Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ και εγω και οποιοσδηποτε αλλος μπορει να νομιζουμε οτιδηποτε.

το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο απο την πραγματικοτητα.

εαν ο ιδιος πιστευει οτι μεσα ειναι καθαρο ... οκ .. χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι.

απλα εγω πρωσοπικα σε οσα μηχανηματα εχω ανοιξει ειναι μεσα στην μπιχλα.

ενας το ειχε φερει για επισκευη ... οπου το ειχε παει σε αλλον απο οτι μου ειπε πριν 2 μηνες ... και το βρηκα

μεσα στην σκονη .... αφου ο αδαής το δουλευει πανω σε κουβερτα .... σε λιγες ωρες εχει μαζεψει αρκετη σκονη.

επίσης εχω λαβει μηχανηματα που ο προηγουμενος "μαστορας" ειχε ξεχασει να βαλει παστα .... δεν ειχε βιδωσει καλα την ψυκρτα ...κ.λ.π

οκ αυτο το κοιταω,απλα επειδη εξ αρχης ειχε το προβλημα γι αυτο λεω οτι δεν πρεπει να ειναι θεμα σκονης κτλ,απλα λογικα αυτες ειναι οι δυνατοτητες του,,;
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα μιλάμε για καινούριο μηχάνημα! Δεν ήρθε από τεχνικό που ισχυρίστηκε πως έκανε κάποια δουλειά. Δηλαδή τι άλλο να πούμε εδώ; Από την αρχή μπουκωμένο;

Τι σημασία έχει που βλέπεις αραχνιαζμένα λάπτοπ; Και εγώ βλέπω; Επίσης βλέπω άλλα με προβληματικό hardware. Αυτό σημαίνει πως θα ισχυριστώ πως το λαπτοπ της ts έχει χαλασμένη κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Φυσικα και εχει σημασία.

Γιατι πολυ απλά θα μπορουσε να ειναι αυτός ο λόγος. Μπορει και οχι.

και πολυ σωστα λες ... μπορει να ωφειλεται σε hardware που ειναι και ποιο πιθανο.

Ε εκει δεν συμφερει να κανεις κατι . απο θεμα οικονομικου.

αλλα αξιζει να πειραματιστεις σε reflow kai rebulling

Δημοσ.

Φυσικα και εχει σημασία.

Γιατι πολυ απλά θα μπορουσε να ειναι αυτός ο λόγος. Μπορει και οχι.

και πολυ σωστα λες ... μπορει να ωφειλεται σε hardware που ειναι και ποιο πιθανο.

Ε εκει δεν συμφερει να κανεις κατι . απο θεμα οικονομικου.

αλλα αξιζει να πειραματιστεις σε reflow kai rebulling

triplefacepalm.jpg

Btw reballing ονομάζεται. Αποτυχημένη επίδειξη γνώσεων.

• Like 3
Δημοσ.

btw .... εκανα ενα ενα τυπογραφικο λαθος και γινεσαι τόσο αγενής με το να ισχυριστεις οτι κάνω επίδειξη γνώσεων.

Πόσο κακόψυχος μπορει να είσαι .... συγνώμη ... αλλα ...

Δημοσ.

παιδια να ειστε καλα για τη βοηθεια κι ας μην καταλαβα τα μισα απο οσα εχουν υποθει..θα το δωσω να το κοιταξουν κ βλεπουμε..

Δημοσ.

btw .... εκανα ενα ενα τυπογραφικο λαθος και γινεσαι τόσο αγενής με το να ισχυριστεις οτι κάνω επίδειξη γνώσεων.

Πόσο κακόψυχος μπορει να είσαι .... συγνώμη ... αλλα ...

Ενώ ότι έκανες διάγνωση χαλασμένης gpu από απόσταση (χωρίς σημάδια σχετικού προβλήματος) & ισχυρίστηκες πως το καινούριο λαπτοπ είναι βρώμικο που το βάζεις δηλαδή;

Με συγχωρείς φίλε αλλά αφού λες πως είσαι τεχνικός δε δικαιολογείσαι να λες τέτοια πράγματα.

Δε κολλάω στο τυπογραφικό.

Δημοσ.

απ'οτι φαινετε εχεις διαφορετικη σημασιολογια της λέξης "μπορεί".

Επίσης ουδεποτε είπα οτι είμαι τεχνικός....

Δημοσ.

easy boys :Ρ δεν υπαρχει λογος να δημιουργειται ολο αυτο το θεμα..ο καθενας λεει την αποψη του κ ειναι δεκτη..το τι παιζει με τη σαβουριτσα μου θα το δω μεσ τη βδομαδα..κ θα σας ενημερωσω κ εσας..

Δημοσ.

noidea απλα να ξερεις οτι οπου και αν το πας.. πιστευω θα σε χρεωσουν για εξοδα μονο για να το δουν 30 ευρω ... θα σου φορτωσουν και αλλα 50 ισως για καποιο υλικο ..... ισως ... και δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει.

Αν το χρειαζεσαι και αποτελει μερος της δουλειας σου ... οκ δωστα.

αλλιως κανε λιγες οικονομιες και αγορασε κατι καλυτερο. και προπαντων οχι απο καταστηματα ., αλλα απο καποιο συνοικιακο μαγαζι της γειτωνιας σου.

Δημοσ.

Άλλο μπορεί & άλλο επιμένω σε 4 ποστ το αδύνατο. Και στο τέλος να λέω πως το πιο πιθανό είναι τελικά κάτι εξίσου άκυρο.

Να λέμε τα μπορεί αλλά να τα αιτιολογούμε, όχι απλώς να τα πετάμε με μόνο λόγο πως βλέπουμε διάφορα στο μαγαζί.

Γιατί μπορεί, μπορεί, & όλα μπορούν. Δε βοηθάει.

Φιλικά πάντα, noidea, δε μαλώνει κανείς. Απλά προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή γραμμή για τη πηγή του προβλήματος :)

Δημοσ.

@noidea ο φορητος σου δεν εχει τιποτα. ΕΙναι μια χαρα. Αλλα ειναι netbook αρα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Ειναι σαν αγορασεις ενα matiz κ να ζητας γιατι δεν παει 250χλμ/ωρα. Αυτοι οι φορητοι για μενα ειναι μια τεραστια αποτυχια. ΜΙκρη οθονη κ πολυ αργοι. Καλυτερα θα ηταν με μια ταμπλετα. Απο την στιγμη ομως (που τελικα τον αγορασες) δεν μπορεις να κανεις κατι . Αν ηταν εντος 7 ημερων θα μπορουσες να τον γυρισεις. Τωρα δεν μπορεις. Σου εχω γραψει ηδη τι επιλογες εχεις. Αν δεν σε ικανοποιει μπορεις να τον βαλεις αγγελια. Σιγουρα θα χασεις χρηματα αλλα τουλαχιστον δεν θα τα χασεις ολα.

Δημοσ.

noidea απλα να ξερεις οτι οπου και αν το πας.. πιστευω θα σε χρεωσουν για εξοδα μονο για να το δουν 30 ευρω ... θα σου φορτωσουν και αλλα 50 ισως για καποιο υλικο ..... ισως ... και δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει.

Αν το χρειαζεσαι και αποτελει μερος της δουλειας σου ... οκ δωστα.

αλλιως κανε λιγες οικονομιες και αγορασε κατι καλυτερο. και προπαντων οχι απο καταστηματα ., αλλα απο καποιο συνοικιακο μαγαζι της γειτωνιας σου.

σωστος,γι αυτο θα το παω σε γνωστο μου,ε δε νομιζω να μου παρει λεφτα..κ για αγορα που λες παλι απο αυτον θα παρω αν δεν γινεται τιποτα μ αυτο..αν κ πουλαει μεταχειρισμενα ουσιαστικα ειναι καινουργια κ δε παυει να το παιρνεις απο γνωστο που θα ειναι εκει για οτι προκυψει..thanks anyway για τη βοηθεια..
Δημοσ.

λοιπον η χρηση ειναι για καμια ταινια κ κανα παιχνιδι πχ σε σελιδες οπως Dod κ ετσι κανα φεις..το μοντελο δε ξερω ποιο ειναι κ τωρα που κοιταξα απο κατω το μονο που γραφει ειναι notebook pcb1101 και κολλαει παντου,απο το ανοιγμα του μεχρι κ το κλεισιμο κ τι εννοω,ακομα κ εναν φακελο που θα θελω να ανοιξω θα πρεπει να περιμενω κανα λεπτο+,οταν μπαινω σε κανα παιχνιδι στο φεις δεν κουνιεται φυλλο,κολλαει ακομα περισσοτερο,υποθετω οτι εχει να κανει κ με την καρτα γραφικων σωστα;δε ξερω τι αλλο να σου πω για να σε κατατοπισω

Δε νομίζω να είναι φυσικό να δουλεύει έτσι ακόμα & ένα λαπτοπ χαμηλών επιδόσεων.

• Like 1
Δημοσ.

@noidea ο φορητος σου δεν εχει τιποτα. ΕΙναι μια χαρα. Αλλα ειναι netbook αρα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Ειναι σαν αγορασεις ενα matiz κ να ζητας γιατι δεν παει 250χλμ/ωρα. Αυτοι οι φορητοι για μενα ειναι μια τεραστια αποτυχια. ΜΙκρη οθονη κ πολυ αργοι. Καλυτερα θα ηταν με μια ταμπλετα. Απο την στιγμη ομως (που τελικα τον αγορασες) δεν μπορεις να κανεις κατι . Αν ηταν εντος 7 ημερων θα μπορουσες να τον γυρισεις. Τωρα δεν μπορεις. Σου εχω γραψει ηδη τι επιλογες εχεις. Αν δεν σε ικανοποιει μπορεις να τον βαλεις αγγελια. Σιγουρα θα χασεις χρηματα αλλα τουλαχιστον δεν θα τα χασεις ολα.

Μπορει στη τελικη να κανω κατι τετοιο..ειδωμεν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...