kage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 χλωμο να κανουν τοσα καραγκιοζιλικια .στην ουσια ομαδα συμφεροντων ειναι για ολες τις μεριες. Βεβαια υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια καμενη στοα. υπογραφουν με τελειες και γραμμες . δεν ειναι μυστικο. μην φτιαχνουμε σεναρια
isay Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ...είναι γιατί γνώρισα έναν τύπο , μεγάλο σε ηλικία(50-55 χρονών) , με καλά φράγκα , και μετά απο καιρό γνωριμίας και φιλίας... ... Αυτό που μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση πάντως , είναι που μου ζήτησε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και αν ξέρω και ώρα που γεννήθηκα... "Θα σου φτιάξω κάτι ..." , μου λέει , " θα δεις...." ..... Αν δεν τρολάρεις (γιατί δεν εχεις κάτι πιο χρησιμο να κάνεις) τότε να κόψεις τα πολλά-πολλά με τον τύπο, γιατί ήθελε να σε πηδήξει λεγοντας σου παπατζες για να σε εντυπωσιάσει. 3
aris1986 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση πάντως , είναι που μου ζήτησε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και αν ξέρω και ώρα που γεννήθηκα... "Θα σου φτιάξω κάτι ..." , μου λέει , " θα δεις...." ..... Hθελε μαλλον να σου φτιαξει τον αστρολογικο σου χαρτη http://www.astrofree.gr/ascendant.htm και μετα να βογγήξετε παρέα!
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το αρχικό post πάντως ταιριάζει γάντι με τον Ανδρεο-Παπανδρεισμό και τους δημόσιους υπαλλήλους.Κοντεύει μισό αιώνα η προστασία που παρέχει το υπέρτατο ον. LOOOOL
mentoras99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η ορθοδοξη εκκλησια, εχει διακηρυξει οτι η μασωνια, περα απο το 'φιλανθρωπικο-φιλοσοφικο' προσωπειο που παρουσιαζει, ειναι οργανωση καθαρα σατανικη, δαιμονικη με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Οποιος θελει ας αναζητησει πληροφοριες μεσω google. Παντως, οποιος μπλεξει με αυτους, δυσκολα ξεμπλεκει αν δεν του αρεσει. Ειναι επικινδυνη οργανωση.
deesnider Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η ορθοδοξη εκκλησια, εχει διακηρυξει οτι η μασωνια, περα απο το 'φιλανθρωπικο-φιλοσοφικο' προσωπειο που παρουσιαζει, ειναι οργανωση καθαρα σατανικη, δαιμονικη με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Εντάξει, ας χαλαρώσουμε! Η ορθόδοξη εκκλησία κοντεύει να διακηρύξει ότι είναι σατανικά και τα jeans, τα McDonalds και τα τατουάζ... (αλήθεια, ποια ακριβώς είναι η «κυριολεκτική» έννοια των όρων που αναφέρεις; Τίποτα σε ανθρωποθυσία style, ή απλοϊκά πραγματάκια όπως «Εμπόριο Ψυχών - Λιανική/Χονδρική»; ) Παντως, οποιος μπλεξει με αυτους, δυσκολα ξεμπλεκει αν δεν του αρεσει. Σαν την πρέζα, ένα πράμα...
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η μασωνια, εχει διακηρυξει οτι η ορθοδοξη εκκλησια, περα απο το 'φιλανθρωπικο-φιλοσοφικο' προσωπειο που παρουσιαζει, ειναι οργανωση καθαρα σατανικη, δαιμονικη με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Οποιος θελει ας αναζητησει πληροφοριες μεσω google. Παντως, οποιος μπλεξει με αυτους, δυσκολα ξεμπλεκει αν δεν του αρεσει. Ειναι επικινδυνη οργανωση. 4
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μασόνος δεν είμαι, αλλά γνωρίζω έναν, σκατά πλάτες κάνουν ο ένας στον άλλο..5 φορές έχει κατέβει στις εκλογές και τις 5 φορές πήρε τα μασονικά @@ του.... Επίσης: Η μασωνια, εχει διακηρυξει οτι η ορθοδοξη εκκλησια, περα απο το 'φιλανθρωπικο-φιλοσοφικο' προσωπειο που παρουσιαζει, ειναι οργανωση καθαρα σατανικη, δαιμονικη με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Οποιος θελει ας αναζητησει πληροφοριες μεσω google. Παντως, οποιος μπλεξει με αυτους, δυσκολα ξεμπλεκει αν δεν του αρεσει. Ειναι επικινδυνη οργανωση.
revolver1990 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι απομυζούν οικονομικά τα μέλη τους και ειδικότερα τα νέα ενώ βοήθεια λαμβάνουν μόνο όσοι είναι σε υψηλά πόστα.Επίσης, το γεγονός ότι δέχονται άτομα με κάποιο σοβαρό κοινωνικό status σημαίνει ότι έχουν δύναμη.Δεν ξέρω αν αποφασίζουν για το μέλλον του κόσμου και διάφορες τέτοιες συνωμοσιολογίες αλλά σίγουρα τα μέλη τους έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν καταστάσεις για το προσωπικό τους συμφέρον ή της στοάς και να τις φέρουν στα μέτρα τους.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αυτοί που λένε ότι ξέρουν για τους μασώνους [sic] χωρίς οι ίδιοι να είναι... πώς στην ευχή τα ξέρουν αυτά που ξέρουν; Δηλαδή... Εάν όντως η μασωνία [sic] είνα μία τέτοια τρομερή οργάνωση, τότε αυτά που ξέρουν και τα λένε τα έχει προωθήσει αυτή η οργάνωση και άρα είναι χειραγώγηση και άρα δεν ανταποκρίνονται στην πλήρη αλήθεια και άρα είναι ανακρίβειες. Εάν δεν είναι, τότε αυτά που ξέρουν και λένε είναι ψέματα. Άρα, αυτοί που λένε για την μασωνία.. είτε λένε ανακρίβειες είτε λένε ψέματα. Κάνω κάπου λάθος; Υ.Γ. Τίποτα δεμαςσώνει.
Luxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι απομυζούν οικονομικά τα μέλη τους και ειδικότερα τα νέα ενώ βοήθεια λαμβάνουν μόνο όσοι είναι σε υψηλά πόστα.Επίσης, το γεγονός ότι δέχονται άτομα με κάποιο σοβαρό κοινωνικό status σημαίνει ότι έχουν δύναμη.Δεν ξέρω αν αποφασίζουν για το μέλλον του κόσμου και διάφορες τέτοιες συνωμοσιολογίες αλλά σίγουρα τα μέλη τους έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν καταστάσεις για το προσωπικό τους συμφέρον ή της στοάς και να τις φέρουν στα μέτρα τους. Οι Σιωνιστες ειναι αυτοι που αποφασιζουν για το μελλον του κοσμου. Οι μασωνοι,τεκτοντες ειναι τα υποχειρια τους αν δε κανω λαθος.
-nick- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οι Σιωνιστες ειναι αυτοι που αποφασιζουν για το μελλον του κοσμου. Οι μασωνοι,τεκτοντες ειναι τα υποχειρια τους αν δε κανω λαθος. Πολυ σωστος...
status Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οι Σιωνιστες ειναι αυτοι που αποφασιζουν για το μελλον του κοσμου. Οι μασωνοι,τεκτοντες ειναι τα υποχειρια τους αν δε κανω λαθος. http://www.youtube.com/watch?v=qVf9Ezf0ImI Σόρρυ, δεν βρήκα το ορίτζιναλ με τον Κορκ.;ρ
Arcanaloth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το τι βλακείες διαβάζεις σ' αυτό το τόπικ από άτομα που δεν έχουν ιδέα πραγματικά για το τι μιλάνε είναι απίστευτο. Αναπαράγουν τις φήμες που ακούγανε στο δημοτικό για την μασωνία, αυτά που τους έλεγε ο καθηγητής των θρησκευτικών ή τις αρλούμπες που συζητάει κάθε παρέα στον καφέ μεταξύ τους για τον χαβαλέ. "Ελέγχουν τον κόσμο" ο ένας, "έχουν απίστευτη δύναμη", "απαγορεύεται να πουν ότι είναι μέλη ακόμα και στα πιο οικεία τους πρόσωπα", "σατανιστές", "παίρνουν μόνο άτομα με τεράστια οικονομική επιφάνεια ή κοινωνικό στάτους", "απομυζάνε οικονομικά τα νέα μέλη", "επικίνδυνη οργάνωση"... Ό,τι να 'ναι, πραγματικά. "Είδα", "άκουσα", "μου έχουν πει". Τελικά η προπαγάνδα της εκκλησίας τόσες δεκαετίες έπιασε τόπο. Μια γραφική οργάνωση είναι και τίποτα παραπάνω. Μέλη μπορεί να είναι και άτομα που γνωρίζετε και δεν σας πάει ποτέ το μυαλό. Αν είσαι μέλος, δεν είναι το πρώτο πράγμα που διατυμπανίζεις αλλά δεν θα τραβήξεις και κάνα ζόρι να το πεις στην γκόμενα σου ή στον κολλητό σου και φυσικά κανείς δεν πρόκειται να σε σκοτώσει ή να σε τιμωρήσει για αυτό. Για να μπεις στην στοά αρκεί να βρεις κάποιον γνωστό να σε προτείνει. Αν δεν είσαι τελείως τελειωμένος, παίζει και να σε δεχτούν. Ούτε εκατομμύρια χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Μια γραφική λέσχη είναι που κάποια μέλη της αλληλουποστηρίζονται και φυσικά καμιά "τεράστια δύναμη" δεν έχουν. Κάποια μέλη της στοάς μπορεί όντως να είναι επιφανείς πολίτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της στοάς και μαζεύονται κάθε τρεις και λίγο, σφάζουν παρθένες και καταστρώνουν σχέδια για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Οποιοσδήποτε με λίγο μυαλό και ελάχιστο επίπεδο, αν την έψαχνε την δουλειά, άνετα μπορούσε να χωθεί στον τεκτωνισμό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως, πέρα από το χαβαλέ του θέματος επειδή ακριβώς ο κόσμος ακόμα και σήμερα δεν έχει ιδέα τι εστί τεκτωνισμός και ψαρώνει άμα σε ακούσει να λες κάτι τέτοιο, νομίζοντας ότι είσαι μέλος κάποιας μυστικής ελίτ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τελικά η προπαγάνδα της εκκλησίας τόσες δεκαετίες έπιασε τόπο. Κάνανε καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα