Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τρεις τέκτονες γνωρίζω και οι τρεις δεν κρύβουν ότι ανήκουν σε στοά. Μπορεί να μην το διαλαλούν αλλά σίγουρα δεν το κρύβουν, αν τους ρωτήσεις το λένε ανοικτά. Δεν ξεχνώ επίσης ότι ο επικεφαλής (νομίζω Μέγας Διδάσκαλος) μίας αθηναϊκής στοάς είχε δώσει συνέντευξη σε περιοδικό πριν μερικά χρόνια - πρέπει να ήταν είτε στο "Ε" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας είτε στο "Κ" της Καθημερινής.

Συνεπώς τα περί "μυστικής" ταυτότητας κλπ (όπως ο Μπάτμαν ένα πράγμα...) μάλλον ανήκουν σε παλαιότερες εποχές.

Εδώ οι εν Ελλάδι τέκτονες έχουν και ιστοσελίδες. Ενδεικτικά:

- http://www.nglgreece.org/

- http://www.grandlodge.gr/

Δημοσ.

Πρέπει να έχουν ποιο πολύ πλάκα (από αυτά που ακούω) από τους Εβραιο-Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και άλλες ομάδες.

Γιατί θεωρείται περισσότερο κακό το να είσαι Τέκτονας από Μορμόνος ή δικηγόρος (:P);

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να έχουν ποιο πολύ πλάκα (από αυτά που ακούω) από τους Εβραιο-Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και άλλες ομάδες.

Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω. Βασικά οι Εβραίο-Χριστιανοί δεν έχουν και πλάκα, οπότε δεν είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός.

Γιατί θεωρείται περισσότερο κακό το να είσαι Τέκτονας από Μορμόνος ή δικηγόρος ( :P);

Ποιός σου είπε ότι θεωρείται περισσότερο κακό; :P

Πλάκα-πλάκα, οι δύο εκ των τριών Τεκτόνων που γνωρίζω είναι δικηγόροι - ο δε ένας έχει και υψηλότατο βαθμό στη Στοά του.

Λες να προσβληθώ που δεν μου πρότειναν να πάω κι εγώ στο κλαμπ;

Δημοσ.

Λες να προσβληθώ που δεν μου πρότειναν να πάω κι εγώ στο κλαμπ;

Κινεις τα νηματα στο μεγαλυτερο φορουμ στην Ελλαδα και θες να σε πιστεψουμε?

Αλλου αυτα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κινεις τα νηματα στο μεγαλυτερο φορουμ στην Ελλαδα και θες να σε πιστεψουμε?

Αλλου αυτα!

Και είμαι και πελάτης της Apple, που έχει για σήμα το δαγκωμένο μήλο της γνώσης, το οποίο παραπέμπει ευθέως στις διδασκαλίες του Τεκτονισμού, ο δε συνιδρυτής της Apple (Steve Wozniak) είναι Τέκτονας (Charity Lodge No. 362 στο Campbell της California).

Φτου, αποκαλύφθηκα! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...