doakes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Fallen δε καταλαβα που κολλαει το HDD Regenerator σε καινουργιο δισκο με 100% Health, 0 bad sectors και 2 ημερων χρηση? Σταματα να γραφεις ασχετα πραγματα απλα για να κανεις επιδειξη γνωσεων!
lexmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 lol Τελικά είναι netbook ή notebook ο φορητός; Ακόμα δεν έχω καταλάβει (αν και μάλλον θα το προσπέρασα διαβάζοντας τη μάχη «άδικος - fallen» Από που ξέρουμε ότι είναι «η» ts και δεν είναι «ο» ts; @fallen Αν εσύ ανοίγεις 5 μηχανήματα την ημέρα γεμάτα μπίχλα, όπως λες, πόσα από αυτά είναι ενός μήνα; (<- αυτό δεν μας το ξεκαθάρισες) @liakjim Δίκιο έχεις, αλλά... πάντα υπάρχει κι ένα αλλά: Όταν πρωτοπήρα το 1005ha eeePC μου ήταν η πιο απελπισία μέρα της ζωής μου. Όταν του έκανα το φορματ και ξαναπέρασα windows είδα επιτέλους φως. Τι λέω: Ναι, εντάξει, εγώ ακολούθησα τη γνωστή μέθοδο «πονάει χέρι, αυτοκτόνα», αλλά η/ο ts μπορεί απλά να πετάξει τα σκουπίδια που έχει από τη μαμά εταιρία και να είναι μια χαρά. Άντε το πολύ πολύ να βάλει 2αρα μνήμη πάνω (όπως έκανα κι εγώ). Αν χρειαστεί και θέλει να πειραματιστεί μπορεί να πετάξει και κάποια μικρή διανομούλα (καλό θα κάνει στο μηχανάκι και στον/στην ίδια). @άδικος από την αρχή μαζί σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Fallen δε καταλαβα που κολλαει το HDD Regenerator σε καινουργιο δισκο με 100% Health, 0 bad sectors και 2 ημερων χρηση? Σταματα να γραφεις ασχετα πραγματα απλα για να κανεις επιδειξη γνωσεων! Δεν κανω καμια επιδιξη γνωσεων μιας και δεν εχω. Οποτε μη γινεσαι αγενης και να εισαι προσεκτικος τι διαβαζεις. Εχω ευθυνη για αυτα που λεω , οχι για αυτα που εσυ καταλαβαινεις
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 easy boys :Ρ δεν υπαρχει λογος να δημιουργειται ολο αυτο το θεμα... Ήρθες και τους αναστάτωσες...κακούργα με το δολοφονικό σου netbook (που το βάφτησες notebook:P) Διάλεξε fallen ή άδικος... Ο fallen ανοίγει κάθ μήνα 150 λαπτοπ...δεν θες να σου υπολογίσω και στο χρόνο.... Edit:Έβαλε και avatar 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 @antwni lol .... εγω διαλεγω άδικος παντος.
noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ήρθες και τους αναστάτωσες...κακούργα με το δολοφονικό σου netbook (που το βάφτησες notebook:P) Διάλεξε fallen ή άδικος... Ο fallen ανοίγει κάθ μήνα 150 λαπτοπ...δεν θες να σου υπολογίσω και στο χρόνο.... Edit:Έβαλε και avatar Ήρθες και τους αναστάτωσες...κακούργα με το δολοφονικό σου netbook (που το βάφτησες notebook:P) Διάλεξε fallen ή άδικος... Ο fallen ανοίγει κάθ μήνα 150 λαπτοπ...δεν θες να σου υπολογίσω και στο χρόνο.... Edit:Έβαλε και avatar χαχαχαχαχα ακου εκει κακουργο το νετμπουκ...notebook ειναι :Ρ θες δεν θες..δε διαλεγω προτιμω να μεινω ουδετερη lol Τελικά είναι netbook ή notebook ο φορητός; Ακόμα δεν έχω καταλάβει (αν και μάλλον θα το προσπέρασα διαβάζοντας τη μάχη «άδικος - fallen» Από που ξέρουμε ότι είναι «η» ts και δεν είναι «ο» ts; @fallen Αν εσύ ανοίγεις 5 μηχανήματα την ημέρα γεμάτα μπίχλα, όπως λες, πόσα από αυτά είναι ενός μήνα; (<- αυτό δεν μας το ξεκαθάρισες) @liakjim Δίκιο έχεις, αλλά... πάντα υπάρχει κι ένα αλλά: Όταν πρωτοπήρα το 1005ha eeePC μου ήταν η πιο απελπισία μέρα της ζωής μου. Όταν του έκανα το φορματ και ξαναπέρασα windows είδα επιτέλους φως. Τι λέω: Ναι, εντάξει, εγώ ακολούθησα τη γνωστή μέθοδο «πονάει χέρι, αυτοκτόνα», αλλά η/ο ts μπορεί απλά να πετάξει τα σκουπίδια που έχει από τη μαμά εταιρία και να είναι μια χαρά. Άντε το πολύ πολύ να βάλει 2αρα μνήμη πάνω (όπως έκανα κι εγώ). Αν χρειαστεί και θέλει να πειραματιστεί μπορεί να πετάξει και κάποια μικρή διανομούλα (καλό θα κάνει στο μηχανάκι και στον/στην ίδια). @άδικος από την αρχή μαζί σου. Να σου λυσω μια μια τις αποριες..ειναι notebook κ εγω ειμαι Η κ μαλλον θα κανω ενα κοκτειλ απο οσα διαβασα στο λαπτοπ μπας κ αλλαξει κατι :Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αγαπητή ,(αν μου επιτρέπεις), άγνωστη .. ειναι απλο. αν εχεις λεφτα το φτιαχνεις ... (σχετικο) αν εχεις καποιο φιλο-γνωστο που μπορει να στο φτιαξει χωρις χρεωση .. ακομα καλύτερα (παρτου ενα καφε και μια τυροπιτα για τον κοπο του) Εάν χρειαστει να πληρωσεις ... αυτο εξαρτατε απο εσενα και με το ποσα εισαι διατεθημενη να πληρώσεις.... μη γνωριζοντας οτι ισως αργοτερα παρουσιαστει κατι αλλο. Η καλυτερη ισως λυση θα ηταν να κανεις λιγες οικονομιες και να παρεισ ενα καινουργιο. και κρατα αυτο σαν ενα δευτερο. Τι να πω δε ξερω.... πάντως συνφωνώ με τους υπολοιπους οτι το netbook ειναι χαμηλων επιδοσεων. Οπότε αν στο σερφαρισμα και σε κανα απλο βιντεακι στο γιουτουμπακι παει καλα ... τοτε δεν εχει τιποτα. κανει τη δουλεια για την οποια εχει βγει.
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αγαπητή ,(αν μου επιτρέπεις), άγνωστη .. ειναι απλο. αν εχεις λεφτα το φτιαχνεις ... (σχετικο) Το φτιάχνει εννοείς να κάνει reflow,rebulling??
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Θα κανω την εξης ερωτηση : τι ακριβως θες να κανεις με τον φορητο σου? Το ρωταω ωστε να δουμε αν πρεπει να το διωξεις ή αν γινεται να το σωσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 @noidea ... για να τελιωνουμε ποσα θες να τον αγορασω εγω να κανω κατι πειραματακια που θελω
noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Θα κανω την εξης ερωτηση : τι ακριβως θες να κανεις με τον φορητο σου? Το ρωταω ωστε να δουμε αν πρεπει να το διωξεις ή αν γινεται να το σωσεις. τον θελω λιγο πιο γρηγορο... @noidea ... για να τελιωνουμε ποσα θες να τον αγορασω εγω να κανω κατι πειραματακια που θελω χαχαχα εχει ανεκτιμητη αξια :Ρ 1
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 τον θελω λιγο πιο γρηγορο... Δεν εννοω αυτο. Τον θες για ιντερνετ/τανιες/παιχνιδια/προγραμματα ? (στα 2 τελευταια λιγο πιο αναλυτικα πχ ποια παιχνιδια?).
noidea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν εννοω αυτο. Τον θες για ιντερνετ/τανιες/παιχνιδια/προγραμματα ? (στα 2 τελευταια λιγο πιο αναλυτικα πχ ποια παιχνιδια?). Αχα,τον θελω για ταινιες που οκ εκει ψιλοπαλευεται,κ για παιχνιδια στο ιντερνετ..εκει σε καποια ειναι οκ κ σε αλλα ειναι...αστα να πανε!Τωρα συγκεκριμενα ποια παιχνιδια;παιζω στο Dod,στ φεις μερικα κ κανα ποκερακι :Ρ
liakjim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για τις ταινιες/ιντερνετ τον κρατας (με μικρες επεμβασεις). Για τα παιχνιδια σε ποια εχεις προβλημα? Τι ειναι το Dod? Αυτο : http://www.dod.gr/ ? Σε αυτα κολλαει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα