Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι φυσικό να δουλεύει έτσι ακόμα & ένα λαπτοπ χαμηλών επιδόσεων.

Εχεις κατσει ποτε σε ενα netbook? Ειναι τοσο αργος που ορκιζεσαι οτι κανει μια ωρα να κανει τα βασικα. Για αυτο τα λογια της φιλης (η οποια μαλλον υπερβαλλει καπως)

@noidea για να σιγουρευτουμε ενας μπακαλικος τροπος ειναι να δουμε τον δεικτη Windows 7 Experience Index..

Κανε δεξι κλικ στον "υπολογιστη μου" , μετα "ιδιοτητες" κ γραψε τι λεει . Αν δεν το εχει υπολογισει πατα να το τρεξει . Λογικα θα εισαι καπως ετσι :

Windows 7 Experience Index

ProcessorCalculations per second 3.3

Memory (RAM)Memory operations per second 4.5

GraphicsDesktop performance for Windows Aero 5.6

Gaming graphics3D business and gaming graphics 3.2

Primary hard diskDisk data transfer rate 5.9

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οντως τα netbook ειναι μονο για σερφαρισμα και καμια ταινια αλλα το να κολαει τοσο πολυ.

Δοκιμασε να κατεβασεις το hd sentinel μπας και εχει καποιο θεμα ο σκληρος.

απο περιεργεια πόσες διεργασιες τρεχουν στον task manager;

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις κατσει ποτε σε ενα netbook? Ειναι τοσο αργος που ορκιζεσαι οτι κανει μια ωρα να κανει τα βασικα. Για αυτο τα λογια της φιλης (η οποια μαλλον υπερβαλλει καπως)

@noidea για να σιγουρευτουμε ενας μπακαλικος τροπος ειναι να δουμε τον δεικτη Windows 7 Experience Index..

Κανε δεξι κλικ στον "υπολογιστη μου" , μετα "ιδιοτητες" κ γραψε τι λεει . Αν δεν το εχει υπολογισει πατα να το τρεξει . Λογικα θα εισαι καπως ετσι :

Windows 7 Experience Index

ProcessorCalculations per second 3.3

Memory (RAM)Memory operations per second 4.5

GraphicsDesktop performance for Windows Aero 5.6

Gaming graphics3D business and gaming graphics 3.2

Primary hard diskDisk data transfer rate 5.9

περιπου πως τα λες

post-225010-0-55243900-1352042356_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι φίλε liakjim, άνοιγμα φακέλου 1 λεπτό+ κανένα "χρέπι" σε φυσιολογική κατάσταση (μη "φορτωμένο" ή χωρίς άλλο πρόβλημα) δε δικαιολογείται.

Δημοσ.

Αρα μια χαρα ειναι για μενα ο φορητος (για αυτα που φοραει φυσικα).

@αδικος ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι 1 λεπτο. Σιγουρα υπερβολη.

Δημοσ.

οντως τα netbook ειναι μονο για σερφαρισμα και καμια ταινια αλλα το να κολαει τοσο πολυ.

αν καταλαβα καλα αυτο που με ρωτας θα σου πω οτι λεει 73

Αρα μια χαρα ειναι για μενα ο φορητος (για αυτα που φοραει φυσικα).

@αδικος ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι 1 λεπτο. Σιγουρα υπερβολη.

αρα γυρναμε κ λεμε οτι ηταν λαθος επιλογη..με αυτα που εχει δε μπορει να ειναι καλυτερος..σωστα;
Δημοσ.

αν καταλαβα καλα αυτο που με ρωτας θα σου πω οτι λεει 73

Αυτο σιγουρα μπορει να μειωθει.

αρα γυρναμε κ λεμε οτι ηταν λαθος επιλογη..με αυτα που εχει δε μπορει να ειναι καλυτερος..σωστα;

Για μενα ναι.

Δημοσ.

Απ'ότι λες δεν γνωρίζεις & πολλά οπότε δώστο στο γνωστό να σου το περιποιηθεί λίγο (όχι καθαρισμό & αλλαγή os). Αφαίρεση άχρηστων προγραμμάτων, αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού κλπ μπας & στρώσει & βλέπουμε.

Έστω έλεγχο.

Μην προεξοφλείς αποτελέσματα...

I said my piece...

Δημοσ.

Άλλο μπορεί & άλλο επιμένω σε 4 ποστ το αδύνατο. Και στο τέλος να λέω πως το πιο πιθανό είναι τελικά κάτι εξίσου άκυρο.

Να λέμε τα μπορεί αλλά να τα αιτιολογούμε, όχι απλώς να τα πετάμε με μόνο λόγο πως βλέπουμε διάφορα στο μαγαζί.

Γιατί μπορεί, μπορεί, & όλα μπορούν. Δε βοηθάει.

Φιλικά πάντα, noidea, δε μαλώνει κανείς. Απλά προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή γραμμή για τη πηγή του προβλήματος :)

Δεν επιμένω.....

ειπα κατι που γιατι οχι μπορει να ειναι ενας λόγος.

εινα παρα πολυ απλο

Επισης τιποτα δεν ειναι αδυνατον

Πολύ απλα θα μπορουσα και εγω να πω οτι εσυ επιμένεις ... η θα μπορούσα και εγω να σε προσβάλλω οπως εκανες εσυ.

Τελος παντων δεν υπαρχει λογος.

Παντως τα χαρακτηριστικα του netbook κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι καλα.

Αλλα οπως ειπαν και προλλαλήσες πολυ σωστα ειναι χαμηλων επιδωσεων για απλες εργασιες

Δημοσ.

αρα υποθετω ολα καλα;..

post-225010-0-83702300-1352043536_thumb.png

Δημοσ.

@noidea τωρα που ειδα το screenshot ... ενα αλλο ωραιο προγραμμα πολυ καλο για να δεις αν ο δισκος εχει προβλημα ειναι το hdd regenerator

Δημοσ.

Ναι . Μην κανεις αλλον ελεγχο. Ο φορητος σου ειναι ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι (αργος δλδ χαχαχα). Αν αποφασισεις να αγορασεις αλλον , κανε νεο θεμα με τις αναγκες σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι . Μην κανεις αλλον ελεγχο. Ο φορητος σου ειναι ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι (αργος δλδ χαχαχα). Αν αποφασισεις να αγορασεις αλλον , κανε νεο θεμα με τις αναγκες σου.

χαχαχαχα ενταξει με καθησυχασες τωρα :Ρ
Δημοσ.

Απλα το αναφερα σαν προγραμμα.

@noidea ναι δε χρειαζετε να κανεις .

παντως παιδια δε ξερω αν το χει δουλεψει κανεις αλλα ειναι super.

Moy exei εχει διορθωσει ενα σωρο bad sectors ... ta delays δε ξερω αν υπαρχει τροπος να διορθωθουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...