια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 συμφωνω με 1000 με τον αδικο. @noidea βαλτου ενα linuxaki ... θα πηγαινει καλα πιστευω. δοκιμασέ το , δε χανεις τιποτα Και μιας και το χρησιμοποιεις για παιχνιδακια και fb δε θα εχεις και προβλημα να το δουλευεις .. απο την αποψη οτι θα εχεις ενα διαφορετικο λειτουργικο και ενδεχετε να δυσκολευτεις
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Οπότε εντάξει λοιπόν συνεχίστε εσείς τις αγοραπωλησίες σας... Όσο για το τι έχουμε πει, ποτέ δεν το επιβεβαίωσε. Απεναντίας οι ερωτήσεις που ξαναρώτησες αγαπητέ είχαν ήδη απαντηθεί Και για να κλείσω, μιας & η εικόνα επιβεβαιώνει ότι έλεγα πριν, ο υπολογιστής θα μπορούσε να απαλλαχτεί από όλες τις άχρηστες διεργασίες για να λασκάρει η ram & να έχει αέρα & θα πηγαίνει μια χαρά. Ακόμα καλύτερα, με ένα ελαφρύτερο λειτουργικό, θα κάνει εντελώς απροβλημάτιστα τη δουλειά της. Καλή συνέχεια. 1ο. Φορητος 11'' , turbo-x υπαρχει ΜΟΝΟ ενας. αγόρασα ένα λαπτοπ turbox....Το μονο θετικο του ειναι το μεγεθος(11αρι) του κ τπτ αλλο! Αρα το ερωτημα εχει σαφως απαντηθει.2ο. Οι ερωτησεις μου απαντηθηκαν σαφως μονο οταν τις εθεσα. 3ο. Η εικονα ειναι οντως ξεκαθαρη αλλα δεν την βλεπεις. Οδηγεις την φιλη σε λαθος αποφαση . Ο φορητος ακομα κ με φορματ και επεκταση μνημης κ SSD , θα εξακολουθει να ΜΗΝ παιζει τα παιχνιδια που θελει και θα εξακολουθει να ΜΗΝ παιζει απροβληματιστα βιντεο 1080p οτι και να λες. Ειναι θεμα hardware. Αρα ΔΕΝ ικανοποιει τις βασικες απαιτησεις της φιλης. Για μενα ειναι case closed.
άδικος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 1ο. Φορητος 11'' , turbo-x υπαρχει ΜΟΝΟ ενας. Αρα το ερωτημα εχει σαφως απαντηθει. 2ο. Οι ερωτησεις μου απαντηθηκαν σαφως μονο οταν τις εθεσα. 3ο. Η εικονα ειναι οντως ξεκαθαρη αλλα δεν την βλεπεις. Οδηγεις την φιλη σε λαθος αποφαση . Ο φορητος ακομα κ με φορματ και επεκταση μνημης κ SSD , θα εξακολουθει να ΜΗΝ παιζει τα παιχνιδια που θελει και θα εξακολουθει να ΜΗΝ παιζει απροβληματιστα βιντεο 1080p οτι και να λες. Ειναι θεμα hardware. Αρα ΔΕΝ ικανοποιει τις βασικες απαιτησεις της φιλης. Για μενα ειναι case closed. 1o. Εσύ που ασχολείσαι με turbox το γνωρίζεις. Εγώ δε μπορώ να το ξέρω ούτε θα ψάξω πόσα μοντέλα έχει βγάλει. Σαφές είναι μόνο για σένα. 2ο. Έχεις παίξει εκείνα τα παιχνίδια "βρες τις διαφορές"; Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολα: λοιπον η χρηση ειναι για καμια ταινια κ κανα παιχνιδι πχ σε σελιδες οπως Dod κ ετσι κανα φεις..το μοντελο δε ξερω ποιο ειναι κ τωρα που κοιταξα απο κατω το μονο που γραφει ειναι notebook pcb1101 και κολλαει παντου,απο το ανοιγμα του μεχρι κ το κλεισιμο κ τι εννοω,ακομα κ εναν φακελο που θα θελω να ανοιξω θα πρεπει να περιμενω κανα λεπτο+,οταν μπαινω σε κανα παιχνιδι στο φεις δεν κουνιεται φυλλο,κολλαει ακομα περισσοτερο,υποθετω οτι εχει να κανει κ με την καρτα γραφικων σωστα;δε ξερω τι αλλο να σου πω για να σε κατατοπισω Αχα,τον θελω για ταινιες που οκ εκει ψιλοπαλευεται,κ για παιχνιδια στο ιντερνετ..εκει σε καποια ειναι οκ κ σε αλλα ειναι...αστα να πανε!Τωρα συγκεκριμενα ποια παιχνιδια;παιζω στο Dod,στ φεις μερικα κ κανα ποκερακι :Ρ Τη βρήκα τη διαφορά! Το ποκεράκι! 3ο. Ποιος οδηγεί την ts σε λάθος απόφαση θα το κρίνει η ίδια. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της λογικής πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι, ειδικά όταν με μια ασπιρίνη περνά ο πονοκέφαλος. Το να της λες να ΜΗΝ το ελέγξει & να αγοράσει νέο επειδή δε μπορεί να κάνει web browsing & να παίξει τα παιχνίδια στο web που θέλει είναι ασχολίαστο. Για αυτο λοιπον δεν μπορεις να κανεις τιποτα . Απλα εχει αργα υποσυστηματα (επεξεργαστης κ καρτα γραφικων). Με ένα giga ram & με υπολογιστή 10ετίας μπορείς να το κάνεις αυτό! I could do that with a stick που λένε & οι σουαζηλανδέζοι, και δεν εννοώ usb Και όπως έγραψε με τις ταινίες την παλεύει... πόσο μάλλον όταν ελευθερώσει μνήμη. Μια χαρά θα παίζει. Μόνο εσύ μίλησες για 1080. Για 11άρα μιλάμε εδώ οπότε δε χρειάζεται να τραβήξεις τη κουβέντα για τρελές εμπειρίες θέασης για να σε προλάβω. 1
liakjim Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Θα συνεχισω στο απολυτα ειρωνικο υφακι σου (που δεν το αξιζω)... 1o. Εσύ που ασχολείσαι με turbox το γνωρίζεις. Εγώ δε μπορώ να το ξέρω ούτε θα ψάξω πόσα μοντέλα έχει βγάλει. Σαφές είναι μόνο για σένα. Δεν ειναι δυσκολο. Μπορεις να το κανεις. Πατας www.plaisio.gr ->laptops->netbooks->turbo-x->11,6 ινστες -> και ευρηκα....ειδες δεν ηταν τοσο δυσκολο... 2ο. Έχεις παίξει εκείνα τα παιχνίδια "βρες τις διαφορές"; Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολα: Τη βρήκα τη διαφορά! Το ποκεράκι! Αυτο που με ενοιαζε ηταν αυτο: Τι εννοείς κολλάνε ; Ξεκινάνε κ πανε αργά ή δεν ξεκινάνε καθόλου ; Δώσε ένα παράδειγμα . Οπου η απαντηση ειναι : ξεκινανε αλλα ειναι σαν σε slow motion Αρα για φαντασου , υπαρχει ενα "ποκερακι" που δεν παιζει σε νετβοοκ , τι μου λες... 3ο. Ποιος οδηγεί την ts σε λάθος απόφαση θα το κρίνει η ίδια. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της λογικής πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι, ειδικά όταν με μια ασπιρίνη περνά ο πονοκέφαλος. Το να της λες να ΜΗΝ το ελέγξει & να αγοράσει νέο επειδή δε μπορεί να κάνει web browsing & να παίξει τα παιχνίδια στο web που θέλει είναι ασχολίαστο. Με ένα giga ram & με υπολογιστή 10ετίας μπορείς να το κάνεις αυτό! I could do that with a stick που λένε & οι σουαζηλανδέζοι, και δεν εννοώ usb Και όπως έγραψε με τις ταινίες την παλεύει... πόσο μάλλον όταν ελευθερώσει μνήμη. Μια χαρά θα παίζει. Μόνο εσύ μίλησες για 1080. Για 11άρα μιλάμε εδώ οπότε δε χρειάζεται να τραβήξεις τη κουβέντα για τρελές εμπειρίες θέασης για να σε προλάβω. Για τα ανωτερω , αμεσα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι αυτο που λες δεν μπορει να το επιτυχει ο συγκεκριμενος φορητος με τιποτα. Ηδη εχω θεσει την επιλογη , να μην ασχοληθει με τιτλους που κολλανε κ να το κρατησει αλλα στην περιπτωση που θα ηθελε να παιζει τα "ποκερακια" που τελικα κολλανε , τοτε οποσδηποτε παει για αλλαγη. Οσο για τις ταινιες , δωσε στην κοπελα ενα λινκ για ζευγαρι κυαλια για να δει ταινιες στις 11,6'' (ή το τηλ ενος καλου οφθαλμιατρου....τι αλλο θα ακουσω). Ο φορητος εχει θυρα hdmi. Δεν θα ηταν ασχημα να συνδεθει σε ενα μονιτορ ή μια τηλεοραση κ να παιξει Full HD υλικο. Αλλα προσεξε εδω : http://www.notebookc...ok.73534.0.html "The image only stuttered occasionally when watching movies on YouTube. In another test, we connected the netbook to an external monitor with a resolution of 1920 x 1080 pixels via HDMI. 1080p Youtube videos on this monitor proved too much for the D270 - CPU utilization spiked to 100% and the video stuttered badly."
άδικος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι. Επίσης δεν είπα εγώ να βλέπει ταινίες στο 11άρη αλλά η ίδια.
liakjim Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν το λεει. Αν μπορει να μην παιζει οτι κολλαει (γιατι ομως) κ να περιοριστει σε 720p υλικο (κ αυτο καλο ειναι) , με αλλαγες σε μνημη (απαραιτητο) , λειτουργικο (ισως - η μονο refine) , SSD (για μενα σημαντικο) , τοτε συμφωνω μαζι σου κ μπορει να τον κρατησει. Στην θεση της θα τον αλλαζα. Peace!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα