Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει λίγο καιρό που αγόρασα ένα λαπτοπ turbox..το πήρα γιατί ηθελα ένα μικρό μιας και είχα ήδη ένα μεγαλυτερο toshiba..αλλά είναι τόσο αργό κ κολλάει απίστευτα,έχω μετανιώσει κ κλαίω τα 300Ε που έδωσα γτ δεν αξιζε ουτε 1Ε..κ τώρα για να μη μπω στη διαδιακασια να παρω αλλο(δε τρεχουν κ ευρω απο τα μπατσακια μ) αναρωτιεμαι αν γινεται τιποτα για να βελτιωθει..Το θεμα ειναι οτι γενικα η μαρκα δεν ειναι τοσο προβληματικη κ εκει την πατησα κ το προτιμησα,να δωσω ενα παραδειγμα..κολλαει οταν βλεοω ταινια,στα παιχνιδια..παντου βασικα..κανει αρκετη ωρα να ανοιξει,να κλεισει,να εκτελεσει εντολες..γενικα ειναι για πεταμα..αλλα!Εχει κανεισ να προτινει κατι;θα με εσωζε αληθεια..Το μονο θετικο του ειναι το μεγεθος(11αρι) του κ τπτ αλλο!

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε μα και εσυ ρε παιδακι μου .... turbox ?

λοιπον οπως εισαι τωρα μπροστα στον υπολογιστη σου , παιρνεις τη μπαχατελα (turbox) ... πας στο πλαισιο και απαιτεις, (δε ζητας) αντικατάσταση,

Δημοσ.

Και πιστευεις πως αν το δεχτουν γτ εχει περασει λιγος καιρος κ εχει χρησιμοποιηθει,αυτο που θα μου δωσουν δε θα ειναι το ιδιο χαλι; :/

Δημοσ.

ε μα και εσυ ρε παιδακι μου .... turbox ?

λοιπον οπως εισαι τωρα μπροστα στον υπολογιστη σου , παιρνεις τη μπαχατελα (turbox) ... πας στο πλαισιο και απαιτεις, (δε ζητας) αντικατάσταση,

Χμμμ... ναι και αυτοί θα του το αλλάξουν χωρίς δεύτερη κουβέντα....

Με τι δικαιολογία θα απαιτήσει αντικατάσταση; Μόνο ο τσαμπουκάς δε θα περάσει γιατί πολύ απλά θα το πάρουν για τεχνικό έλεγχο (αν δηλώσει κάποια βλάβη βέβαια), θα δουν πως δεν έχει πρόβλημα & το πολύ πολύ να του πουν να μη το "ζορίζει πολύ" γιατί δεν είναι μεγάλων δυνατοτήτων.

Το θεμα ειναι οτι γενικα η μαρκα δεν ειναι τοσο προβληματικη κ εκει την πατησα...

Από πού βγήκε αυτό το θέμα;

Γνώμη μου, ρίξ'του ένα ελαφρύ λειτουργικό πάνω, απαλλαγμένο από περιττές διεργασίες που το φορτώνουν.

Έχε υπ'όψιν πως τα νετμπουκάκια δεν είναι για πολλά-πολλά, gaming & τα σχετικά, αλλά σερφάρισμα & απλές βασικές δουλειές.

Μάλλον θα το λουστείς...

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ... ναι και αυτοί θα του το αλλάξουν χωρίς δεύτερη κουβέντα....

Με τι δικαιολογία θα απαιτήσει αντικατάσταση; Μόνο ο τσαμπουκάς δε θα περάσει γιατί πολύ απλά θα το πάρουν για τεχνικό έλεγχο (αν δηλώσει κάποια βλάβη βέβαια), θα δουν πως δεν έχει πρόβλημα & το πολύ πολύ να του πουν να μη το "ζορίζει πολύ" γιατί δεν είναι μεγάλων δυνατοτήτων.

Από πού βγήκε αυτό το θέμα;

Γνώμη μου, ρίξ'του ένα ελαφρύ λειτουργικό πάνω, χωρίς περιττές διεργασίες να το φορτώνουν.

Έχε υπ'όψιν πως τα νετμπουκάκια δεν είναι για πολλά-πολλά, gaming & τα σχετικά, αλλά σερφάρισμα & απλές βασικές δουλειές.

Μάλλον θα το λουστείς...

εχει ο αδερφος ενα αλλα ειναι καλο,να μου πεις εκεινο ειναι κ διπυρινο(κατι τετοιο),οταν λες ελαφρυ λειτουργικο;Μα ειναι notebook ομως..τουλαχιστον για notebook το πηρα κ ετσι γραφει πανω..εκτος αν τα netbook δεν δηλωνουν πανω τους το ονομα τους :Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω τύχει σε περιστατικό στο service του Πλαισιου όπου έλεγαν σε πελάτη που τους είχε πάει το turboX laptop: "να μην το λειτουργείτε συνεχώς για πολλές ώρες για να μη ζεσταίνεται πολύ"...

:P

Δημοσ.

Μη κολλάς στο όνομα.

Αν είναι μικρών δυνατοτήτων & δε σε καλύπτει έπρεπε να το είχες δει πριν το αγοράσεις.

Εκτός & αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Αλλά δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Έχω τύχει σε περιστατικό στο service του Πλαισιου όπου έλεγαν σε πελάτη που τους είχε πάει το turboX laptop: "να μην το λειτουργείτε συνεχώς για πολλές ώρες για να μη ζεσταίνεται πολύ"...

tongue.png

τόσο καλά δλδ..χαχα
Δημοσ.

λοιπον παειρνεις μπογια ... μπλε .. το βαφεις ... πας μια βολτουλα μεχρι τη θαλασσα ... εχει και ζεστο καιρο ... κανεις ενα μπανακι και επι ευκαιρια βουτας και το λαπτοπ και το αφηνεις εκει..

λοιπον ακου .... αφου ειναι που εινα το λαπτοπ οχι σε τοσο καλη κατασταση .. τι μπορεισ να κανεις.

παιρνεις κατσαβιδακι ... κσεβιδωνεις ολες τις βιδες απο κατω , το γυρνας του βγαζεις το keyboard κατω απο το keyboard , πρεπει να εχει αλλη μια , ξεβιδωνεις και αυτη.

αφου το λυσεις ολο .. βγαζεις τη μητρικη ... βγαζεις την ψηκτρα .... την καθεαριζεις ... βαζεις καινουργια παστα (θερμοαγωγιμη) ... το "ξαναδενεις" .. του βαζεις ενα ubuntu η ενα mint ... και θα πηγαινει σφαιρα.

Ειναι μια καλη ευκαιρια να μαθεις να λυνεις-δενεις λαπτοπ.

Αν το κανεις σιγα σιγα με ηρεμια και με λιγη βοηθεια απο βιντεακια στο youtube για το μοντελο που εχεις ... θα τα καταφερεις

Δημοσ.

Μη κολλάς στο όνομα.

Αν είναι μικρών δυνατοτήτων & δε σε καλύπτει έπρεπε να το είχες δει πριν το αγοράσεις.

Εκτός & αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Αλλά δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο.

Το θέμα ειναι ότι δεν ειμαι κ πολύ σχετική οπότε όταν μου είπαν ότι είναι ενταξει για τη χρηση που το θέλω το πίστεψα..κ η αλήθεια είναι ότι αν δεν κολλούσε θα ήταν :Ρ

τώρα όμως γίνεται τίποτα να σωσουμε λιγο την κατασταση ή θα βρεθει πεταμενο καμια ωρα εξω απο το παραθυρο;

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να προσπαθήσει να καθαρίσει το καθαρό ο άνθρωπος;

Σε τι θα βελτιώσει αυτό τις επιδόσεις του;

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον παειρνεις μπογια ... μπλε .. το βαφεις ... πας μια βολτουλα μεχρι τη θαλασσα ... εχει και ζεστο καιρο ... κανεις ενα μπανακι και επι ευκαιρια βουτας και το λαπτοπ και το αφηνεις εκει..

λοιπον ακου .... αφου ειναι που εινα το λαπτοπ οχι σε τοσο καλη κατασταση .. τι μπορεισ να κανεις.

παιρνεις κατσαβιδακι ... κσεβιδωνεις ολες τις βιδες απο κατω , το γυρνας του βγαζεις το keyboard κατω απο το keyboard , πρεπει να εχει αλλη μια , ξεβιδωνεις και αυτη.

αφου το λυσεις ολο .. βγαζεις τη μητρικη ... βγαζεις την ψηκτρα .... την καθεαριζεις ... βαζεις καινουργια παστα (θερμοαγωγιμη) ... το "ξαναδενεις" .. του βαζεις ενα ubuntu η ενα mint ... και θα πηγαινει σφαιρα.

Ειναι μια καλη ευκαιρια να μαθεις να λυνεις-δενεις λαπτοπ.

Αν το κανεις σιγα σιγα με ηρεμια και με λιγη βοηθεια απο βιντεακια στο youtube για το μοντελο που εχεις ... θα τα καταφερεις

εχω γνωστο που ασχολειται αν του το παω κ κανει οτι ειπες θα ειναι ενταξει;;βασικα αν οντως μετα πηγαινει σφαιρα οχι απλα ενταξει αλλα ΘΑΥΜΑ θα ειναι!
Δημοσ.

τώρα όμως γίνεται τίποτα να σωσουμε λιγο την κατασταση ή θα βρεθει πεταμενο καμια ωρα εξω απο το παραθυρο;

Ποιο είναι το υπό συζήτηση μοντέλο & για τι χρήση προορίζεται (καθώς & που κολλά γενικά);

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο είναι το υπό συζήτηση μοντέλο & για τι χρήση προορίζεται (καθώς & που κολλά γενικά);

λοιπον η χρηση ειναι για καμια ταινια κ κανα παιχνιδι πχ σε σελιδες οπως Dod κ ετσι κανα φεις..το μοντελο δε ξερω ποιο ειναι κ τωρα που κοιταξα απο κατω το μονο που γραφει ειναι notebook pcb1101 και κολλαει παντου,απο το ανοιγμα του μεχρι κ το κλεισιμο κ τι εννοω,ακομα κ εναν φακελο που θα θελω να ανοιξω θα πρεπει να περιμενω κανα λεπτο+,οταν μπαινω σε κανα παιχνιδι στο φεις δεν κουνιεται φυλλο,κολλαει ακομα περισσοτερο,υποθετω οτι εχει να κανει κ με την καρτα γραφικων σωστα;δε ξερω τι αλλο να σου πω για να σε κατατοπισω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...